M: Omnitronic DD-4250 Professional High Torque Direct-Drive Turntable

4 posts, 1 page, 2,528 views

Klassinen13

Posts: 5

#1 • • Klassinen13
Myynnissä Omnitronicin ammattilaiskäyttöön suunnattu suoravetoinen ja korkea vääntöinen vinyylisoitin monilla ominaisuuksilla.

Soitin mallintaa pitkälti Technics 1200:aa yleisilmeeltään sekä painoltaan(n.13kg). Ominaisuuksina löytyy pitch +-10/20, 33/45/78 rpm, quartz lock, suunnanvaihdin, raitavalo (pop-up, integroitu), anti-skating, käyrä s-varsi korkeus säätimellä, nopea liikkeellelähtö ja pysäytys (motorisoitu) sekä erittäin voimakas vääntö (verrattavissa Technicsin 1200:aan).

Maadoitus sekä RCA-johdot ovat kiinni soittimessa technicsin tapaan. Virtajohto irroitettavissa ilman avausta. Takaa löytyy myös johdon paikat nimeltään "remote-start/stop" ja "pitch-output"

Soitin on todella hyvässä kunnossa ja olen käyttänyt sitä vain kuunteluun. Mukana tuleva pölykansi on myös siistissä kunnossa ja se on aina ollut soittimen päällä. Pakettiin kuuluu myös alkuperäinen matto, 7" adapteri, kelkka sekä Stantonin laadukas 500-II äänirasia D5100 AL-II neulalla. Neulan vaihdosta on jo aikaa, eli arvokkaiden levyjen kuuntelemiseen kannattaa harkita uuden neulan ostoa. Myyn joululahjojen tieltä pois, minulle riittää yksi kotiin ja toinen mökille.

Soitin soveltuu erinomaisesti dj-käyttöön ja ominaisuuksien puolesta myös kokeneemmalle soittajalle. Erikoisnapukat ovat olleet itselläni käyttämättöminä.

Hintapyyntö 110€, postitus tai nouto. Kuvia voin lähettää sähköpostiin tarvittaessa.
Pjotr

Posts: 22

#2 • • Pjotr
Laitettu yv:tä...