Black Bujashaka 11.2.2012 @ Kotka

4 posts, 1 page, 3,432 views

Bujashaka

Posts: 34

#1 • • Edited Bujashaka
24b11km.jpg

1900-luvun alussa tunnetut okkultisti-arkkitehdit Eliel Saarinen ja Herman Gesellius kartoittivat Suomea ennennäkemättömän kehittyneillä laitteillaan, jotka mittasivat maapallon kuoren boori- ja poloniumpitoisuuksia, tärkeitä aineita yhteyden luontiin varjoulottuvuuteen, joka on mainittu Zoharin kadonneissa sivuissa. 

He löysivät epäluonnollisen korkeat esiintymät Kotkansaaren alapuolelta. He piirsivät rakennelman, joka tulisi toimimaan avaimena meidän maailmamme ja henkimaailman välillä. Heidän piirtämänsä rakennus rakennettiin heidän seuraajiensa toimesta talkoovoimin.

Moni rakennustyöläisistä kärsi tarinoiden mukaan painajaisista, piinaavista näyistä. He kuvailivat kokeneensa kumisevaa, syvää ääntä, joka oli kuin suoraa helvetin syvyyksistä, sokaisevia valon välähdyksiä, polttavia kipinöitä ja demoneiden hullua naurua. He kokivat näkevänsä näkyjä tulevasta maailmanlopusta. Moni heistä riisti henkensä rakennuksen valmistuttua 1907. 

Saarinen ja Geselius tiesivät etteivät saisi porttia auki omana elinaikanaan, tähtien olevan linjassa vasta hieman yli sata vuotta myöhemmin, joten he siirsivät ohjeen rituaaliin perustamalleen kultille, joka hiljaisuudessa valmisteli suurta tapahtumaa, siirtäen tietoa sukupolvilta seuraaville, hiljaisuudessa kasvattaen kannattajiensa määrää, verhoutuneena johonkin viattomaan ja tavalliseen. 
Kunnes suuri päivä olisi vihdoin käsillä.

Ja kotka, lohikäärme ja käärme ilmestyisivät ja portit helvettiin aukeaisivat ja hän joka tetragramminakin ilmaistaan, näyttäisi kasvonsa.

Tuomari Nurmio on tulossa.

Black Bujashaka

Kotkan Konserttitalo
11.2.2012
20 - 02
K - 18
Liput 15€/20€
Ennakkoliput: Pomp-divari + Miler Store

Black Bujashaka tuo konserttitalon ainutlaatuiseen miljööseen neljän konsertin sarjan josta alla esittelyt. Tämän lisäksi tapahtumaan tulee Pyromanin erikoistehosteshow, Performania sirkusryhmän esityksiä ja 48hundredin tanssiesitys.1. konsertti

MONOLITH RESISTOR


monolith-resistor.png

Monolith Resistor on suomalainen elektronisen musiikin bändi Helsingistä. Monolith soittaa elektronista ja acid housea, jolla myös vaikutteita muista genreistä. Bändi koostuu klassisista instrumenteista 80- ja 90-luvuilta, joita soittaa viisi muusikkoa ja satunnaisia vierailevia artisteja.

Monolith Resistor perustettiin Helsingissä 2010 puolivälissä. Bändi koostuu viidestä jäsenestä. John “Anonymous” Doe soittaa lähinnä klassisia rumpukoneita ja ohjelmoi analogisia instrumentteja. Aki “Aksu” Honkasuo on pääbassolinjan soittaja. Jussi “Spot” Kinnula laulaa vokooderilla ja ilman, soittaa koskettimia ja ohjelmoi sekuensseja. Marko “Guffe” Vuoti soittaa myös bassolinjoja ja tanssi stagella. Juha-Pekka “Jupp3” Jokela soittaa C-64:lla ja thereminillä.

http://www.monolithresistor.com/
Monolith Resistor - U.S.A. (United Stadium Acid) (Live)
Monolith Resistor - Electrostatic (Live)

2. konsertti

KIVESKIVES


kiveskives1.jpg

Kiveskives on turkulainen provokatiivisella nimellä latautunut instrumentaalitrio.
Kiveskiveksen agendana on tehdä asioita edes hieman toisin miten yleensä on tapana.
Laulu on korvattu ytimekkyydellä, melodioilla, joten kuulijan mielikuvitukselle on jätetty tilaa laukata. Soundimaailma koostuu koskettimien nintendopörinästä, kitarasta ja raivokkaista rummuista. Ulkomusiikillisesti Kiveskives luottaa kireisiin lavakostyymeihin, kireys lavalla jääkin pelkkään pukeutumiseen, keikoilla pidetään lystiä eikä liikoja synkistellä.

