[3AV020] Tero Civill - Rescue Me (Proge/Tech/Deep)

6 posts, 1 page, 3,421 views

Coma

Posts: 705

#1 • • Edited Coma
FYI

Alkutalven pimeneviin iltoihin tulee sopivaa soundtrackia 16.12.2013, kun Belgialaisella 3rd Avenue labelilla julkaistaan 'Rescue Me' sinkku remikseineen.

Deepin proge- ja techhousen maisemissa kulkeva biisi sai oman versionsa suomen oman Antti 'Poliisi' Rasin syväluotaavassa käsittelyssä. Antin remix on diippiä tech housea ja se on jo huomattukin ulkomaisilla tanssilattioilla. Toisesta remixistä vastaa argentiinalainen Matias Vila, jonka Sasha tyylisen tyylikkään progevision tahdissa lähtee kiilteetkin hampaista aamun pikkutunneilla. Kirsikkana päällä on vielä oman Syv2 Un1 projektin 'Almost Ambient' chill-out mix!

16.12. Biisit tulee ulos Beatport Exclusivena (www.beatport.com) ja vuoden lopussa ne julkaistaan myös muissa digikaupoissa.

Täältä (https://soundcloud.com/3rdavenue/sets/tero-civill-rescue-me) pääset kuuntelemaan pienet ennakkomaistiaiset biiseistä ja klubeillakin biisejä varmasti kuulee, sillä promot ovat jo matkalla.

Toivottavasti diggailette!

Terveisin,

Tero 'Coma' Civill
Coma

Posts: 705

#2 • • Coma
Huomenna aamusta Beatportista!

"I love the release, good remixes but the original is fantastic" - Nick Warren (Way Out West)

Almost Ambient mix myös Balance Promo Poolin Electronica chartilla numerolla seitsemän!

Lisää hehkutuksia ens viikolla kun kaupoissa :)
Coma

Posts: 705

#4 • • Coma
Alkutykitystä siivittää tänään julkaistu Release Promo poolin "must hear progressive house tracks for week 51" chartin sija 4 Matias Vilan remiksillä!

Sinkku nyt siis Beatportista yksinoikeudella kuun loppuun asti!