Rehujen syönti

604 posts, 31 pages, 220,304 views

Riku

Posts: 3,187

#601 • • Edited Riku The Little Prince

_, 18.6.2009 01:30:
Se että luonto kärsii, ei tee susta mparempaa ihmistä jolla on oikeus tehdä mitä itse haluaa, ja vaatia muilta samaa.

Puuttumatta tuon vastauksen moraaliseen kontekstiin ja rupeamatta käymään sitä pointti pointilta läpi, mä olen mielestäni yrittänyt lukuiseen kertaan sanoa hyvin suorilla sanoilla, että minun tai kenenkään muun käyttäytyminen tässä asiassa ei tee minusta (/meistä) parempia ihmisiä, moraalisesti tai muutenkaan. Vaikka olen tehnyt tämän useasti selväksi, enkä ole itse puuttunut siihen mitenkään aikoihin, se vedetään silti esiin vähän väliä. Koska tuo syytös jatkuu kerrasta kertaan, vaikka se on kirjaimellisesti kumottu, lienee pakko nostaa se esiin tämän verran. Miksi sinä koet että sinua syytetääh asiasta vaikka kukaan ei edes mainitse sitä?

Btw, topicin aihe on "Rehujen syönti". Jos haluat dissata kasvissyöntiä, sen moraalia, tapoja tai periaatteita, perusta oma dissaustopic.

--
Kyseenalaista aina kaikki.

Avatar
#602 • • Edited Reivaaja Guest

Riku, 18.6.2009 01:39:
---
_, 18.6.2009 01:30:
Se että luonto kärsii, ei tee susta mparempaa ihmistä jolla on oikeus tehdä mitä itse haluaa, ja vaatia muilta samaa.
---
Puuttumatta tuon vastauksen moraaliseen kontekstiin ja rupeamatta käymään sitä pointti pointilta läpi, mä olen mielestäni yrittänyt lukuiseen kertaan sanoa hyvin suorilla sanoilla, että minun tai kenenkään muun käyttäytyminen tässä asiassa ei tee minusta (/meistä) parempia ihmisiä, moraalisesti tai muutenkaan. Vaikka olen tehnyt tämän useasti selväksi, enkä ole itse puuttunut siihen mitenkään aikoihin, se vedetään silti esiin vähän väliä. Koska tuo syytös jatkuu kerrasta kertaan, vaikka se on kirjaimellisesti kumottu, lienee pakko nostaa se esiin tämän verran.
Btw, topicin aihe on "Rehujen syönti". Jos haluat dissata kasvissyöntiä, sen moraalia, tapoja tai periaatteita, perusta oma dissaustopic.



Niin kai sitten jos sä sanot. äläs rupee määräilee, tää ei oo sun internettis, enkä mä dissaa kasvissyöntiä. Sä oot totaalisen sokea muiden persoonia kohtaan.

Laitetaan lisää:

Perusteluiden lisäksi myös virheelliset kysymykset voivat aiheuttaa loitontumista keskustelun tavoitteesta. Jokaiseen kysymykseen kuuluu presuppositioita eli lähtöoletuksia. Esimerkiksi kysymyksen ”mikä sinun nimesi on?” oletuksena on, että toisella on nimi. Kysymykset sinällään eivät ole virheellisiä argumentteja, mutta virheelliset kysymykset pakottavat vastaajan vastaamaan tietyllä tavalla:

 1) Monimutkaisen kysymyksen -virhe aiheutuu siitä, että vastaaja pakotetaan hyväksymään vastaajan kantaan liittymättömiä näkemyksiä. ”Miksi skeptikot kieltävät kaikkien outojen ilmiöiden olemassaolon?” ”Milloin lopetitte vaimonne hakkaamisen?”


 2) Joko-tai -kysymykseen vastaava voidaan pakottaa valitsemaan yksi vaihtoehdoista, vaikka hänen näkemyksensä löytyisi ehkä keskeltä. ”Siis kiellätkö sinä para­psykologisen ilmiöiden olemassaolon vai tapahtuuko niitä?”



Miksi sinä koet että sinua syytetääh asiasta vaikka kukaan ei edes mainitse sitä?



siksi: Nää on sun.

Kasvissyöjäkin popsii x määrän eläimiä viljansa seassa puimureiden murskatessa nämä viljan sekaan, mutta mittakaava on melkoisen erilaisen (kuin lihansyöjä)



Saaks syyllistää?

ps. ignorance is bliss, mutta älkää väittäkö ettette tietäisi mitään vaikutuksista. Jos haluaa elää itsekkyyden mukaan, niin fine, tee niin. Mutta turha sitten teeskennellä muuta.



Meidän viime ottelu oli paljon hedelmällisempi.

E: Tolla samalla tarkoitin siis samaa kuin sinä. Toki minäkin vaadin, mutta mä vaadinkin että ei vaadittaisi. Se on ainakin toistaiseksi kohtuullisin tapa mitä olen keksinyt.
Riku

Posts: 3,187

#603 • • Riku The Little Prince
En taaskaan rupea väittämään vastaan, mutta noi mun toteamat asiat on faktoja. Jos faktat syyllistävät sinua, vika on siellä peilin puolella, ei minussa.

Ok, sävy olisi voinut olla vähemmän hyökkäävä, mutta provosointi on usein tehokas vaikutuskeino. Toisin sanoen, se saattaa hyvinkin olla tahallista ja harkittua. Jos se osuu ja vituttaa, vika on jossain muualla kun mussa.

--
Kyseenalaista aina kaikki.

peikkolapsi

Posts: 1,180

#604 • • peikkolapsi miisa the maskotti
koska elimistöni on muuttunut mua ja kaikkea ympäröivää maailmaa vastaan olevaksi yksiköksi, olen siirtynyt lähestulkoon kasvissyöjäksi. ainakin voin vähän paremmin :o
kala tosin käy ja pidän siitä oikein paljon...
mutta esim. punainen liha; ei vaan pysty. tulee kärsimystä oloon *eiei*

...on tähän jo tottunut.
ja olen ostanu kaikkia ihania vegeruokakirjoja, alkaa vähä käsitykset järkkymään tylsästä ruokavaliosta *hymy*

--
mut hei, n'hrään nniinku, tanssitaan koloissa
taI sit mennää pikahissilla prahaan'
se on tanssilattialla