Machine Soul / Konesielu -dokumenttielokuvan joukkorahoitus

2 posts, 1 page, 2,536 views

Sieniwave

Posts: 18

#1 • • Sieniwave
Dokumenttielokuvan joukkorahoitus käynnissä 15.2.2015 saakka.

http://mesenaatti.me/machinesoul/

http://www.machinesoul.org/

http://www.rumba.fi/uutiset/erkki-kurenniemi-jori-hulkkonen-perttu-hakkinen-suomalaisen-elektronisen-musiikin-historiasta-tulossa-dokumentti/

Machine Soul / Konesielu on dokumenttielokuva suomalaisista elektronisen musiikin tekijöistä. Se on kurkistus musiikin tekemisen tapoihin, rituaaleihin ja filosofiaan, mutta ennen kaikkea siihen palavaan intohimoon, joka ajaa tekemään musiikkia vuodesta toiseen.

Jimi Tenor, Jori Hulkkonen, Orkidea, Randy Barracuda, Ural 13 Diktators, Acid Kings, Mika Vainio, Hannu Ikola, Mono Junk

Elokuvassa sukelletaan syvälle elektronisen musiikin maailmaan artistien näkökulmasta ja pohditaan muun muassa ympäristön vaikutusta musiikin syntyyn, varhaisia vaikutteita sekä tyylin kehittymistä. Ulkopuoliselle kylmänä ja elottomana näyttäytyvä musiikki paljastuu tekijöidensä kautta monitasoiseksi ja sielukkaaksi elämäntavaksi.

Monet haastateltavista artisteista ovat Suomessa melko tuntemattomia, mutta nauttivat laajaa suosiota kotimaansa ulkopuolella. Konesielu on kunnianosoitus elektronisen musiikin suomalaisille uranuurtajille ja uusille tulokkaille.

Sieniwave

Posts: 18

#2 • • Sieniwave
Vielä ehtii, ennen kuin kuukauden jatkoaika päättyy.