LICK! TECHNO CARNIVAL with MILLA LEHTO 17.3.2012 @ Rovaniemi

4 posts, 1 page, 12,702 views

San Mejor

Posts: 237

#1 • • San Mejor www.sanmejor.com
lick_a3.jpg

LICK! TECHNO CARNIVAL with MILLA LEHTO
La 17.03.2012
CAFE TIVOLI, Rovaniemi
Tickets 6€ + Service 2,5€
FACEBOOK EVENT



MILLA LEHTO :: Pussy, Afterhours, Fade :: tech house & more
ISMO L :: Lick! :: tech-house & progressive
SAN MEJOR :: Lick! :: tech-house & electro
UIJUI :: Klang :: deep & techl


Lick!-klubi tarjoaa tällä kertaa Rovaniemen konemusafaneille varsinaiset teknokarnevaalit kun tanssilattian räjäyttäjäksi saapuu helsinkiläinen pitkän linjan DJ Milla Lehto. Levyjä ja ihmisiä pyörittävät myös Lick!-klubin residentit Ismo L ja San Mejor ja illan warmupista vastaa Klang-klubin DJ Uijuj deep-henkisellä setillään. Suosittelemme panostamaan teknokarnevaalien pukeutumiseen ja ottamaan vaikutteita kyberpunkista, rave- ja gootti-kulttuureista. Tyyli on kuitenkin vapaa ja naamarin käyttö ei ole huono idea.


milla.jpg
MILLA LEHTO
Pussy, Afterhours, Fade

Milla lehto antoi sydämensä konemusalle 90-luvun lopussa ja tuli DJ:ksi v. 2000. Yleisö rakastui häneen ja Milla Lehdosta tuli suosittujen Pussy- ja Moist-klubien residentti. Nykyään hän keikkailee aktiivisesti ympäri Suomea soittaen isoimmissa konemusatapahtumissa ja on vuosien varrella saavuttanut Suomen konemusaskenen kuningattaren epävirallisen tittelin. V. 2012 häntä ovat pitäneet kiireisenä DJ Orkidean 20v.-kiertueen keikat sekä tietysti Playgroundin aamubileet ja Club Venuen teknotapahtumat. Milla Lehto sekoittaa seteissään housea, teknoa ja muuta bassovoittoista soundia suoraviivaisella ja kovalla tyylillään, joten jopa kokeneempiakin bassoaddikteja odottaa täynnä fiilistä oleva karvoja nostattava kaksituntinen.

http://soundcloud.com/milla-lehto
San Mejor

Posts: 237

#2 • • San Mejor www.sanmejor.com
Soittoajat:

22.00 - 23.30 :: Uijui
23.30 - 00.30 :: San Mejor
00.30 - 01.30 :: Ismo L
01.30 - 03.30 :: Milla Lehto
Aurinkoneiti

Posts: 4,793

#3 • • Aurinkoneiti
Musa +sydän* fiilis. Kiitos :))
San Mejor

Posts: 237

#4 • • San Mejor www.sanmejor.com
Kiitos palautteesta!

Oli todellakin SYDÄN-fiilis menossa! Lick!-tiimi kiittää bilettäjiä! Te teitte tämän illan. Millan setti oli muuten todella rock! Jatketaan 9.6.12 kun päävieraaksi saapuu Dimitry Zoom!

https://www.facebook.com/dimitryzoom