Rave Wars: NääsTekin Paluu 15.9.2023 @ Tampere

2 posts, 1 page, 924 views

huopa

Posts: 76

#1 • • huopa
~~~ NääsTek RAVE WARS 15.9. ~~~

- Kauan kauan sitten kaukaisessa galaksissa oli hirmuinen ongelma. Pimeä puoli piti hallussaan aggregaatin toimivaa tulppaa. Mutta vastatoiminaan Nääsritarit ilman mitään liian lämpimiä sisarsuhteita tai kumoukselliseen poliittiseen toimintaan yllyttämättä rassasivat tulpat puhtaiksi. He lämmittivät lettupannut kuumiksi ja käänteisellä sanajärjestyksellä uhaten saivatt puolelleen tähtien tämänpuoleisen läänin parhaat raskaamman konemusiikin jynssärit valmistelemaan erikoisjännät tanssitussetit NääsTekin paluuta varten. Sinä tulet esim. kristallimetsän läpi ja olet sitten siellä, neuroverkoston uudelleenkalibrointia vastaanottamassa! -

֎ NääsTek tukottaa Tampereella mehukkainta ja törkeintä bassomusiikkia ilmoille jo toistamiseen lyhyen historiansa aikana.

Luvassa lämmintä meininkiä, tuutin täydeltä jytinää sekä paikan päällä paistettuja kuumia lättyjä. OIKEEST!

ф Tapahtuma on Tampereella, mutta tarkempi lokaatio ilmoitetaan lähempänä tapahtumapäivää. Paikalle pääsee kuitenkin kulkemaan helposti julkisilla kulkuvälineillä.

֎ Bileet ovat NääsTekin tyyliin taas ilmaiset. Kolehtiin bileiden kulujen kattamiseksi on mahdollista osallistua. Siitä tiedot myöhemmin.

ф Artistikattaus lämmittää varmasti sydäntä ja pakottaa jumisimmatkin nauttijat liikuttamaan berberiä basson tahdissa

҂ L҉ineuῬ ҂
ϡˁAvaruusveli
ϡˁThe Cucarachas
ϡˁBionator Project
ϡˁJulius Seizure
ϡˁRafi of Kallio
ϡˁCinde Rella
ϡˁNäästek Takeover

ф Avaruusveli on vanha tekijä ja Suomen vanhimman hardcoreen keskittyvän labelin melkein 25 vuotisen Kovaydin.NET:n perustaja. Hän omaa todella pitkän hardcore taustan hardocresta, niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

֎ Hardcoren riivatuimmat halinallet, The Cucarachas, tulevat sekoittamaan pakkaa Hervantabassilla, jossa yhdistetään livenä vedetty määräävä räppäys yhdistettynä pumppaaviin basso- ja rumpuhäröilyihin.

ф Bionator Project vetäisee NääsTek RAVE WARS -bileissä normaaleista seteistään poikkeavan spesiaalisetin. Mixissä mennään vanhan koulukunnan hardcoren kautta modernimpaan bängeriin. Setissä sekoitetaan myös artistin omaa vanhaa sekä uutta tuotantoa. Tätä sopii odottaa varsinkin vanhemman hardcoren ystävänä.

֎ Helsingistä meille saapuu Rafi of Kallio, joka tunnetaan tällä hetkelläkin Helsingin Teatteri Sturen tiloissa toimivan UG- ja reivimusaan keskittyvän biletilan pyörittäjänä. Vekkulia free party -saundia on luvassa.

ф Julius Seizure on rankemman bassomusiikin pitkäaikainen konkari. Julius Seizure on pitkään toiminut Suomen hardcore-skenessä ja tehnyt paljon erilaista kulttuurityötä skenen puolesta ja sen edistämiseksi.

֎ Cinde Rella järjestää pääkaupunkiseudulla hardcore bileitä. Kuuleviin korviin tällä kertaa todennäköisesti kaikuu kireä terrorcore.

ф NääsTek Takeoveria kannattaa odotella... Kuinka monta ihmistä paviljonkiin inhimillisesti mahtuu? Hajoaako paviljonki kenties tällä kertaa liitoksistaan..?

ϡˁOta mukaan taskulamppu ja kulje varoen mestoilla.
ϡˁPidä huolta itsestäsi ja ystävästä.
ϡˁBileissä on nollatoleranssi perseilylle. Ole reipas, ole kunnioittava. Ilmoittakaa häiriötekijöistä jollekin järjestäjistä.

RAVE ON! Free party is not a crime!
JaTsu

Posts: 2

#2 • • JaTsu KikSu NightMare
Joko tarkemmin lokaatio on tiedossa? 💃🕺

--
Mulkkuja tulee ja menee *tirsk* mutta KIKSU pysyy *sydän*