Love Boat ja Oulun katutanssit after party 30.6.2012 @ Oulu

1 post, 1 page, 1,773 views

dlc

Posts: 87

#1 • • Edited dlc
LBAF2012.jpg

Love Boat risteilyn railakkaat jatkot!
“Disco, House, Soul, Funk & Dub Step”
- DJ Dab (NED, Melkweg)
+ DJ Ken-guru & DJ Rene
+ kellarissa Ruff Cut DJs

Rakkauden risteilyn keinunta jatkuu 45:ssa klo 23 alkaen. Hollannin kukka DJ Dab saapuu paikalle ja silloin biisit saa kyytiä.
Pikästä aikaa settiä hämmentää Ken-Guru ja Rene komppaa Tervetuloa kaikki!

HOX!
Kellarissa Oulun Katutanssit Afterparty: Ruff Cut DJs. Hiphop & House 1vs1 battlet. Koko 45:n yhtä tanssiin juhlaa ja joka kerroksessa hyvä musa raikaa.


dj_dab_isompi.jpg

DJ Dab aloitti dj-uransa Utrechtissa vuonna 1983, huomattavasti aikaisemmin ennen kuin dj:stä tuli tähti. 80- ja 90- luvulla hän tuotti drum'n'bassia sekä teki paljon remiksejä isoille artisteille. Lähes 30-vuotisen DJ-uran polttoaineena on aina toiminut nälkä löytää tulevaisuuden hyviä levyjä samoin kuin kaivaa vanhat aarteet esille muiden ihmisten iloksi.

Tällä hetkellä DJ Dab soittaa residenttinä viikoittain Amsterdamin legendaarisessa Melkweg-klubissa. Viikottaisen residenttiyden lisäksi hän on vakiokalustoa Hollannin suurimman festivaalin Lowlandsin DJ-rosterissa. DJ-keikkojen lomassa hän pyörittää jo kymmenen vuoden ikään ehtinyttä Reggae Bomb -klubia Utrechtissa.

Kaikesta tästä kokemuksesta voi jo arvata, että luvassa on mielenkiintoinen katsaus tanssitavien musiikkigenrejen maailmaan. Oli musiikkina Soul, Funk tai Dub Step, dj Dab hoitaa hommat kotiin.


dj_kenguru_isompi.jpg

Mukaan Dabin kanssa jatkobileisiin matkustaa DJ Ken-guru. Hän on soitellut musiikkia useita vuosia ja aina rennolla otteella. Ken-gurun levypakki tulee pullistelemaan hyvää ja tanssitavaa musiikkia aina diskosta funkin kautta houseen.


dj_rene_small3.jpg

Illan alkutahdit loihtii DJ Rene jonka setit ovat aina isoja matkoja elektronisen tanssimusiikin maailmaan. Tiettyyn trendiin, tyyliin tai rytmiin ei jämähdetä. Materiaalia tähän löytyy, sillä eka keikat on tehty jo vuonna -85.

FB:
https://www.facebook.com/events/324506830965201/

La 30.06.2012
23.00-04.00
45 Special
Liput: 5 eur
K-18