Orkidea & Orion - Residency - Kotka 2.12.2017 @ Kotka

1 post, 1 page, 2,566 views

Juha Pulli

Posts: 36

#1 • • Juha Pulli
/ SATURDAY 2.12.2017
/ RESIDENCY
/ ORKIDEA (Unity, Pacifique, Jack)
/ ORION (YleX, Absence of Facts)
/ JUHA PULLI (Escape)

25 vuotta DJ:nä ja musiikkituottajana toiminut DJ Orkidea tuo "Residency” konseptinsa myötä elektronisen tanssimusiikin eri aikakaudet Suomen johtaville tanssilattioille. Monet maailman parhaista klubeista tunnetaan nimenomaan erinomaisista DJ-residenteistään, joten Residency on luonteva askel suomalaisessa klubimaailmassa, sekä uusi projekti Orkidealle, joka on nähty residenttinä aikaisemmin vain Helsingissä.

Tapio "DJ Orkidea” Hakanen on valittu 7 kertaa suomen parhaaksi DJ:ksi, soittanut lähes 2000 keikkaa kuudella mantereella, julkaissut 4 albumia Universal Musicilla, isännöinyt omaa lavaa Weekend Festivalilla ja remixannut Tiëstoa sekä Nightwishia.

Residenssikauden ideana on vahvistaa entisestään Kotkan klubi- ja musiikkikulttuuria esittelemällä elektronisen musiikin rikasta historiaa, nykyhetkeä ja tulevaisuutta yhdessä paikallisten tekijöiden kanssa.

Tämä on Residencyn kolmas osa Soolossa, jossa Orkidean seuraan liittyy kaksi erittäin kokenutta Residentti DJ:tä. Orion on hienon uransa aikana ollut mm. Rovaniemen ja Helsingin JACK klubien, sekä Tampereen ONE klubin residentti. Illan kolmas DJ on Escapen sekä Soolon oma residentti, Juha Pulli.

/ www.djorkidea.com
/ www.djorion.fi/
/ www.misc.fi

/ Yökerho Soolo, Kotka
/ TIME - 22:00 - 04 :00
/ AGE - 18
/ TICKETS 6€