Goa 6Y Anniversary w. TALAMASCA 11.10.2013 @ Helsinki

6 posts, 1 page, 4,779 views

goafinland

Posts: 381

#1 • • goafinland
Goa 6Y Anniversary w. TALAMASCA


Line-up

TALAMASCA live (FRANCE, Dacru Rec.)
Dreaml4nd live (aka Aegonox, Goa)
Troll Scientists in dub live (Exogenic)
Azar (A.U.R.A, BMSS)
Jorgos Petrovsky (TAMPERE, F.U.C)

Extra info

Place: Club Venue
Address: Pohjoinen Rautatienkatu 21
Time: 21-04
Early bird ennakkoliput 10eur! (rajattu määrä)
Ennakkoliput 12eur (Cybershop Asematunneli), 13eur+bf (Tiketti)
Ovelta liput 15eur (mikäli niitä jää jäljelle).

more info TBAGoa klubi täyttää tänä syksynä kuusi vuotta ja sitä on syytä juhlia. Tapahtuman pääartistina on meidän fanien äänestyksessä valitsema Talamasca, joka palaa Suomeen 4 vuoden tauon jälkeen. Talamasca on ehdottomasti yksi psytrancen skenen isoimmista nimistä ja legendoista ja vetää ulkkarifestareilla tuhansia ihmisiä lattialle. Mies on julkaissut biisejä lukuisilla nimekkäillä labeleilla (T.I.P., 3D Vision, Spiral Trax, Dacru, Mind Control, Agitato, Phantasm, jne..), ja omia albumeitakin on jo kunnioitettavat 8kpl.

Lisäksi bileissä soi myös Goa klubin perustajan (Aegonox) ensimmäinen virallinen Dreaml4nd live keikka. Tapahtuman avaussetti on myös todella spesiaali, nimittäin Troll Scientists soittaa erittäin harvinaisen Trollz in Dub chillout setin. Viimeksi kyseinen setti soi tapahtumassamme yli 5 vuotta sitten! Lisäksi on vielä kaksi kovaa progepsyke DJ-settiä, toisen veivaa DJ Azar, joka on yksi A.U.R.A. klubin keskeisistä tekijöistä ja toisen veivaa Jorgos Petrovsky, progepsykeen erikoistunut Tampereen oma poika. Kaiken lisäksi tapahtuman hinta on todella edullinen ottaen huomioon kuinka maailmanluokan artisti sinne tulee visiitille.

Tapahtumaan tulee dekoja dekokilpailusta johon kaikki voivat osallistua, tästä lisätiedot hieman myöhemmin.


Talamascan viimeinen keikka Aura of Goa bileistä on iskostunut monien mieleen ja kyseistä bileistä on mm. video youtubessa:lisää videoita:


Artistien musiikkia voi kuunnella täällä:

Talamasca:
http://www.psyshop.com/shop/CDs/dac/dac1cd019.html
http://www.psyshop.com/shop/CDs/mcc/mcc2cd007.html
http://www.psyshop.com/shop/CDs/fin/fin1cd030.html
http://www.psyshop.com/shop/CDs/mcc/mcc1cd001.html

Dreaml4nd:Troll Scientists:


http://www.psyshop.com/shop/CDs/sbc/sbc1cd004.html
http://www.psyshop.com/shop/CDs/exo/exo1cd039.html

Azar:Jorgoi Petrovsky:
http://www.mixcloud.com/jiipee/
Talamasca:

Talamasca is the solo project of Cedric Dassulle, who began djing under the name Lestat back in 1992. In 1996, he decided to make his own project, which saw its first releases on an Israeli label called “krembo records”, Talamasca was born. With the big success of his music, Talamasca was suddenly playing much more live acts than dj sets and began to be considered as one of the leaders of the international trance scene. In 1998 he had a hand in the creation of 3D Vision, which quickly became one of the leading psytrance labels. Later on he started his own label Mind Control Records, but after a few years he finally found his home at belgian label Dacru records.

Nowadays, Talamasca is one of the most requested live acts in all big events and festivals around the world. He has performed in a long list of countries such as Brazil, Mexico, Israel, Japan, Germany, Portugal, Greece, Serbia, Macedonia, USA, UK, Austria, Australia, India, Taiwan, Italy, Morocco, Turkey, Belgium, Netherlands, Costa Rica, Sweden, Denmark, Spain, Canada, South Africa, Cyprus, Russia, Hungary, Chili, Argentina and many more.

In his discography we find an impressive list of remixes, eps, compilation releases and no less than 8 full albums! The latest of which was recently released at his home label, Dacru Records (www.dacru.be).
goafinland

Posts: 381

#3 • • goafinland
Moi. Goa6V bileisiin on enää pari viikkoa aikaa. Sen kunniaksi julkistamme nyt dekokilpailun. Venuella on neljä pylvästä, jotka on omistettu dekokilpailun tuotoksille. Jokainen kilpailun neljästä voittajasta saa yhden pylväistä vastuullensa.

Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset ja siinä voi menestyä muutkin kuin dedikoidut taiteilijat: muistakaa että yksinkertainen voi olla hyvin kaunista. Tavoitteena on tehdä näyttäviä dekoja A4 paperista ilman kynää tai pensseliä, ainoina työvälineinä sakset ja sormet joilla voi halutessaan myös taitella paperia. Dekojen pitää olla sellaisia että niissä on jossain kohtaa riittävästi pintaa että ne saadaan teipattua pylvääseen kiinni. Huom. käyttäkää tavallista A4 paperia, paperin pitää loistaa UV-valossa, muuten dekot tulevat näyttämään tylsältä paikan päällä.

Jokainen teos koostuu kymmenestä osateoksesta, joista jokainen on yhdestä A4 paperista tehty. Mutta kilpailuun osallistumiseen riittää että tekee 3 osateosta kolmesta paperista. Ne jotka kilpailussa voittavat voivat tehdä loput 7 osateosta 4.10. jälkeen kun ovat saaneet tiedon voitostaan, tällöin niiden tekemiselle on vielä viikko aikaa. Lopulliset teokset asetellaan Venuella pylväisiin osoittamaan tanssilattian keskipistettä kohden siistiin sarakkeeseen, kymmenen teosta lattialta kattoon asti tasaisin välein.

Kun olet tehnyt kolme osateosta, aseta ne kaikki lattialle siistiin riviin, ota niistä valokuva ja laita valokuva tapahtuman seinälle viestiketjuun jonka nimi on "DEKOKILPAILU TEOKSET TÄHÄN VIESTIKETJUUN, KIITOS". Linkki tapahtumaan on viestin lopussa. Kilpailuteokset pitää lähettää viimeistään torstaina 3.10. klo 23:59. Kilpailun voittajat julkistetaan perjantaina 4.10. Suunniteltu maksimi osallistujamäärä kilpailulle on 40 henkilöä. Jos näyttää siltä että osallistumisia tulisi reilusti yli 40, niin suljemme dekokilpailun etuajassa, kun 40 osallistumista on tullut täyteen.

Kilpailun voittajat pääsevät bileisiin ilmaiseksi sisälle ja saavat sinne vielä mukanaan max. 2 kaveria. Voittajien pitää tulla ennen tapahtumaa asettelemaan voittoteos Venuen pylväisiin, ja silloin olisi vahvasti suositeltavaa että yksi kavereista on mukana auttamassa tässä. Ajankohta asettelulle on todennäköisesti bilepäivänä 17-20 välimaastossa, mahdollisesti jo torstaina.

Mikä sitten olisi hyvä kilpailuteos? Yksi vaihtoehto on geometriset kuviot, ympyrä, kolmio, neliö, ruutu, spiraali, siksakki. Toinen ehdotus on kolmiulotteiset paperitaitosteokset kuten esim paperilentokone, kolmiulotteinen pyramidi, jne.. Tai toki voi leikata naamoja, eläimiä, jne... mahdollisuudet ovat rajattomat, käyttäkää mielikuvitusta Ne ketkä Venuella ovat käyneet niin kannattaa miettiä että mikä voisi sopia kyseiseen tilaan. Pylväiden takana oleville seinille tulee dekokankaita by Vesa Peltonen.

Kilpailuthread löytyy Facebook tapahtumasta alla:
https://www.facebook.com/events/198132077019411/
goafinland

Posts: 381

#5 • • goafinland
Moi. Enää neljä päivää Goa6v synttäreille! Muutama yllätys liittyen bileisiin.

- ennakkolippujen myynti käy kuumana, käy hakemassa omasi. Aniharvoin on näin maailmanluokan artistia tarjolla tähän hintaan

- Troll Scientists julkaisee epävirallisesti uuden albuminsa näissä bileissä! Troll setti on heti ekana klo 21, eli todellakin kannattaa tulla ajoissa. Huhujen mukaan kyse on ihan uudenlaisesta soundista. Avaamme ovet mahdollisesti jo klo 20:45, tarkat aikataulut tulevat keskiviikko iltana tai torstai päivällä.

- VJ Metamystik (Aura Of Goa, Psy Clinic, VJ Finland, jne..) tulee jälleen kerran tekemään näyttävät visuaalit bileisiin.

- Talamascan performanssi alkaa alustavasti n. klo 00:00, yksi syy lisää tulla ajoissa paikalle
TiKKu^

Posts: 24

#6 • • TiKKu^
Timetable (muutokset ovat mahdollisia):

20:45 OVET AVATAAN

21:00 TROLL SCIENTISTS
22:00 Jorgos Petrovsky
23:00 Azar
00:00 TALAMASCA
02:00 Dreaml4nd