M: 2 kpl Technics SL1210MK2; Toinen REVERSE - kitillä

3 posts, 1 page, 1,701 views

schiba

Posts: 365

#1 • • Edited schiba
Myynnissä kaksi kappaletta joka DJ:n standardityökalua eli legendaarista technicsin DJ - levysoitinta. Soittimet ovat hyväkuntoisia, ainoastaan pieniä jälkiä voi löytyä jos oikein tarkasti katsoo. Olleet siis koko käyttöhistoriansa ajan maltillisella käytöllä. Soittimien mukaan tulevat pölykannet, sekä alkuperäiset kumimatot. Lisäksi mukana technicsin huopalevymatto toiselle levysoittimelle. Ei neuloja tai rasioita.

Toisen levysoittimen neulavalo on palanut, mutta uusi maksaa muutaman euron eikä sen vaihtaminenkaan ole kovin ylitsepääsemätön projekti.

Toiseen soittimeen on asennettu REVERSE - kit eli levylautasen pyörimissuuntaa pystyy vaihtamaan tuplaklikkaamalla start/stop nappia. Reverse kitin asennus ei vaadi mitään kolvauksia tai muutoksia alkuperäiseen soittimeen. Reverse kit on tällä hetkellä paikallaan, mutta soitin voidaan myydä reverse - kit irroitettuna, mikäli ostaja niin haluaa. Kyseistä lisäpalikkaa ei juuri löydy enää mistään ja on Suomessa melko harvinainen niin kuin itse technicsin levysoitinkin.

Soittimet sijaitsevat Forssassa, josta mielellään nouto, tarvittaessa voidaan keskustella kuljetuksesta bensakorvauksia vastaan. Myös postitus on mahdollinen vaihtoehto.

kuvia: https://www.dropbox.com/sh/1i5d4870pr2fo2t/sOD4PSw5F3/Technics

Hintapyyntö: 1000 € pari

Yhteyttä saa parhaiten:

[email protected]
schiba

Posts: 365

#2 • • schiba
Saa myös tarjota jos hinta ei miellytä :)
schiba

Posts: 365

#3 • • schiba
Viikonlopun tarjous: Hinta 920 euroa sisältäen kuljetuksen johonkin matkan varrella välillä Forssa - Helsinki, Jätkäsaari! Kuljetus Sunnuntaina 14.4 aamupäivästä. Voidaan myydä myös yksittäin jos molemmille levysoittimille löytyy ostaja!