PervPark -playparty (K18) 21.1.2017 @ Kirkkonummi, Suomi

3 posts, 1 page, 2,166 views

AlabamaFinland

Posts: 15

#1 • • AlabamaFinland
PervPark on paikka, jonne kaikki aikuiset ovat tervetulleita toteuttamaan itseään ja omia fantasioitaan riippumatta niiden laadusta, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta tai sukupuolettomuudesta.
Nämä ovat yksityiset kutsuvierasbileet, jotka järjestetään WildClubin tasokkaissa, upeissa tiloissa. Illat on toteutettu niin, että ne varmasti kiihottavat mielikuvitustasi. Tarjolla on musiikkia, tanssia, live-esityksiä ja mahdollisuuksia omaan sessiointiin erittäin hyvin varustetussa ja ravintolaa privaatimmassa ympäristössä, jossa voit rauhassa uppoutua omiin fantasioihisi.

Talossa ei ole anniskeluoikeuksia ja siksi illan aikana nautittavat juomat on tuotava itse mukanaan. Järjestäjien puolelta tarjolla on pientä iltapalaa ja alkoholittomia juomia. Humalatilassa sessiointi ei ole fiiliksiltään aitoa joten alkoholin käytön toivomme olevan käyttäjillä hallussa.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Ensimmäisiin bileisiisi voit saada kutsun, mailin kautta. Yhteydenotto ei sido sinua vielä mihinkään. Maili-ilmottautumisen jälkeen lähetämme saapumisohjeen, bile-etiketin ja infon. Lue kaikki nämä huolella läpi. Bileiltaan ilmoittautumisen voit tehdä vain tekstiviestillä +358440555602. Ilmoittauduthan sitten kun olet varma tulostasi ja ilmoitathan mahdollisen peruuntumisen. Tämän jälkeen olet nimelläsi/nimimerkilläsi vieraslistalla.

Lisäinfoa www.pervpark.fi Bileissä nähdään ;)
Lnn Sika

Posts: 2,838

#2 • • Lnn Sika
Kannattaako paikalle tulla pelkän musiikillisen tarjonnan perässä?