DJ Jokke in Memoriam @ Siltanen review

2 posts, 1 page, 1,797 views

Roope Ankka

Posts: 343

#1 • • Roope Ankka
Kuvittele dOrka, Karo ja Stefu pohtimassa kaikkien aikojen parasta kuvaa, johon saa osallistua vain heidän omat ottamansa kuvat. Valinta parhaasta kuvasta täytyy tehdä yksimielisesti. Miksaa siihen Soundchilds-bisneksen liiketoimintakehityskeskustelu ja ilman laukkausta miespuolisen Aadan trollaus Klubituksen Sinkkuluukussa. Feidaa lopuksi kisa Klubituksen ja Platinumin välisestä parhaimmuudesta. Tällöin pääset lähelle sitä tunnelmaa ja sitä, mitä jättämällä tulemaan paikan päälle.

Olin suunnitellut 3.6.2017 Rave Nationin bileisiin menoa, koska Joken piti tulla sinne soittamaan. Kaikista DJ:stä olen melko varma, että iltoja Joken tarjoileman musiikin parissa on tullut eniten Orkidean ja Mad Jayn ollessa lähellä kakkossijaa. No Jokelle tuli hyvin perusteltavissa oleva este mutta näihin bileisiin sentään pääsin.
Saavuin 21.29. ja tuvassa oli jo muutama ihminen. Oli myös joitain klubittajia. Toni oli ollut toisissa teeman mukaisissa bileissä etkoilla, minäkin olisin tullut, jos niistä olisi kerrottu julkisesti. Ainakin jos siellä olisi ollut jotain ilmaista syötävää.

Bileissä muisteltiin Jokkea ja kuinka hän oli laittanut levyjä sivuun eri DJ:lle. Jokke totisesti tunti asiakkaansa ja hänellä oli heille omia nimiä. Minullakin oli levyt laitettu sivuun, mutta tosin kuin muilla, levyt eivät olleet tiskin takana vaan heti saatavilla. Yleensä niissä luki 2€, 5€ tai POISTO ja niitä oli varmasti enemmän kuin monella muulla levyjä sivussa. Jokke ei tosin ollut tunnistanut musiikkimakuani tarkoin mutta hän tunnisti halukkuuteni vaihtaa rahaa levyihin. Minun intiaaninimeni oli telepatian ja katseen perusteella:”Tuo ei ainakaan osta yhtään mitään.”.

Bileet olivat loistavat ja taatusti jokaisen maksamani sentin arvoiset. DJ:nä toimi maailman kolmanneksi paras DJ, Orkidea, Mad Jay ja Proteus ja olikohan Tonikin puikoissa. Maailman kolmanneksi paras DJ soitti 15 minuutin setin vanhaa kunnon diskoa ja päästi seuraavan DJ:n miksaamaan kerrottuaan kuinka hyviä nykyajan DJ:t ovat hänen oman miksauksen pituisen monologinsa jälkeen ja kuinka faderin käyttö amerikkalaisille sallittiin ja suomalaisille ei. 30 vuotta vit***sta ammennettuna tanssilattialle kutkutti vatsalihaksiani paremmin kuin mikään Ab pron sähköjänisvyö koskaan voisi. Tunnelmaa laski vain Orkidean kommentti Kannelmäen maxista ostetuista levyistä. Ostin itse suurimman osan levyistäni Anttilasta (Anttilat ympäri Suomen) ja käydessäni joskus Leppävaaran Maxissa, oli siellä vain kukkaruukkuja ja jotain Kekkilän multaa. Nyt mietin, mitä kaikkea olenkaan voinut menettää.

Jossain vaiheessa iltaa, niin kuin yleensäkin, Lahti pilasi tunnelman. Mutta vaikka eri kappaleiden miksaukset Joken kanssa eivät olleet olleet yhteneviä, niin sen verran yhteistä teillä kuitenkin oli, että molemmat keskustelitte Pelikaaneista ja HIFK:sta, kun oikea keskustelun aihe olisi ollut miksi Kalpa on ylivertaisesti paras joukkue. Siinä tuli vähän perspektiiviä elämään kaikille antennipäille.

