SCOOTER, DJ SASH! & MUTE! 29.11.2013 @ Helsinki, Lahti, Oulu, Seinäjoki

7 posts, 1 page, 4,358 views

Meke

Posts: 2,083

#1 • • Edited Meke GT Digital, BCN Records
zCla6wx.jpg


71594_MjKWJ9tI.jpg

SCOOTER JA DJ SASH! SUOMEEN NELJÄN PAIKKAKUNNAN BILEKIERTUEELLE PARHAASEEN PIKKUJOULUAIKAAN!
Pe 29.11.2013 Lahti, Lahti Halli
La 30.11.2013 Helsinki, Kaapelitehdas
Pe 13.12.2013 Oulu, Club Teatria
La 14.12.2013 Seinäjoki, Seinäjoki Areena

Lipunmyynti alkaa maanantaina 16.9. klo 9.00 Lippupalvelussa Menolipussa, Tiketissä!

Saksalaiset elektronisen musiikin raskaan sarjan tähtinimet Scooter ja DJ SASH! saapuvat marras-joulukuun vaihteessa neljän kaupungin bilekiertueelle Suomeen. Mukana on lisäksi upea ruotsalainen elektrotanssimusiikin dj-duo Mute! Kiertue käynnistyy Lahti Hallista perjantaina 29. marraskuuta ja seuraavana päivänä elektrotähdet täyttävät tanssilattian Helsingin Kaapelitehtaalla. Oulun Club Teatriassa yhtyeet esiintyvät 13.12. ja Seinäjoki Areenalla 14.12. Lipunmyynti konsertteihin käynnistyy Menolipussa, Tiketissä ja Lippupalvelussa 16. syyskuuta.

* * * * * * * *
Hampurista kotoisin olevan Scooterin albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa kappaletta. Yhtye oli tyyliltään kaikkea muuta kuin kaupallinen sen julkaistessa ensimmäiset singlensä Vallée de Larmes ja Hyper Hyper vuonna 1994, mutta se singahti tästä huolimatta tanssilistojen kärkeen.

Yhtye erottui heti sittemmin tavaramerkiksi muodostuneella tyylillään, jossa vokalisti H. P. Baxxter huutaa koukuttavia iskusanoja ja -lauseita kappaleiden päälle. Suomessa Scooter nousi suursuosioon jo 90-luvun puolivälissä, vaikka kansainvälinen läpimurto tuli monin paikoin – kuten Iso-Britanniassa – vasta 2000-luvun alussa.

Scooteria on ylistetty siitä, että 15 studiolevyn ja 46 singlen jälkeen se on edelleen tyyliltään tuore ja livenä aina energinen. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Maria (I Like it Loud), How Much is the Fish ja Nessaja.

DJ SASH! on myös Saksasta tanssimaailman suosikiksi ponnistanut dj- ja tuottajakollektiivi, joka on 15 vuoden aikana myynyt hukeat 22 miljoonaa albumia. Yhtyeen johtohahmo Sascha Lappessen löysi uransa alussa kumppaneikseen Ralf Kappmeierin ja Thomas ”Alisson” Lüdeken.

Kolmikon aikaisiin hitteihin kuuluvat mm. It’s My Life, Indian Rave ja Encore Une Fois. Ennen kesää SASH! julkaisi sinkun Secret, jolla vierailee Sarah Brightman. Odottaessaan uutisia uudesta albumista fanit saavat Suomessa ensin nauttia SASH!:in Live on the decks DJ-esiintymisestä.

Tarina kertoo, että illan kolmas esiintyjäpari karkasi ilman vanhempien suostumusta DJ-kouluun. Kuvankaunis ruotsalainen DJ-duo Mute! julkaisi kesällä ensimmäisen singlen nimeltä One Love (2013).

Kiertueen tuotannosta vastaa Eastway Live.

SCOOTER (GER)
DJ SASH! (GER)
MUTE! (SWE)

http://www.scootertechno.com
http://www.sashworld.com
http://www.mutemusic.se

Pe 29.11.2013 Lahti, Lahti Halli
La 30.11.2013 Helsinki, Kaapelitehdas
Pe 13.12.2013 Oulu, Club Teatria
La 14.12.2013 Seinäjoki, Seinäjoki Areena

Ovet klo 20-03 kaikilla paikkakunnilla
Ikäraja K-18

Liput

Liput alk. 48,50€

Lipunmyynti käynnistyy Menolipun verkkopalvelussa sekä Lippupalvelun ja Tiketin myyntipisteissä sekä verkkopalvelussa maanantaina 16.9.2013 klo 9.00.
http://menolippu.fi/scooter/


Facebook:

KISA! Voita kahden hengen lippupaketti! Katso kilpailutiedot täältä:
https://www.facebook.com/events/219197781573333

https://www.facebook.com/pages/Scooter-Posse-All-Over-The-Finland/598544023489501

--
Ruboy Records, GT Digital, BCN Records, Burning Chrome Records, Sinthetic Digital, Electronica Exposed, Finrg Recordings, Audio Reanimation, Freeformaniacs, Ruffbeatz

:D

Posts: 3,707

#5 • • :D
Voi että sitä myötähäpeän määrää kun Sash oli _soittamassa_. Jos ei ota huomioon että osa biiseista oli varmaan ripattu jostain youtubesta, laadullisesti, niin ihan siedettävällä tasolla musikillisesti mentiin. Mutta pitääkös joka puolen minuutin välein huutaa jotain markan läppää mikkiin on kyllä todellinen fail. awwwwk:)

Mute ja beatportin top10 edam setti. Olis toki voinut olettaa että jotain ysärijuttua tulis, edes uudelleen miksattuna. Onha toi country-edam jees - not. Ei oikein auennut tän kaksikonkaan pointti tässä tapahtumaketjussa. No teknisesti kuitenki aika paljon parempi kuin sash. :D

Onneks oli faster harder scooter. Scooter oli nyt yhtä hyvä kuin vuosi sittenkin, kun edellisen kerran näin. Toki ysärinälkäisenä olisin kaivannut hyyvin paljon enempi vanhempaa tuotantoa, kuin tätä uutta jumpstyle höttöä. Settikin oli vaan tunnin pituinen, joten ei loppupelissä hirveen montaa biisia tullut. Vuodentakaiseen keikkaan verrattuna kuitenki tuli snadisti enempi vanhempaa, tosin uudelleen miksattuna. Onneksi ei ihan pilalle asti. Kyllä siinä joutui kuitenkin vähän jalkaa nostamaan ja fiilistelee juttuja. Lisää Scooteria ja vähemmän noita muita olis mun toive. :)
Kievari

Posts: 88

#7 • • Kievari
Scooterin puolesta ei voi kuin hattua nostaa, älyttömät energiat ja jalka nousi tahdin mukaan kovempaa kuin yksissäkään tämän vuoden bileissä. Mute ja Sash oli jo tuttuja, toi edam setti ei vaan jaksanut innostaa enää yhtään, eikä kyllä Sashin mikittäminenkään, mutta se oli jo arvattavissa. Ilman Scooteria olisi ollut tosi kurjat bileet, mutta toki äänitasot ja kaikki toteuttamisen kannalta oli kohdallaan. Vanhasta kunnon 3 euron vedestä voisi ulista, mutta antaa olla.

Hyvät oli! :)