Beatbox, electronic yms. + LED science & Hyvää Joulua!

1 post, 1 page, 1,032 views

Avatar
#1 • • Valkotikru Guest
Beatbox:




Uusin keksintöni prototyypin testauksia, mutta lopussa on uusi kabinettibiisi:



Viime joulurahan julistukseni jälkeen satoi lunta, mikä saattoi olla yläkerrasta suotuisa merkki, mutta lumet lähtivät ja päätin sitten jatkaa journalismia.

Nyt kuitenkin joulu lähenee ja Lapissa kai sitä luntakin, taidankin siis nyt vetäytyä joulun viettoon.

Aion myös jälleen harkita aktivismin lopettamista ja keskittymistä lähinnä tiedeprojekteihini. Tutkiva journalismi syö liikaa aikavaroja ja on myöskin henkisesti painostavaa "roikkua luussa kiinni" kuukausitolkuilla esim. talvivaara.

Niinpä, koska kuitenkin olen sielultani lähinnä artisti ja tutkija, niin ehkä onkin aika antaa näille sitten se etusija elämässä eikä lähteä ison maailman salaliittoteorioihin sisälle? Siellä ei taiteelle ole sijaa, on vain liskojen varjoja seinillä.

En saa juurikaan tyydytystä journalismin työstä, se on kuitenkin itsensä antamista tavallaan ja tavallaan myös hyvin kuluttavaa, riippuu ihan miten hanakasti luutaan raatelee. Koiramaisuudetkin voi hoitaa muutenkin kuin aina vain haukkumalla, lohikäärmeillä, sisiliskoilla ja paaveilla on oma paikkansa tässä universumissa: parempi siis vain keskittyä omaan tiehensä ja loistaa valoa sillä tavoin? Sillä voiko väkivalta, oli se sitten henkistä tai fyysistä, koskaan olla muuta kuin varjon muoto?

Notta hyvää joulua kaikille! <3


http://forum.bonekobrothers.com/yleinen/%28%29-kiltamestarin-joulurauhan-julistus-%28%29/

Aurinkokin tekee sydämiä näin joulun alla.. <3

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=X5wfxpXHZB4