WHITEOUT 2013 12.4.2013 @ Helsinki

65 posts, 4 pages, 31,896 views

ValaX

Posts: 3,891

#41 • • ValaX
saahan käyttämättömistä poleteista rahat takasin?
sapeli

Posts: 11,767

#42 • • sapeli jokukukamikä?

Replying to WHITEOUT 2013 12.4.2013 @ Helsinki:

saahan käyttämättömistä poleteista rahat takasin?Kyl mun mielestä on aina saanut - jos on muistanut palauttaa ne. *blush* *nauru*

Toisaalta olisi hyvä tietää että mihin saakka niitä saa palauttaa? Musiikin loppumiseen asti? Siitä vielä puoli tuntia?

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

anis

Posts: 2,451

#43 • • anis Nainen vailla historiaa.
Varmaan eilisen poletit käy viel tänäänkii? Ei kai ne ny niit ala vaihtelee... En kans nähny missään et niit voit palauttaa, mut enpä tajunnu kysyäkään.

--
Pidätte minusta vain koska minäkin pidän itsestäni.

nazarie

Posts: 176

#44 • • nazarie saapasjalkakissa
jesh tänään pääsen mieki mestoille *tanssittel*

--
The truth may be out there, but lies are inside your head

a

Posts: 1,480

#45 • • a

Replying to WHITEOUT 2013 12.4.2013 @ Helsinki:

Varmaan eilisen poletit käy viel tänäänkii? Ei kai ne ny niit ala vaihtelee... En kans nähny missään et niit voit palauttaa, mut enpä tajunnu kysyäkään.Ne ostetaan takaisin samalta tiskiltä kun myydäänkin mutta joo, sama poletti molemmille päiville.
Marjanpoimija

Posts: 82

#46 • • Marjanpoimija
Jos jollain ylimääräsiä tikettejä illalle, ostan yhden lipun. 044 215 7552

-JM-
FinnRaver

Posts: 240

#47 • • FinnRaver
Joop perjantaina tuli paikalle mentyä siinä kymmenen maissa. Aika paljon nämäkin bileet muuttunu siitä, kun ensimmäisen kerran tuli käytyä silloin 2007. Jokavuosi sen jälkeen tullut oltua mukana. Tuntuu että konemusahihhulit on aikalailla kadonnut ja tilalle tullut melkoista pintaliitoa silikoneineen ja wifebeatereineen. Musiikillisesti bileet oli kyllä (imo) muutamaa helmeä lukuunottamatta todella vaisut. Fiilikset kyllä katosi lopullisesti siinä puol kolmen aikoihin kun jokainen biisi toisti sitä saatanan samaa nostatus ja sen jälkeinen paska pörinä linjaa. Dashberliininkin pitänyt mennä pilaamaan till the sky falls down helmen jollain pörinä antinostatus re-makella. Nykykiksu on kyllä armotonta kuraa.. No hyvä seura, mahtavat laaserit, rähinättömyys, vetävät tiskijonot sekä vessat joihin ei tarvinnut jonottaa vei nämä bileet kuitenkin nipin napin plussan puolelle. Nämä fiilikset siis perjantain jälkeen.

Lauantaista en osaa sanoa mitään. Musiikillisesti varmaankin pääareenan osaöta samaa kuin eilenkin. Saa nyt nähdä tuleeko ens vuonna enää lähdettyä.

