Vastaa kyselyyn X-Rustin ja Turun teknohistoriasta!

3 posts, 1 page, 6,784 views

purina

Posts: 154

#1 • • purina
The X-Rust ry viettää 20-vuotisjuhlaansa vuonna 2013. Juhlavuoden yhtenä sisältönä yhdistys tuottaa historiikin niin omasta toiminnastaan kuin Turun yleisestä teknohistoriasta ja ko. kulttuurimuodon kehittymisestä Turussa. Historian lisäksi käsitellään tulevaisuutta ja mahdollisia kehityssuuntia Turun elektronisen musiikin kulttuurille.

Tällä kyselyllä toivomme saavamme aikalaisten kertomuksia tapahtumista sekä kartoitamme mielipiteitä ja Teidän toiveitanne niin yhdistyksestämme kuin yleisemmin elektronisen musiikin kulttuurista Turussa.

Vastaamalla kyselyymme pääset omalta osaltasi osallistumaan ja vaikuttamaan historiikin syntyyn. Vastattuasi voit halutessasi myös jakaa kanssamme kuviasi ja videoitasi. Aikaa vastaamiseen on rajoitetusti, tiistaihin 30.4.2013 kello 23:59 asti.

http://x-rust.org/content/vastaa-kyselyyn-x-rustin-ja-turun-teknohistoriasta


Käykäähän siis vastailemassa, penkokaa valokuva- ja videoarkistojanne sekä laittakaa sanaa ja linkkiä kiertämään! Mahdolliset kysymykset historiikista, aineistokeruusta yms. voi laittaa historiikkivastaavalle osoitteeseen [email protected]

--
I believe in all things that are pure.

purina

Posts: 154

#3 • • purina
Muistutus vielä hetken linjoilla olevasta kyselystä X-Rustin ja Turun
teknohistoriasta. Vastaamalla saat äänesi kuuluviin. Suuret kiitokset
jo vastanneille!

--
I believe in all things that are pure.