Elacin ER Kimppatilaus TAMPERE!

10 posts, 1 page, 6,817 views

gr

Posts: 1,116

#1 • • Edited gr Hu-hu
Morjesta kaikille,

löytyykö täältä kiinnostusta lähteä henkilökohtaisten valettujen korvatulppien kimppatilaukseen? Olemme Spinnin-porukan kanssa (TTY:n elektroniisen musiikin yhdistys eli Entropyn sisarjärjestö Tampereelta) kokoamassa kimppatilausta Elacin ER:n tilaukseen.
Toimittajaksi on tarjousten perusteella valikoitunut Kuomed Kuulostudio. (http://www.kuulostudio.fi/) Normaalihinta tulpille on 207€ sisältäen alv.
Yli 10 henkilön tilauksissa -10 % ale ja yli 20 henkilöä -20 %
Tarkoitus olisi saada kasaan yli 20 hengen tilaus, jolloin tulppien hinta olisi noin 165 euroa. Tällä hetkellä meillä on jo lähemmäs 10 henkeä tähän kasassa. Muotit otettaisiin alustavasti maanantaina 22.10. Spinnin kerhohuoneella (TTY:llä Hervannassa).
Kiinnostuitko? Ilmoittautumiset säpolla miro.nieminen(miumaumou)gmail.com

Alla vielä tietopaketti tulpista
Tietoa tulpista (kiitos Uzulle tästä vanhasta tietopaketista):
Tarkasti käyttäjänsä korvakäytävän mukaan valmistettu suojain on koettu keveytensä, hiostamattomuutensa ja huomaamattomuutensa ansiosta paitsi toimivaksi, myös miellyttäväksi tavaksi suojata kuuloa. ER-mallit vaimentavat tasaisesti kaikilla taajuuksilla (vaimennus valittavissa 15dB/25dB, 125 - 8000 Hz). Tulppia käyttävät monet ammattimuusikot ja dj:t. Tulppien käyttöaika on vähintään neljä vuotta.
Vaimennus eri taajuuksilla:
125 250 500 1000 2000 4000 8000
Hifi EAR 14.5 15.3 16.9 18.9 22.5 19.8 24.6 (vaimennus dB)
Elacin 15 17.5 17.6 18.0 16.3 17.3 15.8 20.8
Elacin 25 22.5 24.0 26.4 24.4 24.4 27.5 25.4
Taajuusvasteen tasaisuus:
125-4000 Hz 125-8000 Hz
Hifi EAR +-5.3 dB +-10.1 dB
Elacin 15 +-2.2 dB +-4.0 dB
Elacin 25 +-5.0 Bd +-5.0 dB
Lisätietoja ML-suojoinpalvelujen sivuilta:
http://www.ml-suojainpalvelut.fi (HUOM toimittaja vaihtunut Vita-terveyspalveluista ML-suojoinpalveluun).

Miksi? (kiitos Vaavulle tästä tekstistä - copypaste klubituksesta)
Kymmenen syytä miksi jokaisen tulisi hankkia samanlaiset:
1) Mikään muu korvatulppa ei vähennä niin paljon kuin 25dB elacinit. 15dB on liian vähän teknobileiden äänenvoimakkuuksiin, 25dB on korvan kannalta ehdottoman suositeltava.

2) Taajuusvaste on erinomainen. Äänet kuulostavat täysin puhtailta ja selviltä, vaikutus on lähinnä sama kuin joku kääntäisi solanappia hiljaisemmalle. Vaikka hifitulpat (eli joulukuuset) ovat taajuusvasteeltaan parempia kuin keltaiset vaahtomuovit, on niidenkin kanssa kuitenkin havaittavissa tiettyä tynnyriefektiä.

3) Kovaäänisestä musiikista voi nauttia korvatulppien kanssa paremmin. Teknomusiikissa olennainen osa kokemusta on äänenpaineen aiheuttama värähtely ruumiissa. Tämän efektin saamiseksi täytyy volyymin olla sellaisella tasolla, että korviin varmasti tulee vaurioita. Hyvin vaimentavien tulppien kanssa tästä tunteesta voi nauttia rauhassa, ilman korvien hajoamista.

4) Muotoiltujen tulppien kanssa voi käyttää luureja ja miksata. Monet dj:t ovat niin tottuneita käyttämään elacineja, että eivät enää osaa edes miksata ilman niitä.

5) Muotoillut tulpat näyttävät siisteiltä korvassa, joulukuusien törröttävä keppi on kieltämättä aika hassun näköinen.

6) Puheesta saa todella hyvin selvää elacinit päässä. Usein pistän tulpat korvaan heti ovella sisään astuttaessa ja otan pois vasta takkia hakiessa. Tulpat päässä voi hyvin hengailla myös tanssilattian ulkopuolella ja jutella ihmisten kanssa. Tanssilattialla jopa saa paremmin selvää puheesta kuin ilman tulppia.

7) Aika monella ihmisellä on jotenkin hassunmuotoinen tai -kokoinen korvakäytävä, jolloin tavalliset standarditulpat eivät välttämättä sovi. Itselläni on luonnottoman pienet ja ahtaat korvakäytävät, joiden takia _mikään_ muu markkinoilla oleva tulppa ei mahdu sisälle korvaan. Ainoa vaihtoehto ennen elacineja oli käyttää silikonimassaa korvan aukon peitteenä. Elacinit istuvat täydellisesti.