--
Start to dance and we put you in the trance
~Scooter

sapeli

Posts: 11,767

#48 • • sapeli jokukukamikä?
Todella maukkaat bileet! Oikeastaan parasta antia oli Orkidean yllätyksellinen setti joka piti varpailla - ja siellä täällä klasaribiisit, vähän uusiin asuihin puettuina. *plur*

Solarstonen Theme from Bladerunner (joku remix) oli ehk paras koko yönä *sydän*

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

Samuel P

Posts: 31

#49 • • Edited Samuel P

Replying to WHITEOUT 2013 12.4.2013 @ Helsinki:

Tykkäsin paljon varsinkin dash berliinistä, pitkät miinukset tulee siittä että ihan pirun kalliit lähes 50 euroa sisään yhdestä päivästä ja siittä myös etten saanut ranniketta dashilta :( :E . Hiki tuli tanssimisesta ja loppu aika meni sit hardcoren kanssa...
chrysalid

Posts: 26

#50 • • Edited chrysalid
Helvetin siistit kaksi päivää oli. Järjestelyt toimivat loistavasti ja omasta seurueesta ei joutunut kukaan jonottamaan käytännössä ollenkaan. Uskomatonta. Perus testojantterit ja louskuttajat jättivät mainstagelle jälleen vähän hankalan vivahteen, mutta tilannetta korjasi runsas oleskelu Saunassa, jossa toisen päivän rumpubassosessiot eivät ainakaan jättäneet ketään kylmäksi :) Orkidean setti oli jees ja PvD myöskin varsin menevää.

Semmoinen huomio, että mahtoi herra Van Dyk:ia vituttaa kun heitti kesken I Don't Deserve You - rallatuksensa tasot alas ja odotti yleisön laulavan mukana, ja mitään ei oikein tapahtunut. Veikkaan tosin että ihmisillä oli liian kiire tägäillä itseään Facebookiin ja jauhaa sitä saatanan purkkaa.
Peltsi

Posts: 129

#52 • • Edited Peltsi ElectroHead
Perkeleen hyvät kekkerit ! Olihan ihan hienoa nähdä molemmat pääartistit Dash Berlin ja Paul Van Dyk ensimmäistä kertaa, mutten voi väittää että siinä olisi ollut tapahtuman kovimmat setit. Ehdottomasti kovimmat veti perjantain osalta J7 & JayVee kaksituntisen Hardstyle *sydän* tykityksen sekä illan lopuksi Mindcoren pojat pisti Hardcorella jalat muusiksi. *pahis*

Lauantain osalta paras setti oli Breaks-puolella Illuvial a.k.a. Jinkson tiukempaakin tiukempi DnB-tykitys, pakko oli jorata koko setin ajan - A I V A N mahtavaa ! *enkeli*
Toki L.A.O.S. ei jättänyt kylmäksi myöskään, loistavaa settiä. Nais MC lörpötteli mikkiin aivan liian usein tosin, onnistuis osittain pilaamaan Tantrum Desire Reach VIP:n alun. DAMN YOU ! :DD

Muuten oli oikein mukavaa ja näki paljon tuttuja, uusiakin kasvoja tuli nähtyä. *hymy* Kiitokset tutuille ja tuntemattomille.

- Iso & Paha Peltsi *possu*

--
*sydän* Melbourne Shuffle *sydän*

Kievari

Posts: 88

#53 • • Kievari
JEES! Molemmat päivät palveluksessa kaikkensa antaneena on helppo hymyillä jälkikäteen! Tunnelmallisesti todella maukkaat pippalot, vessoihinkaan ei tarvinnut jonottaa ja palvelu pelasi hyvin, tuli aika monta tuttua ja vähemmän tuttua juttelemaankin.*hihu*

Dnb osastolla oli ihan mahtava meininki koko yön! Mainstagella tuli tampattua lähes koko perjantai mutta Dnb oli lauantaina niin herkkua, ettei sitä voinut välistä jättää. Dash Berlin ei pettänyt taaskaan, koko setin aikana kului monta pullollista.

Kiitokset kaikille! *hali*
Redecle

Posts: 3

#54 • • Edited Redecle Vanhan koulukunnan tamppo

Replying to WHITEOUT 2013 12.4.2013 @ Helsinki:

Positiiviset fiilikset jäi kyllä, tosin täysin PvD:n ja S8 & T:n ansiosta. Ihan Paul Van Dyk oli kyllä syynä lähteä bileitä katsastamaan, vaikka muutenkin olisi varmaan tullut käytyä. Jälleen kerran tuo saksalainen levynpyörittäjä onnistui kyllä täysin. Ehdoton illan kuningas.

