DRUGZTYLE

13 posts, 1 page, 7,778 views

drugz

Posts: 6

#1 • • drugz
27280_2038.jpg

hardstyle ▲ screwstyle ▲ slowstyle ▲ drugztyle
hard house, hard trance

tracklist:
DJ Satomi_ Castles in the Sky
Headhunterz feat. Psyko Punkz_ Disrespect
Kodex & Amazed_ Chasing Stars
Deepforces_ Play It Loud
JDX feat. Sarah_ Live the Moment
Brennan Heart_ Alternate Reality
Crypsis_ Chaser
Masif DJs_ Ready Or Not 2010 [Steve Hill vs. Hardforze Mix]
Da Tweekaz_ Da Bomba
Toneshifterz feat. The Pitcher_ Break My Fall
Max Enforcer & Waverider_ Epic
Toneshifterz_ Angels & Demons
The Pitcher & Slim Shore_ I'm Alive

lisätiedot - kuuntele
Gabbersparadise

Posts: 372

#2 • • Gabbersparadise MINDCORE // MAYHEM
Hienoa et kokeillaan jotain uutta ja tehään asiat toisin kuin muut. Arvostan sitä.

Mutta ite en pystynyt kuuntelemaan settiä kokonaan. Fiilis oli sama kuin mixien lopussa kun pudotetaan bpm pikkuhiljaa nollaan, ja se vaan teki väsyneeksi tai jopa hieman tylsistyneeksi.

Ei toiminut mulle, mut se saattaa toki johtua siitäkin että normaalisti tulee kuunneltua hiukkasen nopeammalla tempolla.


Siinä hiukkasen ritiikkiä..:D

--
I am lightning, the rain transformed

HardSpeed

Posts: 2

#4 • • HardSpeed Hooked
Joo...Kiva kyllä kun kokeillaan uutta, mutta nyt meni kyllä metsään. En myöskään saanut settiä loppuun soitettua. Ihan kiva yritys , mutta nyt ei kyllä toiminut...
Djane J7

Posts: 307

#6 • • Djane J7 [FINRG,2Ibiza,Supercharged,Harder.fi]
Eiköhän joku tän trollihengessä oo väsännyt :D ei kai sentään tosissaan ;D Qliiiiimaaaxhhh reps kops *lmao*
kuilu ja kummitus

Posts: 3,815

#7 • • kuilu ja kummitus
Kyl mul ainaki otti oman aikansa, et tajusin jonkun tekevän happy-hardcorea tai tanssivan jumpstyleä vilkkuva tutti suussa tosissaan.

Mut artistien motiivia en ala tässä arvailemaan, kun ensin epäilin olevan normihipster* ironiaa, mutta toisaalta toinen tekijöistä kertoi diggailevansa tällaista saundia "ihan oikeesti". Odotan tätä Flow keikkaa mielenkiinnolla... =)

* Niin, olen antanut itselleni kertoa, että hipsterskenen julkaisuissa (esim DIS-mag) on viime aikoina ollut useita hardstyle/hardcore mixauksia tarjolla.

--
Wikipedia: Internetissä leviää todellisen informaation ohella runsaasti epämääräistä ja valheellista tietoa. --- Joillakin ihmisillä tämä saattaa johtaa esim. toden ja epätoden rajan hämärtymiseen.

Gabbersparadise

Posts: 372

#8 • • Gabbersparadise MINDCORE // MAYHEM
Kyllä mä löysin youtubesta tän tyylisiä settejä ja biisejä parilla tuhannella näyttökerralla. Tosin kaikki kommentoijat puhui jotain espanjaa tms :D

Kai tästä jotku tykkää..

--
I am lightning, the rain transformed

drugz

Posts: 6

#10 • • drugz
No niin, hauskaa että keskustelua syntyy! :)

Missään nimessä musan soittaminen hidastettuna ei ole uusi idea, ei DJ Screw’kään sitä ensimmäisenä keksinyt vaan hän sai idean meksikolaisesta cumbia rebajada -skenestä. Belgiassa taas keksittiin jo 60-luvun lopulla soittaa soul-levyjä hidastettuna jolloin syntyi popcorniksi kutsuttu musiikkityyli/-skene. 80–90-lukujen vaiheessa belgialaiset tekivät saman myös konemusalle (lähinnä EBM), mistä syntyi new beat.

Meidän (DRUGZ’n’PILLZ) innoittajana on ollut ennen kaikkea berliiniläinen dj-keikkaakin tekevä kuvataiteilijatiimi AiDS-3D, jonka DISmagazinelle tekemä miksaus () on ollut kovassa soitossa. Witch house -skenessä joka myös on hyvin lähellä sydäntä on aika tavallista että dj:t soittavat varisnaisen witch house -musan lisäksi hidastettua eurodancea, trancea ym. seteissään. Esim. ℑ⊇≥◊≤⊆ℜ (Mater Suspiria Vision) on tunnettu tästä ja toinen skenen iso nimi, †‡† (Ritualz) on tehnyt peräti omaa ysäritrancehenkistä musaa witch house -tuotantonsa lisäksi.

Nimimerkki ”kuilu ja kummituksen” kertomaa täsmennettäköön vielä sen verran, että tämä nimenomainen miksaus on mun (DRUGZ) yksin ja pääosin epäironisessa hengessä tekemä, I just like it slower. Totta kai ripaus ironiaa on mukana, mutta ei samassa määrin kuin meidän DRUGZ’n’PILLZ-yhteisseteissä jotka on tehty täysin kieli poskessa. Mun omalla nimellä tekemät jutut (tämän miksauksen lisäksi pari witch house -pätkää: ja ) on tehty ihan siksi että diggaan kys. musasta, tässä tapauksessa vaan 140 BPM on turhan nopeaa omaan makuuni. Lisäksi biiseistä tulee ihan uusia piirteitä esiin kun niitä pitchataan reilusti alaspäin.

Liitteenä vielä ironinen kuva pop up -keikaltamme viime viikonlopulta.
Tyranoid

Posts: 1,552

#11 • • Tyranoid FINRG
Kyl tää norminopeuksisen hardstylen voittaa. Live the Moment kuulosti erityisen hyvältä, vähän kuin jotain Mamas & Papas -lauluharmonioita.
Tyranoid

Posts: 1,552

#12 • • Tyranoid FINRG
Ja monet noista hardstylen smurffimelodioista muuttuu jotenkin jännän surumielisiksi ja vainoaviksi hidastettuina. Täähän on hyvää. :)
Inferno@Tre

Posts: 678

#13 • • Inferno@Tre Hervanta UG
Jotenkin kovin kahtia jakautunut olo tosta matskusta. Hardstylen ja hc:n ystävä kauheen upppoovaakin menoo mut sit kovin slow motion. Ehkä juuri siksi toi on drugstyle.

--
Ihmisen luonnollinen vihollinen on ihminen itse.