27.-29.7 Summer Sound Festival 2012

186 posts, 10 pages, 129,297 views

SummerSoundFestival

Posts: 67

#1 • • Edited SummerSoundFestival
SUMMER SOUND FESTIVAL 2012

AVICII, TIËSTO, ARMIN VAN BUUREN, AXWELL, FEDDE LE GRAND...

*Pohjois-Euroopan suurin elektronisen musiikin festivaali heinäkuussa Helsingissä!*

Suomi saa ensimmäisen kansainväliset mittasuhteet täyttävän elektroniseen musiikkin keskittyvän festivaalin, kun kolmipäiväinen Summer Sound Festival valtaa Helsingin Messukeskuksen heinäkuun 27.- 29. päivänä. Suomen ja koko pohjoisen Euroopan suurimman tanssifestivaalin pääesiintyjiksi ovat varmistuneet kolme tämän hetken valovoimaisinta elektronisen musiikin artistia.

Messukeskuksen valloittavat maailman tunnetuimmat DJ:t, kun lavalle nousevat käynnissä olevalla maailmankiertueellaan yksin stadioneita loppuunmyyvä Tiësto, hänen kanssaan maailman ykkös-DJ:n paikasta kilpaileva Armin van Buuren sekä Hollannin uusi house-musiikin supertähti Fedde le Grand. Tähtikolmikon lisäksi tapahtumassa nähdään lukuisia maailman ehdottomiin kärkinimiin kuuluvia esiintyjiä kuten Dash Berlin, Gareth Emery, Markus Sculz, Hardwell ja ATB, sekä kotimaan suosituimmat esiintyjät Alex Kunnarin ja Heikki L:n johdolla. Uusia esiintyjiä julkaistaan vielä lähiviikkoina.

Messukeskus ja sen ympäristö muuttuvat kolmen päivän ajaksi täysin Summer Sound Festivalin näköisiksi. Rakennuksen sisätilat sekä parkkipaikalle nouseva jättiteltta luovat hienot puitteet maailman DJ-eliitille. Suuri tapahtuma-alue tarjoaa kävijöille tilat, joita ei kotimaisissa elektronisen musiikin tapahtumissa ole ennen nähty. Täydellisen muodonmuutoksen kokevalle messualueelle rakennetaan myös korkealuokkainen ruokailualue, kahvila, useita lounge -henkisiä rauhoittumispaikkoja sekä laadukas VIP-alue.

Viime vuonna Helsingin Suvilahdessa ensimmäistä kertaa järjestetty Summer Sound myytiin loppuun jo ennakkoon. Tapahtumapaikaksi vaihtuva Helsingin Messukeskus ja sen yhteyteen rakennettava kookas festivaali-alue nostavat tapahtuman yleisökapasiteettia viimevuotisesta huomattavasti. Uuden tapahtumapaikan myötä myös yleisön viihtyvyys nousee uudelle tasolle. Samalla myös liikenneyhteydet paranevat.

Festivaalin viimeisimmät kiinnitykset nostavat sen Suomen kesän 2012 ehdottomaksi kohokohdaksi. Ole mukana, kun tuhannet ihmiset kokoontuvat kuulemaan maailman suosituimpien supertähtien kuumimpia hittejä. Kuvittele aurinko ihollasi, kätesi ilmassa, kehosi lävitse kulkeva basso. Käyt välillä hakemassa lisäenergiaa baarista tai ruokamaailmasta, lepäät hetken loungessa ja palaat sitten eturiviin kädet ylhäällä. Summer Sound Festival luo ensimmäistä kertaa historiassa Suomeen kansainvälisen mittakaavan täyttävän tanssitapahtuman. Kokemukset tekevät meistä rikkaampia, ja me tarjoamme sinulle kokemuksen jollaista et ole kokenut koskaan aikaisemmin, ja joka säilyy mukanasi hienona muistona koko loppuelämäsi ajan. Summer Sound luo Helsingin Messukeskuksen ympäristöön ainutlaatuisen maailman, jossa sinä ja ystäväsi voitte unohtaa huomisen auringon ja laserien valossa, hymyilevien ihmisten ja lempeän musiikin ympäröimänä. Päämäärämme on saada sinut viihtymään ja nauttimaan - kun näin tapahtuu heinäkuussa on tehtävämme suoritettu. Jos et vielä ole hankkinut lippua, tee se nyt ja varmista pääsysi kesän unohtumattomimmalle festivaalille.