Nyt jään odottamaan DJ Kaipan singleä, jota kuulemma havittelee tuotantoyhtiö jos toinenkin, ellei se jää vain DJ Kaipan omaan käyttöön. Tosin pelkään, että joudun odottamaan singleä yhtä kauan kuin 10000 markkaa, jotka DJ Kaippa lainasi Kuuskotkalle/Kuusiselle. Tai no jollekin havuisalle tyypille, joka edelleen lainasi rahat Jokelle, jotta Streetbeat lähtisi käyntiin. Kaikkien pitää tämä juttu tietää, miten hommat oikeasti menivät.

Parasta bileissä oli se, että eniten vahvistui ajatus omien hautajaisten jälkeisestä perunkirjoituksesta. Se toimitetaan kapakassa, jossa on avoimet hanat eikä alle kahden promillen saa osallistua. Perunkirjoitus on täynnä päiväämättömiä, toisensa kanssa ristiriitaisia testamentteja arkkivihollissukulaisten kesken. Terä- ja ampuma-aseita vuokrataan markkinahintaan. Kapakkaan rakennetaan aitiot snuff-leffojen ystäville ja kaikille maailman isoimmille vedonlyöntitoimistoille mahdollistaen reaaliaikaisen vedonlyönnin verkossa. Tapahtumaa voi seurata myös verkosta Floyd Mayweather-hintaan.

Huonoa oli se, että paita repesi. Toisaalta työllistän seuraavan kerran 20 sentillä jotain Itä-Aasian ompelimoa, joka korjaa 5€ maksaneen paitani. Se tulee olemaan tämän vuoden hyvä tekoni ja oma korteni kehitysyhteistyössä.

02.52. musiikki lakkaasi ja oli aika lähteä. *tanssittel* Kiitos Jokelle kaikista illoista; tiedän sinun lukevan tämän valkoisessa T-paidassa, sinisissä farkuissa ja tupakka kädessä ja toisessa olut, sillä kuka jotain kerettiläistä Facebookia käyttäisi.

Parhaita kommentteja illan aikana:
”Miksi tuo on muka parempi kuin minä?”
”Olen maailman kolmanneksi paras DJ”
”Intistä tullessani olin levyistä velkaa silloiselle tyttöystävälleni 50 000 markkaa”. *iloinen* Mielestäni Heidin pitäisi perustaa pikavippifirma kohderyhmänään DJ:t.

Kehitettävää:
Tarun huohotukset ovat ainoa oikea spiikkaus ja näitä jäin kaipaamaan täydellisestä klubbauskokemuksesta.
Tämä olisi pitänyt olla Nessin järjestämä ilta, sillä vaikka Nessillä on ollut hyvinkin järjestettyjä tapahtumia, niin niitä päin helvettiä menneitä tapahtumia on ollut myös melkoinen liuta. Nyt kun taivaan ja helvetin välisistä asioita käsiteltiin, niin olisi pitänyt olla vähän toisenlaistakin perspektiiviä. Nyt oli vain taivaallista musiikkia.

Jään odottamaan:
Nessin, Orkidean, Proteuksen, Mr. A:n, Mad Jayn, Tabin, Laurin, Tarun, Tonin tai jonkun muun merkittävän skenehahmon kuolemaa. Oli meinaan sen verran hyvä ilta, että tästä riittää Kuopiossa jaettavaa tyypeille monelle illalle. Vatsalihastreenit tuli tehtyä, onneksi ei ollut popcorneja, sillä sitä olisi kulunut. Lisää näitä!
anqqa

Posts: 4,019

#2 • • anqqa tirehtööri
*ökkö*

--
.___. .___.
(O,o) {ò,Ó}
(|;|) (|_|)
=´=`===´=`===
ORLY? YA RLY!