Kiveskives viettää paraikaa kolmisvuotisiaan. Tässä ajassa on mm. julkaistu yksi EP, keikkailtu Suomessa yli 60 keikkaa, Euroopaa kierretty 8 keikan rundin verran ja löydetty itsemme Soundi sarjakuvasta. Tällä hetkellä Kiveskives äänittää ensimmäistä kokopitkää, joka näkee päivänvalon toukokuussa.

Kiveskives - Intro & Kosketin
http://www.facebook.com/kiveskives
http://www.myspace.com/kiveskives

3. konsertti

TUOMARI NURMIO


dumari1.jpg

Tuomari Nurmiossa kiehtovat hänen taituruutensa ja arvaamattomuutensa. Hän on musiikillaan ja persoonallaan luonut itselleen vertaistaan vailla olevan aseman. Nurmion diggailu on intohimoista ja ikärajatonta, yhteenkuuluvuuden tunnetta johonkin mitä ei ihan täysin ymmärrä. Siinä se juju onkin.

Muusikoille myönnetyillä tunnustuksillakin mitattuna Nurmio painii -- omassa sarjassaan: Hän on saanut ainoana rock-muusikkona Eino Leino –palkinnon, Juha Vainio –sanoittajapalkinnon, Teosto-palkinnon, ensimmäisenä rock-muusikkona Valtion viiden vuoden taiteilija-apurahan sekä erikois-Emman elämäntyöstään. Vuonna 2009, kun Nurmio vietti 30-vuotistaiteilijajuhlaansa, Johanna-kustannus julkaisi kahdeksan cd:n boxin Dumari, joka sekin palkittiin Emmalla.

Paratiisin puutarha on 21.11.2010 kuusikymmentä vuotta täyttävän Tuomari Nurmion kahdestoista suomenkielinen, kokonaan omia uusia biisejä sisältävä albumi. Levytysuran aloittaessaan vuonna 1979 Nurmio ei ollut enää pikkupoika, vaan jo kantavalla pohjalla oleva 29-vuotias tyylitajuinen taiteilija, joka oli etsinyt vaikutteita ja virikkeitä ja tehnyt musiikillista perusduuniaan jo teini-iästä alkaen. Laajemmin Nurmion musiikilliseen uraan ja sivupersooniin pääsee kurkistamaan uuden Dumari – Kohdusta hautaan ja paratiisin puutarhaan -kirjan sivuilta.

On jo käsite, että Tuomari Nurmio luo nahkansa jokaisen albumin myötä. Edellinen levy tai Nurmion koko tuotantokaan ei anna viitettä siitä, mitä uusi pitkäsoitto sisältää. Näin nytkin. Uusi albumi on temaattinen kokonaisuus, kuten Nurmion levyt useimmiten ovat. Paratiisin puutarha on universaali rakkaustarina. Tunnelmiltaan levy on varjoistaan huolimatta poikkeuksellisen valoisa. Albumin kuuntelu on puhdistava kokemus: Tuomion päivästä, epäilyksistä ja syyllisyydentunnoista kuljetaan levyn kahdentoista biisin aikana paratiisin puutarhaan. Pitkäsoitto alkaa tutumman kuuloisella nyrjähtäneellä soinnilla, ja päätyy riisuttuun, lempeämmässä valossa näyttäytyvään Tuomariin. Albumi on myös herkullinen löytöretki kaikille musiikkidiggareille; viitteitä klassikoihin on siroteltu kappaleisiin taidolla. Paratiisin puutarhassa on monta tasoa – se mitä siitä saa riippuu kunkin kyvystä ymmärtää.

