VJ- ja DJ-työpajaoja Tampereella!!! 9.11.2012 @ Tampere

1 post, 1 page, 1,432 views

tbo

Posts: 935

#1 • • Edited tbo budhisattva
VJ- JA DJ -TYÖPAJAT SEKÄ PROJISOINTINÄYTÖS
MARRASKUUSSA TAMPEREELLA

Kiinnostaako video jockey-työskentely ja kuvien projisointi?
Entä levyjen pyörittäminen? Tai näiden kahden yhdistäminen?

Lauantaina 17.11. Pirkanmaan taidetoimikunta tuo valoa marraskuiseen pimeyteen valaisemalla Vanhan Kirjastotalon uudella ja poikkeuksellisella tavalla. Kirjastotalon seinän valtaavat VJt ja DJt, jotka muuntavat aukion uudenlaiseksi audiovisuaaliseksi elämykseksi. Tätä näytöstä ennen Pirkanmaan taidetoimikunta järjestää kahden viikonlopun pituisen VJ- ja DJ – työskentelyn työpajan 9.-10. ja 16.-17.11 Tampereella, jossa alan pitkäaikaiset osaajat raottavat salaisuuksien verhoa ja jakavat kurssilaisille hyviä vinkkejä aiheen tiimoilta.

Työpajoissa 9.-10.11 ja 16.11. pohditaan, mistä VJ- ja DJ-kulttuurissa on kyse, ja toteutetaan ryhmätyöskentelynä liikkuvaa kuvaa ja ääntä uudella tavalla. Työpajan VJ-opettajina toimivat alan ammattilaiset Jussi Löf ja Joonas Halkola, joilla on vuosien kokemus videokuvan yhdistämisestä klubi- ja teatteriympäristöihin. Pitkän linjan DJ Macdethix, Petri Tiainen kouluttaa äänimaailmasta kiinnostuneita. Työpaja on osallistujilleen ilmainen, ja sille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 10 VJ:tä ja 10 DJ:tä.

Työpajan tulokset julkistetaan lauantaina 17.11. klo 20 Tampereella Vanhan Kirjastotalon ulkoseinään tehtävässä projisiossa, jossa työpajassa löydetyt ideat ja toteutukset joutuvat tosipaikan eteen. Tilaisuus on yleisölle avoin ja maksuton.

Ilmoittautumiset työpajoihin ja lisätietoa

Elina Orjatsalo
Säveltaiteen tuottaja-läänintaiteilija
p. 0400 316 627
[email protected]
www.pirkanmaantaidetoimikunta.fi

juuh elikkäs avainsanat tässä viestissä: VJ- ja DJ-työpaja, ilmainen sekä maksuton. Tule!!! ps. Työpajat pidetään Pirkanmaan musiikkiopiston tiloissa, Klingendahlin takana. Lisätiedot, kuten mainittua, Elinalta.

--
-tbo
--
*support your local underground heroes*