DOOMSDAY #06 // TMSV (NL) & L-OW (EST) 17.11.2012 @ Helsinki

8 posts, 1 page, 2,981 views

Ray_Den

Posts: 49

#1 • • Ray_Den
Doomsday6_FB.jpg

Muinaiset Maya-intiaanit ennustivat maailman loppuvan vuonna 2012. Doomsday onkin päättänyt laittaa kaiken peliin vuoden viimeisissä bileissään tuoden Playgroundiin kaksi kovaa ulkomaanvierasta, TMSV:n ja L-OW:n! Kun vieraina ovat nämä kaksi miestä, voi yleisö odottaa kuulevansa lähes mitä vain dubteknosta reggae remixeihin ja kaikkea siltä väliltä. Se on kuitenkin varmaa, että bassoa ei tule puuttumaan!

TMSV (Black Box, NL)

Hollantilainen TMSV eli Tomas Roels on varmasti yksi viime vuosien mielenkiintoisimmista ja kuumimmista dubstep-tuottajista. Vuonna 2010 Rotterdamilaisella Tube 10 levy-yhtiöllä debyyttijulkaisunsa tehneen TMSV:n tuotannolle on ominaista rullaavat perkussiot sekä vahvat dub- ja reggaevaikutteet. Nopeassa ajassa kulttimaineen saavuttaneessa Black Box levy-yhtiössä on luotettu TMSV:n kykyihin ja yhtiö onkin viimeisen kahden vuoden aikana puskenut ulos peräti kuusi miehen julkaisua. Tämän lisäksi Tomas on tehnyt kovia remixejä nimekkäille reggaeartisteille kuten Linval Thompsonille, Gappy Ranksille ja Dark Angelille. TMSV:n tuotanto on tehnyt vaikutuksen useisiin nimekkäisiin artisteihin ja hänen biisejä voikin kuulla muun muassa Malan, N-Typen, Distancen ja Skreamin seteissä. Tomas on myös itse ollut erittäin kysytty esiintyjä ja mies onkin kiertänyt koko vuoden aktiivisesti ympäri Eurooppaa, esimerkiksi Outlook-festivaaleilla Kroatiassa. Doomsday #06 tulee olemaan TMSV:n debyyttikeikka Suomessa!

L-OW (Processed, EST)

L-OW eli Margus Löve on pitkän linjan Virolainen bassomusiikkituottaja, jonka vaikutteet kumpuavat minimaalisesta teknosta, garagesta ja dubstepista. 2000-luvun alkupuolelta lähtien levyjä soittanut L-OW aloitti tuottamisen drum & bassista ja toimi pitkään myös promoottorina, kunnes 2000-luvun puolivälissä tekno vei miehen mennessään ja 2007 dubstep astui mukaan kuvioihin. L-OW:n musiikki onkin aina ollut omalaatuinen yhdistelmä minimaalista teknoa dubstep- ja garage-elementein. Tämä omalaatuisuus ja L-OW:n perfektionistimainen lähestymistapa tuottamiseen on poikinut vuosien varrella laajan määrän laadukkaita julkaisuja mm. Z-Audiolla, On The Edgella ja Project Squaredilla. Nykyään L-OW pyörittää omaa Processed levy-yhtiötään ja keskittyy tuotannossaan vahvasti teknovaikutteisuuteen. Tästä hyvänä esimerkkinä miehen 1DERL& aliaksella julkaisema Reflection LP, joka on erittäin hieno dubiteknolevy.

Vierailevien tähtien lisäksi dekkien takana tuttuun tapaan klubin omat vakiomiehet Ray Den, Ore, Toby One ja LunaChill.

17.11.2012 klo 22-04 Playground, Pohjoinen rautatiekatu 21
Liput 10 euroa ovelta
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/109479159212824/

TMSV (Black Box, NL)


L-OW (Processed, EST)

http://l-ow.subbeat.com/

Toby One (DOOMSDAY)


Ore (DOOMSDAY)


Ray Den (DOOMSDAY)


LunaChill (DOOMSDAY)
http://www.mixcloud.com/lunachill/

Ray_Den

Posts: 49

#4 • • Ray_Den
L-OW:n diipimpää soundia, mallia 2010:

Ray_Den

Posts: 49

#6 • • Ray_Den
TMSV:n Signal oli miehen ensimmäinen julkaisu Black Boxin alalabelilla Box Cleverilla: