Advanced LED technology (aLEDt) prototype #3

3 posts, 1 page, 2,219 views

Artemisia

Posts: 1

#1 • • Artemisia


Elikä tämä on tällainen LED projektini. Sain siihen idean, kun tilasin pari radio-ohjattavaa helikopteria ja kun niistä menivät lavat rikki niin aloin miettimään kaukosäätimille jotain muuta käyttötarkoitusta.

Nauhoitin kaukosäätimistä tulevan impulssin ja se näyttää tältä. Kuvassa siis yksi "väläys" mutta se koostuu monista todella pienistä piikeistä:

1.jpg

No, tein sitten eräänlaisen ohjauspaneelin ja liitin kaukosäätimet television s-video sisääntuloon.

Tässä videossa aluksi vain yksi kaukosäädin, mutta about puolessavälissä liitin toisenkin eräänlaiseksi master-slave yhdistelmäksi: LED valot vasemmassa kulmassa ilmaisevat master-säätimen vilkuntaa ja myös taustalla tietokone nauhoitti impulssien äänet mitkä ovat sitä piipitystä.



Tässä on vielä paremmalla kuvanlaadulla yksi video, missä käytän 3 säädintä. Valitettavasti tämä testi meni pieleen, koska annoin niille noin 20 volttia ja 4 ampeeria (noin 10 kertaa enemmän mitä normaalisti kestävät) ja tämä hajoitti kaksi säädintä. Mutta pitää taas tilata lisää säätimiä niin pystyn tekemään uusia kokeita:



Tässä kuvat kännykän kameralla mitä otin. Mitään efektejä en ole lisännyt, ainoastaan kännykän kamerasta joissain kuvissa negatiiviset värit. Huomaa selvästi, kuinka uusi LED tekniikkaa saa tiety esineet loistamaan ikäänkuin auraa:. Voisitko tätä käyttää avuksi Kirlian kuvauksessa?

http://s293.photobucket.com/albums/mm60/anakin_eiktiwan/Kirlian%20kuvausta/

http://forum.bonekobrothers.com/
hrdkvr

Posts: 3,929

#2 • • hrdkvr KURGO
hullu profesori taas vauhdissa.

Onko kukinnot olleet nyt tuuheampia tän keksinnön ansiosta?

--
-keep it hard-