Musiikillisen elämäkerran DUMARI - Kohdusta hautaan ja paratiisin puutarhaan ovat kirjoittaneet ja toimittaneet Jukka Lindfors, Markku Salo ja Raimo Pesonen. Elämäkerrassa puheenvuoron saavat niin tekijät kuin kokijat, kollegat, ystävät, kulttuuripersoonat, kriitikot ja tutkijat kuin sivupersoonat. Näkökulma on stadilainen, kuten Nurmio itsekin, mutta opus on samalla yleismaailmallinen kertomus lauluntekijän ja soittoniekan tiestä. Teos on järkälemäinen; se sisältää 550 sivua asiaa ja kattaa 60 vuotta stadin ja koko isänmaan historiaa.

http://www.tuomarinurmio.fi/
Tuomari Nurmio - Kurjuuden kuningas

4. konsertti

DJ KRIDLOKK + EEVIL STÖÖ + KOKSUKOO

kridlokk1.jpg
evilstoo1.jpg

DJ Kridlokk on pohjoishelsinkiläinen rap-artisti, -tuottaja ja -DJ. Vuonna 2005 hän julkaisi rap-artisti Lommon kanssa Maanalaisella saundilla -nimisen albumin C-4 Muzikin kautta. Monsp Records julkaisi DJ Kridlokkin UG-Solo -albumin 18. toukokuuta 2011. Albumi nousi parhaimmillaan Suomen virallisen listan 23. sijalle. Albumin kappaleesta "GNXTA" on julkaistu musiikkivideo. Kridlokk kuuluu myös Kylmä nimiseen yhtyeeseen yhdessä Lommon ja J Riskitin kanssa.

Eevil Stöö (oik. Tommi Liikka) on helsinkiläinen rap-artisti. Hänen ensimmäinen studioalbuminsa Pinkkibikinihinkkichiksi julkaistiinFjuu Recordsin kautta vuonna 2002. Myöhemmin hän siirtyi Monsp Recordsille ja julkaisi kaksi joulu EP:tä: Eevil Stöön joulumanteli + rusinat (2005) ja Joulustöö (2006). Vuonna 2006 hän julkaisi myös Proud to Be a Stöö -omakustannealbumin. Eevil Stöö kuuluu myös "Siniset Punaiset Miehet" -nimiseen rap-duoon Harri Olinin kanssa sekä Murmurecordings -kollektiiviin. Monsp Records julkaisi 16. marraskuuta 2011 Eevil Stöön: "Stöö of Destruction" -albumin. Eevil Stöö kertoi Redrum-187:n haastattelussa joulukuussa 2011 julkaisevansa myös toisen albumin, jonka tuottaa kokonaan Koksukoo. Albumi julkaistaan näillä näkymin keväällä 2012.

Dj Kridlokk - Gnxta
Eevil Stöö - Pöpi Pöpi
DJ Kridlokk feat. Eevil Stöö - Lainaan Enkä Palauta

SIRKUSRYHMÄ PERFORMANIA

performania1.jpg

PERFORMANIA on luovaa ja teknistä liikkumista tuottava, esittävä ja opettava yritys. Tällä hetkellä PERFORMANIAssa työskentelee aktiivisesti 4 artistia joiden voimin PERFORMANIA pyrkii tarjoamaan mitä tahansa esittävää taidetta asiakkaiden yksilöityjen tarpeiden puitteissa sopimusten mukaisesti! 

Tarjoamme mm. valmiita esitettäviä sirkusnumeroita, opetusta, workshoppeja ja koreografioita. Ryhmällä on kokemusta myös teatterista. PERFORMANIA pyrkii samalla toimimaan myös esittävän taiteen rekrytointipalveluna välittäen oikeanlaista osaamista oikeille ihmisille tarvittaessa. 

Performania perustettiin 15.11.2011 neljän silloisen sirkusartistiopiskelijan toimesta osana koulukilpailua. 

Sirkusryhmä Performania Showcase

48HUNDRED

48hundred1.jpg

48Hundred on kavereista koostuva street-/hiphop-/breakdance ryhmä. Ryhmä on täynnä energiaa ja intohimoa tanssiin sekä esiintymiseen. 48Hundred on valmistanut Black Bujashakaan synkän tanssiesityksen. 

BUJASHAKA KIITTÄÄ:

http://milerstore.blog.com/
http://www.kirjapaino.org/
http://www.pyro.fi/
http://www.funkyjungle.com/
http://www.konserttitalo.fi/
had audio!

--
9.4.2011. SuomiSpezial V2.0. /w Liljan Loisto, Milla Lehto, Orion, Pekko Haimi yms.

KeijoK

Posts: 1,495

#4 • • KeijoK Member of L.I Groovecommunity | 1845 Celebrity Ale
Pitäkää lippu korkealla! Ja kuvia kehiin sitten kanssa! =)

--
On myönnetty se että nämä mekanoidit ovat syntyneet valmiiseen maailmaan joka on katettu voittopositioilla