Lubo-Mir "Time Tombs" vinyyli ulkona nyt! J.A.G. käskee tilata heti!

2 posts, 1 page, 1,672 views

buzzz

Posts: 15

#1 • • buzzz
lubo-mir_kansi_promo.jpg

www.lubo-mir.com

Uusi Lubo-Mir albumi "Time Tombs" on kuin avaruudessa loputtomasti tyhjyyteen matkaava muinainen radiolähetys joka kuulostaa vain Lubo-Mirilta! Levy on todella kovan tason albumikokonaisuus diipimmän ja hieman kokeellisemman elektronisen musiikin saralla ja kaiken lisäksi vieläpä kotimainen julkaisu jota ei missään nimessä kannata missata! Levy on järjestyksessään toinen virallinen Lubo-Mir täyspitkä, ja jatkoa vuonna 2010 julkaistulle, hyvän vastaanoton saaneelle "Nine Levels" esikoisalbumille. Kuuntele "Time Tombs" Rumban sivuilta:

http://www.rumba.fi/ennakkokuuntelussa-lubo-mir-tampereen-kellareista-versoo-laadukasta-koneparanoiaa-30470/

LUBO-MIR "TIME TOMBS" on saatavana nyt rajoitettuna vinyylipainoksena suoraan meiltä (Sonic Foundation Records) hintaan 19 € (sis. pakkaus + postarit)

Tilausohje:

Lähetä maili osoitteeseen [email protected] ja kerro kuinka monta kappaletta haluat, niin lähetämme maksuohjeet. Kun maksu näkyy tilillä, lähtee paketti heti postiin! Nopeuttaaksesi hommaa voit myös lähettää maksutositteen liitetiedostona. Muista myös kertoa osoitteesi.

Lubo-Mir on pohjoisesta lähtöisin oleva, sittemmin tamperelaistunut henkilö, joka
joskus kävi reiveissä, katseli useimmiten sivummalta, mutta joskus myös tanssi. Lubo-Mirin suurimpia inspiraation lähteitä ovat käänteinen vuorokausirytmi, vahnat kelanauhurit, rupiset vinyylit, J.A.G. ja http://teanegro.blogspot.com/

Terveisin,

Sonic Foundation Records
Peltovainionkatu 4 b 10
33400 Tampere
Puh: 044-0323315