Super8 ja Tab kun vielä saattelivat illan päätökseen viimeisillä nautinnon rippeillä niin ei voinut kuin hymyillä.

Alkupuoli iltaa tuli vietettyä puristamon puolella ottamassa alkulämmöt pintaan, hyvää settiä sielläkin. Harmittamaan jäi ainoastaan että lauantai oli ainut päivä kun pääsi paikalle, perjantain Blackout jäi näkemättä kokonaan, J7 & Jayveen missaaminen ehkä niistä jopa eniten jäi harmittamaan, Breakout oli jees mutta Blackout olis ollu lähempänä omaa sydäntä. 2 puolta toimii edelleen jo ihan tuosta Finnraverin postaamasta syystä.

kun jokainen biisi toisti sitä saatanan samaa nostatus ja sen jälkeinen paska pörinä linjaa.Tuo kiteyttää täysin mitä main stagen puoli oli aina Alex Kunnarin loppuun asti. Ei siinä, Kunnari niittää mainetta Suomen nimeen maailmalla, mutta ei voi kun ihmetellä mihin tämä genre on menossa kun tälläistä radio nrj sontaa soitatetaan, lainataan tyyliin melodiaa ja nostatusta jostain vanhoista ysärihiteistä ja sitten pilataan sekin jollain sinikäyrä surinalla jota ei voi määritellä kuin paska pörinää. Ei ymmärrä.

Anyway PvD lopulta aloitti ja aloitti vahvasti, kerrassaan maittavaa kuulla vähän kovempaa menoa aluksi ja loppua kohden pääsi leijailemaan sitten euforian tahdittamana klassikoiden ja muutaman uuden raidan merkeissä. Hyvä setti. Ainut miinus, tämä suomalaisyleisö, siis uskomatonta toljottelua. Paul:in vitutuksen saattoi nähdä melkein salin taakse asti kun tosiaan vetää nupit nolliin ja yrittää laulattaa yleisöä joka seisoo kädet suorana ja silmät pyöreenä että mitä tämä on.

Noh yleisö oli mitä se oli, kaupallisuuden tuote tai mitä ikinä. Kyllähän tuota farkkukansaa oli liikkeellä huomattavasti aiempaa enemmän. Perus klubigorillaa ja silikonibarbie:ta joka ei tuntunut tajuavan mistään mitään, kuhan oli se tuoppi sidukkaa kourassa ja näytti hyvältä. Tämä näkyi jo alkuillasta Breakout puolella kun jengi käytännössä seisoi paikallaan. Tuli sellainen fiilis että porukka ei oikein tiennyt miten kyseistä musaa tanssia.

Laserit nyt ei itsestä oikein eronnut edellisvuosista, hyvin toimi ja komea valoshow, mutta tartteeko siinä enää muuta. Omaan silmään osui muutama vanha, screenillä pyörinyt ysäri rave demo, toi hymyn suupieliin ja nostalgian mieleen, hieno pieni yksittäinen detaili. Järjestäjille muista decoista kyllä miinus, muutama ilmapallo ja vähän paperisilppua, ei säkkituoleja!, eikä oikeen mitään muutakaan. Liekö lama iskenyt. Pääasia näytti olevan isot juottolatiskit.

Kahden tunnin PvD:n jälkeen piti vielä käydä katsastamassa Proteus puristamon puolella, mutta siinä vaiheessa oli kyllä omat jalat aivan soseessa, puolisen tuntia siinä vielä veti kun Proteuksella itsellä riitti energiaa ja se siivitti vielä jaksamaan itsekin ja antamaan aivan kaikki loputkin tamppauksen rippeet, kunnes iski lopullinen happivaje ja piti siirtyä Super8 ja Tabin tahtiin leijumaan ilta loppuun, joista kyllä pojille ehdoton kunniamaininta. Paras päätös illalle, vaikka sitä kyllä itse odotinkin että kaksikko toimittaa juuri sen.

Genren yleisön vanhempi ikäpolvi alkaa jäämään pois mikä kyllä näkyy ja harmittaa. Muutama tuntematon ystävällinen sielu toki löytyi joukosta, joiden kanssa tuli turistua pitempäänkin ja muisteltua vanhoja aikoja. Mutta vastapuolena sitten oli tyypit tyyliin eräs herra joka tuli juomatiskillä öljyttynä ilman paitaa farkut jalassa jotain turisemaan umpi tuiterissa, ei siinä mitään, mutta naapurikassalle ilmestyi pari kiksukarvaan sonnustautunutta pyöreämmän muodokasta vastakkaisen sukupuolen edustajaa, niin kyseinen "herrasmies" siinä kovaan ääneen tyttöjen kuullen tokaisi jotain tyyliin että "ei tuollaisella elopainolla kannattaisi näihin bileisiin ilmestyä". Että siinä hävetti itseä, no jamppa oli kumminkin semmoinen kerrospakastimen kokoinen, että ei itse viittinyt tokaista siihen kuin että kyseisillä neideillä oli kyllä 10 kertaa enemmän asennetta kuin näillä farkkukeisareilla ja neidit näyttivät todellakin ihanan söpöiltä, ja siirryin siittä turisemaan kyseisten neitien kanssa. Ei voi kuin ihmetellä mihin on hävinnyt genren mukana kauan pyörinyt suvaitsevaisuus ja hippiaatteen mukainen kukat ja mehiläiset käytäntö, jossa jaetaan halauksia eikä törppöillä mitä sylki suuhun tuo.

Kaikki kaikessa loppufiilikset jäivät positiivisiksi, muutamien ihmisten ja soittajien ansiosta.
tiberiuz

Posts: 302

#55 • • tiberiuz Afecto // Rex Terrazza // Baleric Sunset
vuodesta 2005 lähtien tullut käytyä bailaamassa, ja tänä vuonna koitti mahdollisuus avata perjantaina päälava meidän Afecto DJs porukalla! Täytyy sanoa että puitteet olivat erittäin hyvät, näyttävä stage eikä jonoa tiskeillä..

meidän perjantai-illan avaussetti meni nauhalle, jos tuota tän päivän pörinää nyt on parjattu tässäkin ketjussa, soiteltiin alkuillasta hieman erilaisempaa soundia, enjoy :)..

http://klubitus.org/forum_aihe.php?id=105802;pid=1657507#1657507
dd303

Posts: 1

#56 • • dd303

Replying to WHITEOUT 2013 12.4.2013 @ Helsinki:

Tuntuu että konemusahihhulit on aikalailla kadonnut ja tilalle tullut melkoista pintaliitoa silikoneineen ja wifebeatereineen.Täsmälleen samat fiilikset lauantailta vähästä bilekokemuksesta huolimatta. Kyseessä oli itselle 3. kerta ko. kemuissa (ekat 2009, syynä BT) ja matkaseurana oli konemusiikista suht ymmärtämätön avopuoliso. Itselle konemusa on ollut lähellä sydäntä jo pitkään. For an Angelin musavideota muistan fiilistelleeni jo muinaisessa Jyrki-ohjelmassa, joten PvD piti nähdä livenä.

Normibaareissa en viihdy yhtään, joten ainakin omat fiilikset laski hiljalleen illan edetessä huomatessani enemmistön yleisöstä olevan juuri sitä perus sedulajonnea ja silikonilissua. Eihän siinä, jos ei ole kävelevä konemusiikin wikipedia ja überharrastaja. Jotenkin vaan tuntui, että näissä bileissä musiikki ei ollut monelle pääasia. Kunhan pääsee vetämään kännit ja esittelemään juuri hankittua ruiskurusketusta...huoh.


