[GoodMusic] White Experience 7.7.2018 @ Joensuu, Suomi

2 posts, 1 page, 2,856 views

GoodMusic Multitool

Posts: 10

#1 • • GoodMusic Multitool semisti MacGyver
[GoodMusic]:n järjestävä porukka tuottaa Laiturille ennennäkemättömän kokemuksen. Paikasta tehdään vanhan liiton teknoluola minimalistisine valoineen ja jytäkkine äänentoistoineen ja koko illan soi tanssittava vanhan liiton elektroninen tanssimusiikki.

Tyylilajeina tällä kertaa on vanhan liiton Acid, Techno, Detroit, House, Progressive, Trance ja 90-luvun Rave-soundi. Saundit, biitit ja minimalistiset melodiat tarjoilee mystiset hahmot - deejiit DTL, eyelid ja Raver. Raverin Kehto Magazinen bileblogi on scenen legenda kuvineen ja bilekuvauksineen, ja nyt Raver tulee tarjoilemaan omasta levypackistaan setin! Raverin viesti tuleville bilettäjille:

Illan viimeisessä setissä soi 90-luvun hardi saundi. Huolella valittuja kappaleita. Tule fiilistelemään vanhaa saundia kuin silloin ennen. Viimeinen puristus illassa.

Raver toimii myös bileitten bloggarina ja kuvaajana, joten nyt on mahollisuus päästä osaksi blogia helposti ja päästä tapaamaan mies blogin takaa. Raverin blogi muuten täyttää tänä vuonna sitten 10v joten tämä on juhlavuosi!

Paikalle ripustetaan UV-valaistus kuten silloin ennen, joten pukeudutaanhan sitten kaikki johonkin valkoiseen Jookosta?

Liput 5e vain käteisellä.

--
<3 Your friendly neighborhood Multitool...