Mistä dj-pöytä/hylly/tms

8 posts, 1 page, 17,626 views

35p3r

Posts: 51

#1 • • 35p3r
Tietääkö kukaan, saako mistään levareiden mitoille (pitkittäissuunta) sopivaa hyllyä tms? Tarkoitus olisi uuteen kämppään hommata jykevä hylly, mihin mahtuu kirjat, levyt, pelit ja soittimet. Joskus olen kuullut, että Ikeasta saisi (tai sai joskus) hyviä hyllyjä, mutta löytyykös näitä ihan normaaleista kalusteliikkeistä esim. Sotka?
35p3r

Posts: 51

#3 • • Edited 35p3r

Replying to Mistä dj-pöytä/hylly/tms:

http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50103086/
tuo kyljelleen, ja jos tuntuu matalalta ni esim http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20054563/ tollaset alle.Kiitti vinkistä. Tästä ratkaisusta olenkin kuullut joskus puhuttavan. Sitten vain odottelemaan Lpr:n Ikean avajaisia ^^

muokkaus: ai tuo on syvyydeltään vain 39cm, eli liian pieni... Voisi yrittää kehitellä siihen jotain levikettä, kenelläkään ideoita? Pelkkä vaneri taipuisi luultavasti liikaa teknarien alla. Tällä hetkellä soittopöytä koostuu kahdesta puolikokoisesta kirjahyllystä ja päällä on vanha leipomisalusta (^^) yhdellä levarilla ja toisen alla on ruokapöydän pidennyskappale... Ei ainakaan hivele silmää, ei.
bansq

Posts: 931

#4 • • bansq leftfield winger.
se ei itseasiassa ole liian pieni teknareille vaikka pitää levareitaan ns. skräbäasennossa. jalat saattaa roikkua vähän ulkopuolella mutta esim. seinää vasten setti on ihan tukeva, ainakin yli viiden vuoden kokemuksella toimii mainiosti.

--
plip goes on.

35p3r

Posts: 51

#5 • • 35p3r

Replying to Mistä dj-pöytä/hylly/tms:

se ei itseasiassa ole liian pieni teknareille vaikka pitää levareitaan ns. skräbäasennossa. jalat saattaa roikkua vähän ulkopuolella mutta esim. seinää vasten setti on ihan tukeva, ainakin yli viiden vuoden kokemuksella toimii mainiosti.Tuttua tuo "yli meneminen". Löysin tällaisen:
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60117016/#/60117016

tuon kun iskee kaapin päälle tulee mukavasti lisää syvyyttä. Tuskin tarvitsee edes mitään porailla kiinni (jos hyllyä haluaa joskus käyttää muuhunkin, niin eipähän ole reiät molemmilla puolilla). Painoa tulee sen verran päälle, että tuskin inahtaa ihan helpolla paikoiltaan. Ja jos inahtaa, niin äkkiäkös siihen jonkin kiinnikkeen väsää vaikka takapuolelle silmänkantamattomiin. Tämä settihän maksaa jopa alle 100e. Linkistä löytyvään kappaleeseen kun ostaa 10 eurolla jalat, niin siinä on myös pöytä hätätapauksia varten.
gummi

Posts: 30

#7 • • gummi
Ei ehkä liity ihan suoraan alkuperäiseen kysymykseen mutta laitetaan nyt jos joku kiinnostuu tästäkin. Eli mun 'ikuisuusprojekti' on pöytä johon olisi tarkoitus keskittää about kaikki musakamat. Suunnitelma (saatan päivittää vielä tarkemmat mitat+osat myöhemmin) löytyy täältä: table.png

Eli tohon olis tarkoitus mahduttaa seuraavaa: alimmalle tasolle (luikukiskoilla, ulosvedettävä) näppis, hiiri, keyboard, maschine. Keskimmäiselle sit teknarit, mikseri, kontrollerit. Ja sitten tohon ylimmälle sit toki monitori, läppäri jne.

Jos tuo kiinnostaa tarkemmin niin voin kertoa haasteista yms kokemuksista kunhan vain pyytää. :)
¡ Previous post a few years ago !
unoha

Posts: 929

#8 • • unoha Lti-/UG Collective
Kirppari ?

--
Never Quit !