Mistä hankit/kuuntelet musiikkisi...?

6 posts, 1 page, 4,443 views

golem

Posts: 1,395

#1 • • golem Golem
Moi. Ajattelinpahan tehdä pientä tutkimusta ihmisten musiikinkulutustottumuksista. Tutkimuksen ensimmäinen kysymys kuuluu: mistä kuuntelemasi musiikki on peräisin? Tässä jotain vaihtoehtoja: Spotify, FM-radio, Beatport, ITunes store, DiscoGS, Youtube, CD/Vinyyli bileistä ostettuna, CD/Vinyyli perinteisestä kaupasta ostettuna, CD/Vinyyli suoraan record labelilta ostettuna, digidownload suoraan record labelilta ostettuna, Mixcloud, Soundcloud, Bandcamp, Juno Download, Digitally Imported, perinteinen CD/vinyylikauppa kadulla, decks.de, Ektoplazm, kirpputori, jotakin muuta...? Tarkoitus olisi ehkä tehdä tästä polli sen jälkeen kun on vähän skannannu että minkä tyyppisiä vastauksia ihmisiltä tulee.
Jimmyfi

Posts: 904

#4 • • Jimmyfi
Kuuntelen muutamia podcasteja ja ostelen musakit lähinnä junodownloadista.

--
solarSwarm Recordings : Worlds only social network record label
http://www.solarswarm.com Le Brand New Super WEbsite! Tsek it Outties

Motto: syö mitä tahot kuhan naatit!

hllsngn

Posts: 113

#5 • • hllsngn Pälli
Psyket ja chillit ostan Psyshopista, Beatspacesta, Discogsista, levy-yhtiöltä tai bileistä (ennen aina SaikoSoundsista, RIP).

Metallit Levykauppa Äxästä ja Keltaisesta Jäänsärkijästä. Jos jotain fanibundlea on pakko saada uudesta julkaisusta, niin levy-yhtiöltä suoraan.

Räpit tulee hankittua The Funkiestista tai Äxästä, välillä artisteilta suoraan. Myös käytettyjen huutokauppoja seuraan Bassossa ja Redrum-187:ssa.

Kaikki muu ja myös yllä mainittu musiikki sieltä mistä löytyy; Huuto.net, Discogs, artistit...

Kaikki on saatava CD:llä (jos ei saa ku vinyylillä tai kassulla, niin sitten sellaisia) - aina fyysisenä, digitaalista musaa en osta. Ilmaista kamaa tulee ladattua Ektoplazmista ja Soundcloudista. Spotifya ja Bandcampia käytän lähinnä uusien artistibongausten esikuunteluun ja ostoslistojen suunnitteluun :)

--
Peace, Love, Unity and Rape.

Hendryk

Posts: 510

#6 • • Hendryk Sen verran, että sapiens
Niin pitkään kuin markkinatalouden lait sallivat pyrin hankkimaan levyni jossain käteen otettavassa ja hypisteltävässä muodossa, eli eritmiel cd:nä, ja ehdmiel levykaupasta, johon voi astella jalkakäytävältä sisään. Stupidonkin nyt lopetettua vaihtoehdot alkavat käymään Helsingissä aika vähiin.

Verkkokaupoista suosin cdoncomia, koska se ei kuitenkaan pysty toimittamaan kaikkea mitä on myyvinään ja lähettää siksi pahoitteluna alennuskoodin (jolla voi seuraavalla kerralla tilata taas jotain, jota ei löydy, josta hyvästä saa alennuskoodin, jolla voi... Jne, loputtomiin.)

Pippaloistakin olisi kiva ostella dj:den ja artistien levyjä, jos ne niitä siellä myisivät. Viimeksi eilen ostin Korjaamon Dark Ambient Friday -tapahtumasta yhden kotimaisen hämylevyskän.

Radiopuolella jyrää Shoutcastin elektrotarjonta: Siivousmusiikkina useimmiten Hard House UK, lukemisen taustalla Uzic.ch, jossa kolistelee monotekno. Aika usein selailen myös klubituksen miksaussettejä.

--
Härifrån tvättas och linkodes. Och huumori kuivades.