15.4.2016 Club INFEKTIO, LIVE: GRENDEL & Syncfactory @ Hki

6 posts, 1 page, 6,754 views

Kryonikk

Posts: 1

#1 • • Kryonikk
infektio_16-04_wordpresskuva.png

CLUB INFEKTIO FIVE YEARS
15.04.2016 Kulttuuriareena Gloria, Helsinki
Liput / tickets: https://infektio.herokuapp.com/
K-18

Club INFEKTIO on kiillottanut krominsa ja palaa viisivuotissynttäreidensä kunniaksi suurempana, raskaampana ja hohtavampana kuin koskaan! Kevään kovimmissa bileissä kulttuuriareena Glorian lavalle nousee pitkään odotettu ja lukemattomia kertoja toivottu GRENDEL.

Electro-industrialin kärkinimiin kuuluva hollantilainen Grendel on lähes 20-vuotisen uransa aikana vakiinnuttanut paikkansa niin klubien soittolistoilla kuin esiintymislavoillakin. Yhtyeen edellisestä Suomen vierailusta on ehtinyt kulua jo yhdeksän vuotta, joten tarjolla on todellakin harvinaislaatuista herkkua.

Illan toisena yhtyeenä lavalle astuu kotimainen Syncfactory:

Mika Mikkolan luotsaama Syncfactory sai alkunsa vuonna 2009 ja julkaisi esikoislevynsä "Rhymes in minor" omakustanteena vuonna 2010. Vuonna 2014 joukkoon liittyi Janne Vilen hoitamaan laulajan virkaa. Syncfactoryn musiikissa yhdistyvät vaikutteet 90-luvun industrialista nykypäivän kovaan harsh-soundiin maustettuna elokuvamaisilla tunnelmilla.

Club INFEKTIOn viisivuotista historiaa tullaan juhlimaan massiivisemmin ja näyttävämmin kuin koskaan aiemmin. Tämä on jotain mitä et halua missata!

Pitäkää sensorit avoinna, sillä lisää infoa tullaan pian lataamaan tajuntoihinne.

Facebook event
emanon

Posts: 127

#2 • • emanon
Rakennamme Glorian yläkertaan tunnelmallisen chillauspuolen, jossa voi tanssimisen välillä huilata juoman ääressä ja keskustella uusien ja vanhojen tuttavien kanssa UV-valon hohteessa.
Yläkerran pääasiallisena DJ:nä toimii DJ Mekha, joka on paraikaa kaivellut levylaukustaan parhaita paloja IDM:n, Dark Ambientin ja muun tunnelmallisen fiilistelyn puolelta.

03.jpg
emanon

Posts: 127

#3 • • emanon
Helsingin Cybershop Asematunnelista on fyysiset liput myyty loppuun. Mutta ei syytä huoleen! Ennakkolippuja saa edelleen verkkokaupastamme osoitteessa https://infektio.herokuapp.com/ sekä Tampereen Cybershopista.
emanon

Posts: 127

#4 • • emanon
Sivuillamme on nyt esittelytekstiä illan pääesiintyjästä GRENDELISTÄ:
gre-photo-1-2012.jpg
https://infektio.wordpress.com/2016/04/11/esittelyssa-grendel/

Ennakkolippujen myynti verkkokaupassamme osoitteessa https://infektio.herokuapp.com päättyy torstaina 14.4. klo 23:59. Fyysisiä ennakkolippuja voi ostaa Tampereen Cybershopista keskiviikkoiltaan asti. Mikäli et ehdi ostaa lippua ennakkoon, niitä saa myös ovelta hintaan 22,50 € (vain käteinen). Käteistä kannattaa varata myös narikkaan ja merchandisen osteluun.

Verkkokauppamme kautta ostetut liput tulevat ostaessasi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos olet ostanut lipun, mutta et ole saanut sähköpostia, tarkista roskapostikansiosi ja ettei postilaatikkosi ole täynnä. Tarvittaessa ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected].
emanon

Posts: 127

#6 • • emanon
Tänään sit pidetään hauskaa! Lippuja saa vielä ovelta käteisellä, mutta suosittelemme saapumaan paikalle ajoissa. Ovet avautuvat klo 22.00 ja siellä voi olla ruuhkaa. Tänään bileisiin vilmistautuessa kannattaa vielä käydä katsomassa nettisivuiltamme Syncfactoryn esittely.

syncfactory.jpg

https://infektio.wordpress.com/2016/04/14/esittelyssa-syncfactory/