Myydään: Denon DN-X1500 mikseri (NOPSAA tääki!!)

1 post, 1 page, 4,639 views

jaylistk

Posts: 2

#1 • • jaylistk
Kaapin perukoilta löytyi vähemmän puoleisesti käytetty monipuolinen ja moniulotteinen mikseri! Ollut pääasiassa studiossa, useamman vuoden kaapissa. Laite on ulkoisesti hyvässä kunnossa, yksi kanavanvalitsimen nuppi on eksynyt matkalla. Kanavanvalitsin itsessään toimii, on vaan vähän ankeampi ottaa siitä kiinni. Fadereilla uskoisin olevan reilusti vielä kilsoja jäljellä. Testimahdollisuuksia itsellä ei ole, mutta kaappiin joutuessaan toimi moitteettomasti!

Faktaa laitteesta esim. näistä linkeistä:

https://www.zzounds.com/item--DENDNX1500

https://www.whybuynew.co.uk/dj-equipment/dj-mixers/denon-dn-x1500s-mixer-silver.htm (minun vehje ei ole S-malli - eli väriltään tyylikäämmin tumma)

Näistä näytetään pyytävän mitä erilaisimpia summia Ebayssa ja siksi mieluiten myynkin tarjouksella. Mikäli ensimmäinen yhtään tuntuu järkevältä on kaupat tehty sillä olen lähdössä perjantaina reissuun ja hoitaisin tämän mieluiten ennen sitä. Pitävät majaa Maunulassa Helsingissä ja sieltä liikkuvat mahdollisesti järkevän matkan päähän, sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä maililla (jounilahti...ät .... outlook.com) tai yksityisviestillä täällä. Tänks! Menevät myyntiin myös pariin muuhun paikkaan joten think fast! Minulla on lähettää läjä kuvia joista oikea kunto selviää tarkasti!