rubiX >> ACIDOPHILUS << 3.3.2012 @ Turku

10 posts, 1 page, 4,027 views

J Raninen

Posts: 950

#2 • • J Raninen
Muutama hassu päivä enää :)

Meidän puolesta tosiaan tulossa hitusen narahtelua ja vähän enemmän jauhantaa ja pesukonetta, plus jonkun verran exclusiivistakin matskua tiedossa.
rubiX

Posts: 52

#3 • • rubiX
Ai ai, kohta Vintin lattialaudat narisee!

Tässä odotellessa voi vaikka lueskella poikien bion:


K.Larm & J.Raninen (VITP Recordings)

Vanhan koulun kolkittelijat vaihteeksi levylautasten äärellä. Monessa liemessä muhinut undergroundin voimakaksikko, jonka tuotanto ei taatusti jätä kylmäksi. Asiaa todistaa viime vuosien julkaisut usealle eri puljulle, sekä kansainväliset saavutukset remixaamisen saralla. Tällä kertaa tarjolla vuosien varrella levyhyllyihin kertyneitä helmiä, niin tutulla narinalla kuin ilmankin. Luvassa siis taatusti kiintoisaa tekno- & happosaundia vaativaankin makuun.

--
deep-house, tech-house, techno; from TURKU

join: rubiX PODCAST

rubiX

Posts: 52

#6 • • Edited rubiX
HuHuH!

Olipas disko! Nyt tuli kyllä 3.03 päivän täydeltä hyvää tavaraa! *aplodit*

Oman pojan John Majorin lämmittelyt alkuun loivat oivan pohjan illalle, josta Karvasen Kallen oli helppo jatkaa. Ja sieltä tulikin hyvin Kallemaista tavaraa kautta linjan. *piis*
Puolenyön jälkeen lauteille sitten astuikin semmoinen parivaljakko, joka räjäytti ne loputkin vaikunrippeet korvista..K.Larm & J.Raninen kombo toimi. *super*
Poikien tokavika? biisi, joka ilmeisimmin oli uunituoretta omaa tuotantoa sai ne viimeisimmätkin pousaajat nurkista tanssilattialle ja siihen olikin hyvä päättää Vatsaystävällinen TEKNO-iltamme.
Suuri Kiitos kaikille!

rubiX jatkaa 21.04 yelLOVE *sydän*

--
deep-house, tech-house, techno; from TURKU

join: rubiX PODCAST

J Raninen

Posts: 950

#7 • • J Raninen
Jees, kivaa oli soitellessakin :) Hyvin oli jengi mukana, niin mikäs siinä veivaillessa. Turussa on aina kova meno.

Se toiseks viimenen raita oli tosiaan omaa tuotantoo, julkasuajankohdasta ei vielä mitään hajua. Viimenen biisikin oli osin omaa kamaa, eli Healiumin remixi Beltekin Party voicesta.

Ihan pakko vielä mainostaa, että bonusplussat Teerenpelille paikan oluista, niitä kehtaa nautiskella :)
Kalle Karvanen

Posts: 454

#10 • • Kalle Karvanen
Kiitoksia kaikille myös omasta puolestani! Olin ensimmäistä kertaa kyseisessä paikassa ja oli oikein positiivinen yllätys. Sopivan kokoinen paikka ja jotenkin oli hellyyttävää kun savukonekin oli päässyt mestoille. Oli myös erittäin mukavaa soitella. Levylautasella vierailivat oman slottini aikana ainakin seuraavat herrat ja rouvat:

Fingers Inc, Chip E., Ragtyme, Joe Smooth, Steve Summers, Anthony Thomas, Ramos, Candy J, Snuff Crew, KiNK & Neville Watson, Kikumoto Allstars, Hardton, Acid Kings, Laurent Garnier jne jne