8) Elacinien hinta on oikeasti todella pieni satsaus omaan mielenterveyteen. Jättämällä yhdet bilehousut ostamatta tai yhdet bilekännit tai -kuosit väliin on jo säästänyt melkein koko summan.

9) Kuulovaurio on siinä mielessä inhottava asia, että sitä ei välttämättä huomaa heti. Joillakin kuulovaurio ilmenee herkistymisenä koviin äänenvoimakkuuksiin, jolloin oleskelu melussa tekee todella kipeää. Joillakin taas kuulovaurio ilmenee huomaamattomasti, pikku hiljaa etenevänä kuulon heikentymisenä. Ja tietysti kaikkein kamalin muoto on tinnitus. Lisäksi kuulovaurio voi tulla taannehtivasti, eli nuoruusiän luukutukset ilmenevät vasta keski-ikässä romahtaneena kuulokykynä.

10) Iloinen asia kuitenkin on, että jo syntyneen kuulovaurion voi pysäyttää tai jopa vähentää. Itselläni tinnitus ja kuulo-ongelmat pahenivat tasaisella käyrällä aina elokuuhun asti. Elacineja seuranneen reilun puolen vuoden aikana tinnituksen kasvu on pysähtynyt, ja uskaltaisin jopa väittää että jossain määrin myös kääntynyt laskuun. Tärkeätä kuitenkin on, että suojat hankkii nopeasti, eikä vitkuttele vuosia niin kuin allekirjoittanut. Jokainen bileissä vietetty tunti ilman kunnon suojia tekee tuhoa päässä, pelkät hyvät aikeet eivät auta.

HUOM! Tulppien korvaan menevän osan voi pestä vedellä, mutta suodatinosia ei saa kastella!!
Amuck

Posts: 2,396

#4 • • Amuck dub-i-dub
Oiskohan mitään tsäänssiä saada joku Kuulostudion tyypeistä käymään Helsingissä ottamassa valuja?

--
Pyhä on sekä pohjattoman syvää että pohjattoman hauskaa. Jos totuutesi ei saa sinua nauramaan, kyseinen totuus saattaa olla perseestä.
-Aukikco

Kolera

Posts: 4,256

#5 • • Edited Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää
no perhana. vähän myöhään tänki näin. on ollu jo hetkosen haussa joku elacin kimppatilaushässäkkä.
edit. Hetkosen eli näemmä noin puoltoista vuotta =)
pitää nyt selvittää saaks ton maanantain vapaaks ja et mikä tää oma valuuttatilanne tulee olee.

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

gr

Posts: 1,116

#6 • • gr Hu-hu

Replying to Elacin ER Kimppatilaus TAMPERE!:

Oiskohan mitään tsäänssiä saada joku Kuulostudion tyypeistä käymään Helsingissä ottamassa valuja?Valitettavasti oli jo tarpeeksi tekemistä tämän tilauksen kanssa Tampereella (yli 30 tilaajaa). Eiköhän sieltä Helsingistä löydy omakin sakki tilaukselle *hymy*
Kolera

Posts: 4,256

#7 • • Edited Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää
Selvis valosten oton yhteydessä että kuulostudiolla on lahdessakin toimisto missä olisin voinut käydä ottamassa valokset *hih* Mutta mahdollisella ensi kerralla vois varmaa kysellä onko mahdollista joidenkin käydä paikallisissa toimistoissa ottamassa valokset vai pitääkö kaikkien pyrkiä tulemaan samaan paikkaan/paikan päälle. Tietysti ihmiset kasaan haalivan osapuolen ongelmaks tulee logistinen puoli jos alkaa hajaantua sakki enempi.

Noh voimpahan sentään hakea tulpat sitten kuulostudion lahden toimistolta ettei tartte siihen ketään tampesterin kaveria nakittaa.

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

Amuck

Posts: 2,396

#8 • • Amuck dub-i-dub

Replying to Elacin ER Kimppatilaus TAMPERE!:


Valitettavasti oli jo tarpeeksi tekemistä tämän tilauksen kanssa Tampereella (yli 30 tilaajaa). Eiköhän sieltä Helsingistä löydy omakin sakki tilaukselle *hymy*Niin vissiin... laiskottaa vaan niin ettei millään jaksaisi alkaa organisoida! :)

--
Pyhä on sekä pohjattoman syvää että pohjattoman hauskaa. Jos totuutesi ei saa sinua nauramaan, kyseinen totuus saattaa olla perseestä.
-Aukikco

Dneya

Posts: 1,464

#9 • • Dneya Sizkolizko.

Replying to Elacin ER Kimppatilaus TAMPERE!:


---

Valitettavasti oli jo tarpeeksi tekemistä tämän tilauksen kanssa Tampereella (yli 30 tilaajaa). Eiköhän sieltä Helsingistä löydy omakin sakki tilaukselle *hymy*
---


Niin vissiin... laiskottaa vaan niin ettei millään jaksaisi alkaa organisoida! :)Tuula, vois kiinnostaa. Pitäskö tätä miettiä et ketä muita innostuis tai tarviis päivitystä tulpille..?

--
The greatest hazard in life is to risk nothing.

Kolera

Posts: 4,256

#10 • • Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää
No poikkeuksellisesti lähettivät tulpat sit kotio suoraa eikä tarttenu hakea toimistolta. Ei muuta mut joutu soittaa ja totee et tarttis maksuaikaa lisää 2 viikkoo veronpalautuksiin saakka =)
hyväs lykys pääseepi testaa nää duunis jo keskiviikkona ja eiköhän viimestää viikonloppuna

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä