M: Numark NS6 + Magma Digi Control-Bag XXL

8 posts, 1 page, 5,172 views

anaconda

Posts: 10

#1 • • Edited anaconda
Otsikon mukaisesti myynnissä on viime kesänä julkaistu ja Thomannilta ostettu Numark NS6 ja Magma Digi Control-Bag XXL. Setti on erittäin toimiva liikkuvan DJ:n työkalu, sillä se kulkee tarvittaessa bussissakin mukana ja veden kestävään ja pehmustettuun laukkuun saat pakattua myös kaapelit, kuulokkeet ja tietokoneen. Laitteen ”build quality” on pro-tasoa ja äänenlaatu erittäin hyvä isommillakin kaijutinsysteemeillä.

Ainoa syy miksi myyn pois on se koska tarvitsen rahoitusta levarihankinnoille ja olen alkanut enemmän kiinnostua turntablismista, mutta enemmän konemusiikkipainotteisesti tai top40-soittajalle NS6 ajaa tehtävänsä todella hyvin mobiileilla keikoilla ja lisäksi se on loistava työkalu aloittelijalle eri asioiden opettelemiseen. NS6:sen toimintaperiaate on hyvin lähellä Pioneerin CDJ-soitinten toimintaa ja pystyt opettelemaan sillä esimerkiksi beatmatchauksen pelkän korvan avulla(vaikka myös Sync-toiminto löytyy), jolloin siirtyminen klubilaitteisiin on huomattavasti helpompaa kuin esimerkiksi Virtual DJ:n kontrollereilla harjoittelemalla. Serato Itch on muutenkin hyvin lähellä Serato Scratch Liveä, joten tunnet olosi kotoisaksi myös SSL:n puikoissa ja se on kuitenkin yleisin klubeillä käytettävä softa. Laitteella pystyy myös harjoitella scratchaamista ja opetella alkeita ja keskivaikeita tekniikoita. Laitteeseeni on myös tilattu englannista uusi parempi Numarkin jälkikäteen julkaisema "cross-fader plate" eli se levy siinä crossfaderin alla ja tämä pienentää crossfaderin tyhjää tilaa terävöittäen curvea scratchaamista varten.

Laitteessa on myös 4 kanavaa toisin kuin suurimmassa osassa kontrollereita, mikä mahdollistaa neljällä kanavalla miksaamisen harjoittelemisen ja se toimii näppärästi 4 channel mikserinä ja isomman kokoonpanon "keskusyksikkönä", jolloin voit kytkeä NS6:seen esimerkiksi CDJ:tä ja muita soittimia sen eri kanaviin.

Tässä on muutama video osoittamaan, mitä kaikkea tällä voi tehdä osaavissa käsissä:



Kuvat setistä:
http://www.flickr.com/photos/79990859@N05/?uploaded=5&magic_cookie=fa6365168a5b6d3eaf9722013343e349

Linkit Thomannille tuotteisiin (hinta 1118€):
http://www.thomann.de/fi/numark_ns6.htm
http://www.thomann.de/fi/magma_digi_control_bag_xxl.htm

Myydään pois hintaan 750€ tai eniten tarjoavalle. Yhteydenotot sähköpostiin [email protected]

Nouto Helsingin keskustasta ja voi myös tulla kokeilemaan etukäteen!
JuBe-Q

Posts: 111

#2 • • JuBe-Q
Onko tuo laukku tarpeeksi tukeva, että keikalla voi laittaa sen pöydälle, ja Numarkin sitten sen päälle kököttämään? Eli siis nostamaan soittokorkeutta niin, että selkä ei huuda hallelujaa..?
anaconda

Posts: 10

#3 • • anaconda
Moikka,

Laukkua ei ole suunniteltu tohon tarkotukseen eikä se luultavasti toimi kovin hyvin. Toisaalta yks kätevä käyttötarkoitus sille on myös se, että voit pitää soitinta sen sisällä suojassa pölyltä ja jos on pieni kämppä ni voi säilyttää koko pakettia vaik sängyn alla tai jossain nurkassa. Mut joo tosiaan ei toimi standina.
anaconda

Posts: 10

#4 • • anaconda
Laukussa on siis myös pitkä olkahihna kahden käsikahvan lisäksi, vaikka se ei kuvassa näykkään.
JuBe-Q

Posts: 111

#5 • • JuBe-Q
Ju, okei, eli Numarkkelin alkuperäinen laatikko rokkaa sitten edelleen keikkakäytössä parhaiten =P
anaconda

Posts: 10

#6 • • anaconda
Bump, hintaa alennettu - nyt 700€