Hypno! Talvi 9.2.2013 @ Helsinki

1 post, 1 page, 1,024 views

Individual

Posts: 10,942

#1 • • Edited Individual HYPNO!
Hypno! Talvi

hypnotalvi.jpg

Roba 10 Bar & Club
La 9.2.2013 klo 21-04
Free Entry!
K-18

Djs:

Tommi Oskari (Future Shock)




Resident Goons:

Pekko Haimi



Individual



Hypno! - mukava syy tulla hakemaan alkulämmöt lauantai-illan rientoihin, tai viihtymään pitemmäksikin aikaa. Illan menuna on virkistävien ja lämpimien juomien lisäksi diippiä teknoa ja housea, sekä kaikkea muuta hyvää ja tunnelmallista Hypno!-soundia.

Hypno! What is?
Not another freakin´ house club? Noh kyllä ja ei. Pekko Haimin ja Individualin mielissä on jo pidemmän aikaa ollut oma, yhteinen klubi-ilta, joka olisi pyhitetty intiimille ja hieman vähäeleisemmälle tekno- ja housesoundille. Huhtikuussa 2012 startattiin Isoroballa Hypno!:n keskiviikko-illat ja nyt ollaan siirrytty viikonloppuihin. Näihin helmikuun iltamiin meillä on kunnia kutsua Tommi Oskari Future Shock-kollektiivista. Tämä neljän nuoren miehen dj- ja bilejärjestäjäryhmä on noussut kovaa vauhtia pääkaupunkiseudun klubikansan tietouteen ja myös Future Shock-illat ovat siirtyneet Bar Isoroba kympistä uuteen Playgroundiin.

Hypno!:n Talvi-iltamissa Tommi Oskari on luvannut soittaa pitkän setin hänelle rakasta deep housea, eli tätä ei kannata jättää väliin.

Illan menu:
21:00-23:00 Haimi vs. Individual
23:00-02:00 Tommi Oskari
02:00-03:30 Haimi vs. Individual


Tommi Oskari (Future Shock)

Bio in english:
Music has always been a key element in Tommi's life, even though he never actually learnt to play any instruments - he was too lazy to follow any instructions. Instead he started experimenting with sampler softwares on his computer, starting from cut-and-paste tinkering and gradually moving on to actual composing and production.

After a couple of years of musical discovery, around 2005, Tommi bought a set of cheap turntables and a mixer and began to spin for fun in his bedroom. It wasn't until late 2009 when he got his first (although short) residency in a small cocktail bar called Lime, and after a series of appearances in various house parties and small underground events he was hand-picked from a mix competition by a Helsinki dj legend Mr. A to appear in his Danceteria Test Lounge project in the beginning of 2011, and ever since he's been appearing in line-ups around the city.

So far 2012 has been a busy year for Tommi Oskari - having released a number of tunes on various labels, performed at a good amount of parties and launched a fresh club concept named with good friends Joni Lustig & Tero, his reputation around the Helsinki scene continues to grow.
Tommi's dj sets are known for defining a certain unique mood to the entire venue, constantly evolving as the night goes on - moving from the smooth vibes of disco to stylish, groovy deep house and finally expanding into the more progressive boundaries of tech house and techno.


Haimi vs. Individual (Hypno!)

Bio:
2011. Loppukesä. Suloinen Saimaa. Open Air UG-tanssibileet paikassa X. Pekko Haimi ja Individual ovat molemmat saaneet settinsä soitettua ja pakenevat kauhuissaan joka puolelta kantautuvaa 160 bpm dark psykeä auton turvaan. Ovet kiinni, nopea vilkaisu taakse ja kun varmistuu, että kukaan ei seuraa, on hyvä ottaa hetki rennosti. Automankka päälle ja levy sisään. Sitten toinen ja toinen ja..hitto! Jätkällähän on asiallisia lauluja mukana, tuumivat kumpikin vuorollaan ja miettivät, että tätä soundiahan olisi kiva alkaa soittaa yhdessä.

Nyt reilu vuosi ja yli 35 keikkaa myöhemmin Haimi vs. Individual on tanssittanut ihmisiä niin ilta- kuin aamubileissä Venuella, Playgroundissa, Fredan Tivolissa, Helsingissä, Kouvolassa, Imatralla U Name it, sekä soolokeikoilla Pohjanmaalta Rovaniemelle. Settien pohjana on yleisimmin tech-house, mutta koska musiikkidiggailut kattavat laajan alueen Hyvää Musiikkia ™, voidaan settejä maustaa aina nu-discosta teknoon ja old skooliin saakka.

Pekko Haimi on ehtinyt toimia jo kahdeksan vuotta eri tuotantotehtävissä pop/rock/dance ja hip hop-puolella. Päivätöiden lisäksi hän vaikuttaa myös kahdessa eri konemusiikkikokoonpanossa: akustisia ja elektronisia instrumentteja yhdistelevässä Our Stolen Theoryssa, sekä perinteisen trancen lippua vahvasti heiluttavassa Beach X:ssä. Molemmilta kokoonpanoilta on tullut/ ja on tulossa monta kovaa julkaisua. Beach X:ää kuullaan mm. Dj Orkidean pian ilmestyvällä remix-albumilla ja OST:in United-träkki on saanut supportia mm. Andy Moorilta ja Myon & Shane54:ltä. Unitedista ovat vääntäneet rokkaavat remixit myös L.A.O.S ja Dallas Superstars.

Haimi vs. Individualin ensimmäinen yhteinen julkaisu näkee sekin pian päivänvalon.

Hypno!