Brainbashers: 2012 Tour @ Kuopio 7.4.2012 @ Kuopio

14 posts, 1 page, 4,918 views

Teknojta

Posts: 1,028

#1 • • Edited Teknojta Shamancore Practitioner
Kovaydin Vastarinta loudly presents:

Brainbashers: 2012 Tour @ Kuopio

Katso kiertueen traileri tästä!

Brainbashers konseptin tapahtumissa soi rankka, nopeatempoinen ja toisinaan kokeellinenkin underground konemusiikki, joka haastaa nykyajan valtavirran käsityksiä tanssimusiikista. Nykyajan, joka on unohtanut koko elimistössä tuntuvan heimotanssin sykkeen. Konsepti ei kuitenkaan keskity puritaanisesti pelkkään tanssimusiikkiin, vaan tärkeää on myös kuuntelukokemus. Rajoja kokeilevia konemusiikin äärimmäisempiä sivuhaaroja löytyy mm. industrialista, digitaalisesta punkista, drum’n’bassista, teknosta, psytrancesta ja avant-gardesta. Toiminnan kovana ytimenä on kuitenkin aina ollut hardcore. Tapahtumien erikoisuutena on tarjota laaja skaala erilaisia *core-tyylejä. Kovaydin Vastarinta kiertää vuoden 2012 aikana ympäri Suomea levittäen Brainbashers konseptia ja tanssittaen katajaista kansaa säröbassoilla.
Kiertueen toinen kohde tulee olemaan Resistori Klubi Kuopiossa. Resistori on Kuopion vaihtoehtokulttuurin keskus.

Pvm: 7.4.2012
Aika: 20-02
Damage: 4€
Ikäraja: K18
Paikka: Resistori/Kuopio
URL: http://www.kovaydin.net

bb-2012-kuopio.jpg

Lineup:

DoomsDay Sounds LIVE
doomsdaysounds.jpg
DoomsDay Sounds on yhden miehen hardcore/terror/speedcore armeija Riihimäeltä. Lähinnä omaksi ilokseen ja muiden harmiksi musiikkia tuottava herra on esiintynyt muutaman ulkomaankeikan (Sounds of Chaos Tukholmassa ja Finnish Night Pietarissa) lisäksi lähinnä Kovaydin Vastarinta porukan järjestämissä bileissä joissa on usein myös itse toiminut järjestäjänä.

62 LIVE
rk.jpg
Projekti ’62′ Tampereelta sai alkunsa vuoden 2011 alussa ja on keskittynyt lähinnä breakcoren tuottamiseen. 62 on mukana RK.ssa joka perustettiin 2007-2008 vuosien tienoilla. RK.n ollessa muutaman vihaisen miehen aikaan saamaa Digital Hardcorea, 62 kulkee yksin omia polkujaan ja pääosin kokeilullisesti.

RujoNic
rujonic.jpg
Tamperelainen hardcorea laidasta laitaan soittava RujoNic on keikkaillut vuodesta 2007 jolloin myös oma kollektiivi Kolina-Produktio sai alkunsa. Pääasiallisesti keikoilla saundi koostuu raskaammasta industrial ja break henkisestä coresta.

Shatterling LIVE
shatterling.jpg
Shatterling tuottaa industrial hardcorea, drum’n'corea ja breakcorea kokeellisella mutta usein myös kauniilla ja melodisella asenteella. Hänen genrevalikoimansa ei kuitenkaan ole rajattu ja hän ottaakin musiikkiinsa usein vaikutelmia mm. speedcoresta, dubstepistä, klassisesta musiikista ja jazzista. Espoosta kotoisin oleva liveartisti ja DJ on Kovaydin Vastarinnan lisäksi ollut nyt lopettaneen Divaani Recordsin jäsen ja on sen lisäksi signannut biisejään mm. Noisj.nl ja Abraxis Productions-lafkoille. Hän on tuottanut musiikkia vuodesta 2008 ja soittanut keikkoja vuoden 2010 lopusta saakka, pääosin Tampereella.

Stak Etop
staketop.jpg
Nykyisin Tampereella vaikuttava Stak Etop on soitellut vinyyliä vuodesta 1999 asti ja on myös Tenkale nimisen lafkan ja crew:n perustaja. Stak kaivaa tällä kertaa levylaukustaan uutta ja vanhaa, Euroopan teknivaleilta ja free partyilta tuttua hardtek/core saundia.

Tuff LIVE
tuff.jpg
Kuutisen vuotta kulissien takana biittejä kypsennellyt Tuff Kuopiosta on aktivoitumassa ja esiintyy nyt ensimmäistä kertaa livenä. Luvassa kokeellista corea ja rytminoisea!

Zutsuu|Teknoaidi LIVE
zutsuu.jpg
Tällä hetkellä Tampereella vaikuttava Kovaydin Vastarinnan perustaja Zutsuu on tehnyt monenlaista hardcore technoa vuodesta 2003. Zutsuun biisejä on julkaistu CD- ja nettikokoelmilla eri mantereilla ja hän on viime vuosina Suomen lisäksi kiertänyt keikkailemassa eri EU-maissa ja Venäjällä maanalla, kaduilla ja klubeilla. Hänen toinen ja tuore aliaksensa, Teknoaidi, on “shamancorea” jossa yhdistyy maailmanmusiikki läheltä ja kaukaa, atmosfäärinen ja psykedeelinen äänimaailma sekä kiivastempoinen säröbasso.

Soittoajat:

20:00-21:00 Tuff LIVE
21:00-22:00 Stak Etop
22:00-22:40 62 LIVE
22:40-23:40 RujoNic
23:40-00:20 Shatterling LIVE
00:20-01:00 Zutsuu|Teknoaidi LIVE
01:00-01:30 DoomsDay Sounds LIVE

https://www.facebook.com/events/381134748569305
http://globalhardcore.net/forum/event_info.php?id=3547
http://irc-galleria.net/community/3397772-brainbashers-2012-tour-kuopio
http://www.last.fm/event/3199226+Brainbashers%3A+2012+Tour+%40+Kuopio
Teknojta

Posts: 1,028

#2 • • Edited Teknojta Shamancore Practitioner
(Anbu0n=) Tuffin esittely lisätty! Melekoesta runttausta tiiossa!
Teknojta

Posts: 1,028

#4 • • Teknojta Shamancore Practitioner
Stak Etopin esittely lisätty! Jos käsitteet "teknival", "free party" tai "hardtek" soittavat kelloja päässä niin kannattaa ehdottomasti tsekata kyseinen setti. Jos ei niin kannattaa tsekata ihan yleissivistyksen vuoksi ;)
Jimmyfi

Posts: 904

#7 • • Edited Jimmyfi
Olipa kyl kivat hipat mitä siel oleskelin (ja pelasin bliztzii ja angry birdsii :D) harmi kun ne kytät kävi aina välillä vineemässä.. ekaa kertaa kyl kytät käy paikalla jo ennenku bileet alkaa:D ja naapurikin tykkäs kerta ne paikalle soitti :) piti kyl lähtee kesken illan jo nukkumaan ku oli kaamia väsy. Kiitos kun kävitte ja tykkäsin <3

harmi kyllä että ihmisiä ei paljoa ollut ainakaan puoleenyöhön mennessä. ehkä se on tämä vikonloppu kun kaikki ovat reisussa tms...

--
solarSwarm Recordings : Worlds only social network record label
http://www.solarswarm.com Le Brand New Super WEbsite! Tsek it Outties

Motto: syö mitä tahot kuhan naatit!

Teknojta

Posts: 1,028

#8 • • Edited Teknojta Shamancore Practitioner
Kiva että saatiin meiningit pystyyn vanhaan kotikaupunkiin :). Täysin ongelmitta bileet ei menneet. Kuten Jimmyfi tuossa mainitsi niin desibelejä ja bassoa piti twiikkailla pariin otteeseen. Saatiin kuitenkin loppuun asti vedettyä. Naapuri taisi nukkua jo kun lopussa asetuksia säädettiin takaisin standardeille :P. Soittajista Tuff joutui perumaan keikkansa sairastumisen johdosta. Harmi ettei päässyt kuulemaan paikallista core liveä. Olisi ollut kiva nähdä myös muutamaa muuta kuopiolaista corepäätä joiden kanssa ollut yhteyksissä. Harmitti myös että olin flunssaisena reissussa eikä pystynyt olemaan täysillä mukana. Alkuillasta ei vielä hirveästi porukkaa ainakaan lattialla näkynyt, mutta puolenyön jälkeen alkoi meininki lämmetä siitäkin huolimatta että loppua kohden bpm:iä ei enää säästelty ollenkaan. Bileet ois voinu jatkua tuosta vielä, tosin ite olin siinä vaiheessa jo valmis lähtemään. Porukkaa ois voinut olla toki enemmänkin, mutta läsnäolijoilla näytti ainakin olevan hauskaa. Henkilökunta oli myös asiallinen. Extrana matkabudjetti saatiin myös nollille eli paljon paskemminkin ois voinut mennä.
Bileiden aftermovie tulee www.kovaydin.net saitille tässä muutaman viikon sisään.
Kiitos kaikille osallistuneille! <3

