Yleinen bilehöpinä Saksasta

1 post, 1 page, 4,807 views

tutzba

Posts: 31

#1 • • tutzba
Avataan nyt tälläinen ketju, jos löytyisi vaikka juttukavereita. Jos ei löydy, niin kirjoitellaan sitten yksin.

Tuli viikonloppuna käytyä katsomassa Laidback Lukea Kölnissä Bootshaus-klubilla. Tuntui kuin tuo olisi joku vanha varastoalue ja klubi vanha varasto, jota on vain sitten vähän remontoitu. Sisäänkäynnin edessä oli tynnyreitä, joissa poltettiin roskia jne. Niin tai näin, aivan helvetin kaunis (tunnelmallisesti) paikka tuo oli. Ensimmäinen kerta minulle, kun kävin tuolla, mutta varmasti käyn toiste. Kahden viikon päästä on Zedd, sinne on jo lippu hommattu.

Mutta itse asiaan. LL:n ja muiden soittajien aikana tuntui koko ajan olevan pittejä. Onko tuo joku ihan paikallinen tapa vai satuinko vain osumaan hyvään aikaan paikalle? Fiilistähän siitä saa aivan saatanasti, meitsi tykkäsi. Oli vielä sen verran fiksua porukkaa (niinhän ne tosin varmaan aina ovat), että tuntemattomista pidettiin huolta ja jos joku meinasi kaatua niin siinä oli heti pari tyyppiä työntämässä takaisin pystyyn. Jos joku halusi lähteä pois, niin taas pari tyyppiä teki tilaa jne.

Suomessa en ole yhdelläkään keikalla tuohon törmännyt, jos siis ei lasketa jotain rokkibändien vetoja festareilla. Mutta niin tai näin, loistava paikka ja keikka.

Kehumme:
+yleistä tunnelmaa
+ihmisten avoimuuta ja ystävällisyyttä
+soittajien avoimuutta ja ystävällisyyttä
+klubin työntekijöiden ystävällisyyttä
+lippujen hintoja (12€ + 1€ narikka)

Moitimme:
-0,2 Red Bull & Jägermeister 7,50€