Musiikillisesti bileet oli kyllä (imo) muutamaa helmeä lukuunottamatta todella vaisut. Fiilikset kyllä katosi lopullisesti siinä puol kolmen aikoihin kun jokainen biisi toisti sitä saatanan samaa nostatus ja sen jälkeinen paska pörinä linjaa.Valitettavasti samaa mieltä ison huoneen matskusta. Jopa kauniimpi puoliskoni mainitsi tuon lähes samoin sanoin. Tähän kun vielä lisätään ymmärtämätön yleisö, joka tuntui olevan vaan tönimässä, hengailemassa ja jauhamassa p*skaa, niin mitäpä siinä itsekään tanssimaan...

Mutta avautuminen seis, olihan siellä jotain hyvääkin. Iso osa ajasta tuli vietettyä Breakout-puolella, jossa musiikki oli ajoittain puhdasta kultaa. Varsinkin Illuvial soitteli tosi nättiä settiä, kiitokset tästä <3!

Samoin järjestelyt olivat hyvin onnistuneet. Erityismaininta täytyy heittää kummankin tilan äänentoistosta, joka taisi olla paras tähän asti kuulemani. Basso-osasto tuuttasi todella makeasti ja riittävän alas, mikä on mielestäni välttämätöntä varsinkin Breakout-puolen tarjonnassa. Tuosta on varmasti vaikea parantaa.

Yhteenvetona kuitenkin taitaa jäädä vikaksi kerraksi itselleni, valitettavasti.
Zuho

Posts: 81

#58 • • Zuho
Muutamia mietteitä Whiteoutista 2013. Olin paikalla vain lauantaina, joten voin jakaa fiilikseni vain siitä päivästä.

Ilta jakautui vahvasti kahteen osaan, kun saavuimme paikalle jo ennen 23. Alex Kunnarin elektro-"ihQ-E-D-M" setti oli jopa koominen. Varmasti vuoden ensimmäiset spontaanit naurut tuli kun nautiskeli 6 € bisseistä ja kuunteli, kun Kunnari yrittää dyykata koko tapahtuman alas mukanaan.

Toinen osa olikin mahtavuutta. Pikkuhuoneessa tuli kuunneltua hieman dnb:ta, joka oli varsin mukavaa ja sitten olikin PVD + S8/Tab show.

Varsinkin PvD soitti ilahduttavan nopeata ja energistä trancea. Ensimmäiset 10 minuuttia oli aikamoista ärsykejuhlaa, kun piti totutella ettei kaikki trance setit alakaan 128 BPM vauhdista. Mukava oli tampata yli tunti putkeen, kun mies heitti kovalla lekalla biisejä.

Kuitenkin yhdyn edellisiin kirjoittajiin PVD:n vitutuksesta. Yleisö oli aika pahasti ulalla, kun ei tullutkaan EDM:ää vaan kunnollista trancea, jolloin jotkut nostatukset menivät pahasti ohi yleisöltä. Itselleni kuitenkin taisi olla vuoden 2013 virkistävin setti. PVD oli myös hyvin mukana ja koitti hyvin psyykata yleisöä messiin. Respektit Paulille!

Super8&Tab oli taas heille tyypillinen setti. Menevää musaa, jossa vahvasti painottui nykyanjunasoundi ja kevyet, mutta tansittavat melodiat. Plussaa lopun klassikosta ja lavan haltuunotosta myöhäisillä tunneilla. Miinusta typeristä sydänmerkeistä.

Ihan mukavaa porukkaa oli paikalla. Muutamia "HC reivaajia" ja sitten onnela kansaa.

