prkl! preiks & Suomi sheiks 2012 29.2.2012 @ Helsinki

10 posts, 1 page, 6,143 views

prkl!

Posts: 62

#1 • • prkl!
10993287bfb72.jpg


DURAN DURAN DURAN
1099328548597.jpg
tulee Suomen pimeään talveen Philadelphiasta (US), tosin Berliini mutkan kautta. Hänen nimensä on ollut jo vuosia tae siitä, että bileissä tyrät rytkyvät, hiki valuu ja basso pauhaa. Mm Planet Mu'lle ja Cockrockdiscolle levyttänyt artisti nauttii leikitellessään räjähtävillä breakcore rytmeillä ja libidot äärimmilleen repivillä mielikuvilla. Maailman joka kolkan kiertänyt Duran Duran Duran esiintyy Suomessä nyt ensi kertaa. Kerran hän on tosin käynyt Lahdessa soundcheckissä asti, mutta virkavalta totesi ennen ug-varastobileitä, että ovet kiinni ja piuhat irti, soo-soo, liian rajua tavaraa.

http://www.myspace.com/duranduranduran

http://www.cockrockdisco.com/CRD2/albumpages/Crock024-2.html


KARL MARX STADT
10993282ad296.jpg
(Sozialisticher Plattenbau/prkl!) on kotoisin mistäs muualta kuin Karl Marx Stadista (DDR). Veressä saatu musikaalinen lahjakkuus hyppää korville monimuotoisen ja polveilevan musiikin ja monimutkaisten orkesterointien lomasta. KMS on kotonaan niin maalailevien ambient huminoiden, elitistisen ebm'n, 8-bit pelielektron kuin paahtavan kirkonpolttojunkan keskiössä, ja jotkut tietävätkin hänet jo legendaarisen Society Suckers duon demiurgina. Karl Marx Stadt koki saman kohtalon 2008 kuin Duran Duran Duran, eli lahtelaiset poliisit estivät vallankumouksen pistämällä pillit pussiin ennen kuin kekrit edes alkoivat, eli hänkin lauteilla Suomessa ensi kertaa.

http://www.myspace.com/walterschultz
http://www.myspace.com/societysuckers
http://sozialistischer-plattenbau.org/records/spb12019.html


TRES
1099328051970.jpg
(aka Kivipuutarha aka Ampumavälikohtaus etc) yli vuoden hiatus on onneksemme ohitse ja hän on valmis huudattamaan hooveria, polkemaan basareita ja kärvistämään kovalevyä totuttuun ja ripeään tahtiin vanhan sekä uuden materiaalin kera! Mm Koneistosta, Laserpointeista, Pacifiquesta, Antenniosastosta, Inkvisitiosta, Rauta-klubilta ja ties mistä tuttu ”Pirkkalan Buddha” kaapii aivokopan tyhjäksi ja saa selkäytimen valahtamaan pikkareihin. Jos olet ihmetellyt, että mikä on hardcoretechnon nykytila Suomessa, niin tässä vastaus.
Helsingin Kuudennella Linjalla lämmittelyt hoitaa dj MEKAANIKKO, joka monipuolisena levylassena osoittaa, että siinä missä taipuu minimaltekno tai vaikkapa Suomi-iskelmä, niin lautaselle mahtuvat myös junkka, bläkkis ja muu idm-rytinä. Taattua laatua jo vuodesta 1994.

http://www.myspace.com/mekaanikko


”If it bends, it’s funny. If it breaks, it’s not funny.” – Rikoksia ja rikkomuksia, Woody Allen
prkl!

Posts: 62

#2 • • prkl!
mekaanikko - prkl! preiks 2012 promo-mixtape

http://kirstu.org/mekaanikko_prkl_preiks_promomix.mp3

Tracklist:

Mount Eerie: (wind lyrics)
Igorrr: Cruciform Dachshund
Igorrr: Moldy Eye
Mochipet: Dessert Search for Techno Baklava
Shitmat: Rough Babylon
The Bug feat. Daddy Freddy: Run the Place Red [AFX Remix]
Bizzy B feat. Equinox: Merda Style 2004
Enduser: Path of Violence [Submerged Remix]
Soundmurderer: Mindkiller
Edgey: Revenge
The Men: Think
Taake: Omfavnet av svarte vinger
prkl!

Posts: 62

#4 • • prkl!
Tässä hieman uunituoretta remasteroimatonta makustelua Karl Marx Stadtin kasariretroilusta:Ja sitten vain hiukkasen vanhempaa tuotantoa, näin taipuu dubstep hullun itäsaksalaisen professorin bendatuissa mikropiireissä:

Karl Marx Stadt – F*ck

Hey-O-Hansen - Extinguisher (Karl Marx Stadt remix, teh droppi lähtee abt 3.30 etiäppäi…)


Ja vielä hieman tuotantoa Society Suckersin ajoilta, jolta ette keikalla välty:

Society Suckers – Toxic (tätä splitti 12” on sit saatavilla keikalta, viimeset menee, toisel puolel DDD’n - Supernaut!)

Society Suckers - Speedhack

Society Suckers – The End


Ja Duran Duran Durankin sai uppailtua uutta matskua interwebiin näin Suomen reissun alla, which is nice:Ja laitetaan DDD’ltäkin klippi wanhemmasta väännöstä.

Duran Duran Duran – I hate the 80’s
www.youtube.com/watch?v=sTf5tHX8E-o

Eli ensi viikolla tällaista!!!

NO huh huh!

PS. Ja tässä vielä FB-linkki:

http://www.facebook.com/events/290038911055285/
emanon

Posts: 127

#5 • • emanon
Tämä tuli nyt kyllä ihan liian puun takaa :/ Ei taida onnistua vapaiden saaminen duunista enää tällä varoitusajalla, mutta Duran Duran Duranin olisin kyllä halunnut nähdä!
prkl!

Posts: 62

#6 • • prkl!
Achtung!

Koitamme aloittaa Kutosella hywissä ajoin, jotta proletariaattikin pääsisi irti oravanpyörästä ja nauttimaan vallankumouksen rytmeistä ja uuden ajan fanfaareista keskellä työntäyteistä viikkoa. Ja pieni koistinenhan vain piristää duunissa, äänetön protesti vallitsevalle systeemille, tosin joskus äänekäskin, riippuen olotilasta...

Soittoaikataulu (pidätämme oikeuden muutoksiin)

22-23 dj mekaanikko
23-00 Karl Marx Stadt
00-01 Duran Duran Duran
01-02 Tres
02- dj mekaanikko

Kandee ottaa myös ylityötunneista ansaitut extrakääshit matkaan, sillä mestoilla on myynnissä kaikenlaista sälää prkl!-tuotteista aina spessu 12” vinskuihin. Jos säätöpiste ei iske silmään, kysy epäilyttävän näköisiltä herrasmiehiltä tahi leideiltä, et ”onx prkl! tietoo?”

Hasta la fiesta, siempre!
mekaanikko

Posts: 1,176

#7 • • mekaanikko don selecta
PAM! Tänään paukkuu!

--
Erään pikkutytön nenään kasvoi kaksi vaaleansinistä nauhaa. Tapaus oli siinä mielessä harvinainen, että toisessa nauhassa luki "Mars" ja toisessa "Jupiter".
-- Daniil Harms: Uusi anatomia