M: Traktor Kontrol S2 + Traktor 2 -softa

2 posts, 1 page, 1,342 views

BommyTanger

Posts: 4

#1 • • Edited BommyTanger
Myyn siis otsikon mukaisen setin. Kauppaan sisältyy verkkokaupasta ostettu työkalukeissi, jota on käytetty tuolle kantokeissinä, mahtuu juuri sentilleen keissiin. (kts. kuva ilmoituksen loppupuoliskolla olevasta linkistä)

Ostettu viimevuonna joskus syksyllä, olen toinen omistaja. Ollut aktiivisessa keikkakäytössä tammikuusta eteenpäin, ei ole kaatuillut mitään päälle eikä kolhittu, pidetty erittäin hyvin. Käytön jälkiäkään ei juurikaan ole, lukuunottamatta vasemmanpuoleisen deckin "Play" napissa näkyvää pientä sen muovin/"päällysteen" tms. repeämää, joka tuli jo ensimmäisen omistajan aikana, eikä ole häirinnyt mitenkään. Ko. kosmeettista virhettä ei juurikaan huomaa. (Kts. taas kuva ilmoituksen loppupuoliskolla olevasta linkistä) Ei ole mitään temppuillut näiden yli puolenvuoden aikana, eikä mitään ongelmia ole ollut, lähestulkoon uudenveroinen siis on.

Täydellinen ensimmäinen kontrolleri aloittelijalle ja täydellinen aktiiviseen keikkailuun ammattilaisellekkin. Tästä löytyy kaikki mitä perus rafla/yökerhoduunissa voi tarvita ja jopa tapahtumissa/klubeillakin pariin kertaan tätä käyttänyt, eikä ole pettänyt. Tämä kontrolleri kestää ja kestää niin pitkälle, kuin vain haluaa. Ellei sitten neljää deckiä tuu jossain vaiheessa haluamaan. :) Itse kontrollerin myyn pois, koska käytän nykyään työssäni CDJ-soittimia aikakoodin kera, eikä näinollen ole tälle kontrollerille tarvetta. Hinta on halpa, johtuen siitä pienestä muovin tms. päällysteen repeämästä play-napissa ja koska kiire saada rahat autoa varten.

Pakettiin kuuluu kontrolleri, tuo kuljetuskeissi, virtapiuha, usb-piuha, sekä tuo mukana tullut softa, jonka rekisteröinti mitätöidään ennen kaupantekoa, jotta uudelle omistajalle on taas mahdollista rekisteröidä softa itselleen.

Pari kuvaa lisää: https://www.dropbox.com/sh/t2hy4bsurgdp38l/FPcqwupMeH, myös yksi keikkakäytön aikana räpsästy kuva. :)

Hinta: 275€

Yhteydenotot [email protected] tai puhelimitse 0405268182. Soitot klo: 15:00-20:00, tekstiviestit ja soittopyynnöt millon vain. Mieluiten nouto, voidaan myös neuvotella postituksesta, jolloin ostaja maksaa kulut. Voin myös tuoda kontrollerin lähemmäs ostajaa jonkunverran, siitäkin voidaan neuvotella. (Asun n. 30km matkan päässä Tampereelta.)