Erittäin hyvä tapahtuma (taas) ja jos hintataso pysyy edes tällä tasolla ja artistit hyviä niin tulen paikalla. Kaapelibileet ovat aina loistavat!
luba

Posts: 226

#59 • • Edited luba
Tuli tanssittua ! *nauru* Näistä pörinöistä ja sedulakansoista yms ei nyt jaksa valittaa koska ne on tullut jäädäkseen !! Itseänikin vähän jäi kaivelemaan tuo PvDeen aikana tulleet epäonniset yhteislaulu yritykset kun eise oma ääni ihan pelkästään riitä *nauru*

Lauantaina vanhakin jaksoi pukeutua !! *joo*

Hauskaa oli !
nazarie

Posts: 176

#60 • • Edited nazarie saapasjalkakissa

Replying to WHITEOUT 2013 12.4.2013 @ Helsinki:


Noh yleisö oli mitä se oli, kaupallisuuden tuote tai mitä ikinä. Kyllähän tuota farkkukansaa oli liikkeellä huomattavasti aiempaa enemmän. Perus klubigorillaa ja silikonibarbie:ta joka ei tuntunut tajuavan mistään mitään, kuhan oli se tuoppi sidukkaa kourassa ja näytti hyvältä. Tämä näkyi jo alkuillasta Breakout puolella kun jengi käytännössä seisoi paikallaan. Tuli sellainen fiilis että porukka ei oikein tiennyt miten kyseistä musaa tanssia.


Genren yleisön vanhempi ikäpolvi alkaa jäämään pois mikä kyllä näkyy ja harmittaa. Muutama tuntematon ystävällinen sielu toki löytyi joukosta, joiden kanssa tuli turistua pitempäänkin ja muisteltua vanhoja aikoja. Mutta vastapuolena sitten oli tyypit tyyliin eräs herra joka tuli juomatiskillä öljyttynä ilman paitaa farkut jalassa jotain turisemaan umpi tuiterissa, ei siinä mitään, mutta naapurikassalle ilmestyi pari kiksukarvaan sonnustautunutta pyöreämmän muodokasta vastakkaisen sukupuolen edustajaa, niin kyseinen "herrasmies" siinä kovaan ääneen tyttöjen kuullen tokaisi jotain tyyliin että "ei tuollaisella elopainolla kannattaisi näihin bileisiin ilmestyä". Että siinä hävetti itseä, no jamppa oli kumminkin semmoinen kerrospakastimen kokoinen, että ei itse viittinyt tokaista siihen kuin että kyseisillä neideillä oli kyllä 10 kertaa enemmän asennetta kuin näillä farkkukeisareilla ja neidit näyttivät todellakin ihanan söpöiltä, ja siirryin siittä turisemaan kyseisten neitien kanssa. Ei voi kuin ihmetellä mihin on hävinnyt genren mukana kauan pyörinyt suvaitsevaisuus ja hippiaatteen mukainen kukat ja mehiläiset käytäntö, jossa jaetaan halauksia eikä törppöillä mitä sylki suuhun tuo.Että osaa pänniä moiset testojonnet ja pissaliisat jotka jaksaa sit puuttua muiden olemiseen, osaan itse skipata negatiivisen palautteen pukeutumisesta täysin mut harmittaa silti että muiden fiilistä tarvii pilata moisella. Onhan se toki aivan perseestä että kenit ja barbit joutuu kärsimään meistä jotka kehtaa viritellä kiksukarvoja jalkaan ja maaleja naamaan. En aio muutta tapojani silti, onneksi isommissa bileissä näkyy että ei moni muukaan, pitäkää sama linja *hih* Mut ajatellaan positiivisesti, kiva että jollain on niin helppo elämä et ongelma piti kehittää siitä kun oli piilarit silmissä ja kissankorvat päässä *nauru*

Jatkan omalta osaltani hippimenoa ja ihmisten halailua, nokkaa pitkin katsominen ja ihmisten luokitteleminen ei-tutustumisen-arvoisiin jne saa jäädä muille.

--
The truth may be out there, but lies are inside your head