Kiertue jatkuu 26.5. Jyväskylässä missä tulee olemaan enemmän desibelejä ja aikaa: http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=23060
Sitä ennen kuitenkin ensi lauantaina päämajakaupungissamme Tampereella ilmaiset uugeet: http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=23292
L4T3

Posts: 843

#9 • • L4T3 - VOEMA Psy King -
Osa vaan vierastaa jotenkin paikkaa .. mutta en ihmettele jos on jäänyt traumoja K-Klubin ajoilta, onhan se aika raihnaisessa kunnossa ja ne vessat ovat jo legendaarisia "toimivuuden" ym. kannalta .. hheh *tirsk*

Hieman huonohan sen paikan sijainti on mutta ainakin keskustassa.

Vanhemmista "pieruista" on tainnut jo suurin osa rauhoittua ja/tai siirtynyt "normaali" *kröh* perhe-elämään, moderneihin standardeihin jumittuen.

Itsellä ainakin hirveä halu puskea kulttuuria esille mutta täällä se vaan tiukasti pysyy edelleen hieman UG materiallina ja hankala on konseptia jos toista tarjota ainakin normipaikkoihin joten en tiedä mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan, toivottavasti saisi homman pidettyä jollainlailla hengissä ettei viikatemiehen kylmä koura veisi konemusiikkia pois tästä kaupungista rippeitä myöten.
nazarie

Posts: 176

#10 • • nazarie saapasjalkakissa
Resistorissa on aika vakiintunut kävijäkunta (itsekin siihen kuopiossa asuessani kuuluin *hih*), ja paikka taidetaan tuntea parhaiten punkkeikoistaan, mielikuva voi rajoittaa joitain konemusan ystäviä tulemasta paikalle. Mielestäni ihan turhaan, baarin omistajan tuntien tiedän että toiveena järjestää mieleistä livekamaa ihan jokaisen genren kuluttajalle. Harmikseni en päässyt paikalle vaikka aluksi oli tarkoitus tulla kotikulmille viikonlopuksi, minut olisi ainakin nähty tanssilattialla koko setin läpi *jiihaa*

Pitäkäähän konemusakultturia elossa siellä edes siinä UG-muodossa, normaali 'köh' perhe-elämä on aivan yliarvostettua ainakin jos sen takia joutuu reiveistä luopumaan *hih*

--
The truth may be out there, but lies are inside your head

stak_etop

Posts: 88

#11 • • stak_etop
Asiallinen meno Kuopiossa kaikista pikku Einoista huolimatta. Harmi kun jouduttiin pudottaan volumeita kesken setin ja nostamaan takas vasta DDS:n setin loppua kohti ;) Oltiin siinä kohtaa vielä puolessa välissä volumien kans menossa... Pääasia kuitenki et saatii bileet pidettyy. Otetaan vahinko takas sit ens lauantaina Treellä.

Täs on stak etopin settii alkuillasta:

(pari vikaa biisii joutu karsii soundcloudin minuuttilimitin lyödessä tappiin)
Jimmyfi

Posts: 904

#13 • • Jimmyfi
<3

--
solarSwarm Recordings : Worlds only social network record label
http://www.solarswarm.com Le Brand New Super WEbsite! Tsek it Outties

Motto: syö mitä tahot kuhan naatit!

bedlam

Posts: 195

#14 • • bedlam
Varmaan ollu hyvät pippalot, kiva ku kävitte, vaikka ite en ollu maisemissa.
Nykyään tosi vähä kaupungissa, ja muutenki oon taka-alalla touhusta nykyään.
Yritän kumminki seurata tilannetta, ja ehkä joku päivä puhallan pölyt kaluston ja levyjen päältä.
Ei niitä myydä passaa kuitenkaan. :)

--
I`m damagin`, got more dark power than Anakin.
Sound of the underground.