Dance & Pray Dancemessu @ Mikaelinkirkko, Turku 23.3.2012

1 post, 1 page, 2,168 views

Jazzy76

Posts: 1

#1 • • Edited Jazzy76 Dancemessu.fi - promoottori
Dance & Pray Dancemessu @ Mikaelinkirkko, Turku 23.3.2012

Miltä tuntuisi tanssia kirkossa? Turussa se onnistuu Audilen vetämänä (http://audilemusic.com/) perjantaina 23.3.2012 klo 19-22. Miksauksessa soi pääasiassa house ja trance (uplifting+anthem).

Tapahtuma on kuitenkin oikea luterilainen messu ehtoollisineen, joteen trancesta himmaillaan eurodanceen muutaman kerran. Myös virsiä väännetään elektroniseen muotoon.

Kirkossa saa siis tanssia ja valoista tulee Suomen mittakaavassa isot. Kirkkoon rakennettava trussiristi on esimerkiksi yli kolme metriä korkea ja valoja käytetään niin paljon kuin kirkon sähkökaapista uskaltaa sähköä ottaa. Valoja on pyydetty suunnittelemaan klubipiireistäkin tuttu Pekka Korpi.

Tapahtuma on saanut myös valtakunnallista huomiota mm. Nyt-liitteen nettisivuilla ja Iltalehdessä, kun tapahtumasta tehtiin promovideo. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012022915269731_uu.shtml

Dancemessuun on vapaa pääsy ja ikärajaa ei ole. Messu ei sovi aivan tiukkapipoiselle yhden alalajin klubittajalle, mutta jos pieni seikkailu klubiscenen ulkopuolelle kiinnostaa, niin tervetuloa. Ehtoolliseen yms. ei tarvitse osallistua, jos se ei tunnu hyvältä. Tanssille on varattu hyvin aikaa

Lisätietoa www.dancemessu.fi

Liitteenä havainnekuva:

--
Kirkossakin voi soida trance