MAYHEM PRESENTS: CLASSICS 25.10.2013 @ Helsinki

4 posts, 1 page, 3,033 views

Gabbersparadise

Posts: 372

#1 • • Gabbersparadise MINDCORE // MAYHEM
Woooohooooo!!!

*jiihaa**aplodit**tanssittel**iloinen**pepsodent**pahis*

--
I am lightning, the rain transformed

Proteus

Posts: 968

#2 • • Proteus
MAYHEM PRESENTS CLASSICS SPECIAL SHOW @ DARK SIDE / BASSO RADIO TÄNÄÄN 16.10.13!!

Tänään juhlistetaan Bassolla Proteus Presents Dark Side ohjelmassa ensi viikon perjantain 25.10.13 Mayhem Presents Classics tapahtumaa, joka järjestetään Helsingin Club Venuella!! Studioon saapuvat vieraiksi tapahtuman järjestäjät, arvon herrat Waily Wille Immonen ja Tomas Ihonen aka Tom Volt! Tapahtuman teeman mukaisesti ohjelmassa tiedossa todella paljon rankemman konemusan klassikko biisejä Hard Nrg:stä, Hardtranceen, Hardcoreen, Acidiin ja Teknoon, eli viinyylien rahinaa tiedossa isolla R:llä!:D

Mayhem - Classics 25.10.13 tapahtuman facebook sivu:
https://www.facebook.com/events/392987294146552

Proteus Presents Dark Side at 22-24:00 Finnish time every second Wednesday!

Join the Dark Side FB group here:
https://www.facebook.com/groups/78955855913/?ref=ts

Basso soi vakituisella toimiluvalla pääkaupunkiseudulla FM taajuudella 102,4 mhz, Tampereella 103,9 mhz, Turussa 101,9 mhz, Jyväskylässä 99,7 mhz, Oulussa 105,4 mhz ja maailmanlaajuisesti/worldwide internet stream - www.basso.fi
Hendryk

Posts: 510

#3 • • Hendryk Sen verran, että sapiens
Ah (ja öh),90-luku - tuo aika jolloin halonhakkuu jalostui musiikiksi.

Moni ei taidakaan tietää, että kovemman linjan konemusiikissa viljalti käytetty pajavasarasaundi perustuu neuvostoliittolaisten antropologien tekemään kenttä-äänitykseen Leningradin piirityksen hyiseltä talvelta 1942, jolloin ruotsalainen emigranttikommunisti ja työnsankari Sten Stürmovik hakkasi tsaarin aikaisen juoppojen yömajan polttopuiksi keskinopeudella 243 bpm (blocks per minute).

Teko oli niin yltiöpäisen isänmaallinen, että keskinopeus vakiinnutettiin vuosikymmeniksi rautaesiripun takaisten partakoneiden pyörimis- ja pesukoneiden linkousnopeudeksi. Se olisi teoriassa ollut myös niiden kuuluisien itäsaksalaisten takapuolessasurisijoiden surinataajuus, jos ne olisivat surisseet (ja mahtuneet jotenkin takapuoleen).

Anyway, pitkä käyttöikä laski edellä mainittujen pyykkikoneiden linkoustehoja pikkuhiljaa, ja 90-luvulle tultaesa se oli laskenut noin tasolle 170 rpm. Tällöin alkuperäisen halonhakkuun saunditkin olivat "laiskistuneet", kaiuttuneet ja saaneet nykyisin tuntemamme teollisuushalliklangin. Ensimmäisenä tätä ymmärsi käyttää musiikin tekemiseen itäberliiniläinen työtön avantgardisti (ja oletettavasti suomalaisia sukujuuria omaava) Paul Ivan Tykki maksisinglellään Hilfe! Hilfe! Wo ist das Stop-Button?!, jonka me kaikki hyvin tunnemme.

Stürmovikin halonhakkuun ennätysnopeus on yhä rikkomatta, joskin eräs paidaton presidentti hutkikin kerran peräti 244 klapia minuutissa hampaattoman mummon halkoliiteriin siinä välissä kun nappasi ensin mammutin ilmasta paljain käsin ja nosti sitten kaukaasialaisten terroristien pommittaman näköalatornin pystyyn otsaluulla pukkaisemalla. Hän nimittäin suoritti urotyönsä kaksin käsin tietämättä, että Stürmovik teki omansa yhdellä kädellä, sillä toisella kädellä hän joutui ohjastamaan kahta panssarivaunua.

Nyt minulta katosi se punainen lanka, mutta tarkoitukseni oli sanoa, että Mayhem-bileet olivat kaikin tavoin *aplodit*

--
Härifrån tvättas och linkodes. Och huumori kuivades.

nazarie

Posts: 176

#4 • • nazarie saapasjalkakissa
Nii. Siinäs kuulitte.


Järeet kemut *jiihaa*

--
The truth may be out there, but lies are inside your head