Musicholistic Blogi, haastiksia, bileraportteja ym. Listaan ketjuun aina uusimmat jutut

15 posts, 1 page, 25,423 views

tommib

Posts: 3,204

#1 • • Edited tommib
Aloitin uuden konemusiikkiin keskittyvän blogin, jonne kerään tietoa tulevista tapahtumista, uusista julkaisuista, levyarvosteluja, ehkä keikka-arvosteluja. Bileraportit jätän Kehdon hommaksi, koska he hoitavat niin loistavasti hommansa (Hienoa Juha, keep up the good work!!!). Linja tulee olemaan aikalailla ebm/hardstyle/hardcore/d&b/trance/industrial/house etc. EN kirjoita edm-tapahtumista, koska johonkin raja on vedettävä. Ja promoottoreille ym vinkkinä, otan ilomielin kaikkea mahdollista materiaalia blogiin vastaan! Tulen listaamaan myös Ruotsin ja Viron tapahtumia, joista vaan kuulen. Kertoilen ketjuun aina mitä uutta blogissa tapahtuu, mutta päivityksiä tulee vähintään kerran viikossa.

Blogi löytyy osoitteesta: http://musicholistic.blogspot.fi/

Uusin haastattelu on Eryk Orpheus
tommib

Posts: 3,204

#2 • • tommib
Clublife & Mindcoren Angerfist ja Radical Redemption bileraportti ulkona. Samaten listattu uusimmat hardtunes julkaisut ja tarjolla ilmainen ebm/indietronic etc. kokoelma
tommib

Posts: 3,204

#3 • • tommib
Djane J7 haastis ulkona! Jos jollain on ideaa kenestä (dj/promoottori/artisti) pitäisi tehdä juttua, niin kertokaa ihmeessä! Voi olla jo pinnallaoleva nimi tai uusia kiinnostavia tuttavuuksia. Pusketaan kotimaan osaajien seuraavaa sukupolvea kanssa esiin!

Ideoita/palautetta/whatever tommi_b at hotmail.com