Ennakkolippujen myynti alkaa Lippupisteessä perjantaina 23.3. Myyntiin tulevat kaikki lipputyypit vuoden 2012 festivaalille. Saatavilla on koko festivaalin kattava kolmen päivän lippu, kahden päivän yhdistelmäliput, sekä päiväliput perjantaille, lauantaille ja sunnuntaille.

3 päivää: pe-su/ 90 €
2 päivää: pe+la, la+su, / 70 €
1 päivä: pe, la, su/ 49 €
+ lipunmyyjän toimituskulut alk. 1,50 €.
http://www.lippu.fi/
0600 900 900
(1,97 €/min+pvm)
Avoinna: 7-22


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tiedottaja
Jere Leskinen: 044 502 2523/ [email protected]
Tiedottaja
Marja Kokko: 040 839 6375/ [email protected]

Varmistuneet esiintyjät:

Armin van Buuren (NL)
Tiësto (NL)
AVICII (SE)
Axwell (SWE)
Fedde le Grand (NL)
Dash Berlin (NL)
ATB (DE)
Markus Shulz (US)
Gareth Emery (UK)
Hardwell (NL)
Todd Terry (USA)
Chris Lake (UK)
Funkagenda (UK)
W&W (NL)
Andy Moor (UK)
Richard Durand (NL)
Lange (UK)
MYNC (UK)
Alex Kunnari (FI)
Heikki L (FI)
Dallas Superstars (FI)
Orkidea (FI)
K-System (FI)
Tom Fall (FI)
Something Good (FI)
Mr A (FI)
Jay Mellin (FI)
Sergei Shkuroff (FI)
Dosse (FI)

www.summersound.fi
sapeli

Posts: 11,767

#2 • • sapeli jokukukamikä?
Harmi että on BOOMit samaan aikaan, täällä on varmaan ihan huippubileet!

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

Jago

Posts: 4,039

#3 • • Jago un-trained monkee
Oli mahtavat bileet viimevuonna, joten varmasti täällä*jiihaa*

--
Sound is the origin of all form, with matter shaping itself in response to the vibration of the universe

Jokke L

Posts: 1,203

#4 • • Jokke L [GoodMusic]
eka artisti näköjään DASH BERLIN...

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.

mardis

Posts: 334

#5 • • mardis Humppa-Hannele
DASH BERLIN!!!*plur**pihkassa**pus**jiihaa**aplodit**sydän*
En oo vielä koskaan päässy herraa näkemään kun soittaa niin haroin Euroopassa.
Vihdoin odotus palkitaan.*hihu*

--
~Dancers have happy feet~

Wolverine

Posts: 1,860

#6 • • Wolverine
Dash Berlin omisti kyllä rajusti viime kesänä Vegasissa. Kai tänne on pakko tulla.
-xx-

Posts: 5,001

#7 • • -xx- Dr. -xx-, PhD
MMM tamahan kuulostaa varsin mielenkiintoiselta!
Suunnitelmissa on saapua sopivasti 28. pva aamulla Atlantin takaa, olisko sitten parin tunnin disconap ja menoksi (:

--
kiitos ja anteeksi ^^

SummerSoundFestival

Posts: 67

#8 • • SummerSoundFestival
SUMMER SOUND FESTIVAL 2012 ensimmäinen artisti julkaisu: DASH BERLIN (NL)

SUMMER SOUND FESTIVAL 2012
27 - 29.7.2012
Helsinki

Artisti: DASH BERLIN (NL)
Info: http://dashberlinworld.com
Päivä: Lauantai 28.7.2012

Hollantilainen Dash Berlin on kiistattomasti yksi viime vuosien nopeimmin huipulle nousseista progressiivisen trancen nimistä. Vuonna 2007 perustettu yhtye räjähti trancemaailman tietoisuuteen jo perustamisvuonnaan, kun "Till the Sky Falls Down" -kappale nousi trancelistojen kärkeen joka puolilla maailmaa. Osansa menestyksessä oli Armin van Buurenilla, joka käytti kappaletta "Universal Religion" -miksauslevyllään. Van Buuren myös pian kiinnitti Dash Berlinin Armada Music -levymerkilleen.

Lopullisen läpimurtonsa Dash Berlin teki vuonna 2009, kun "Waiting" -kappale voitti International Dance Music Awardsin "Best High Energy Track" -kategorian, sekä nousi Armin van Buurenin A State of Trance radio-ohjelman yleisöäänestyksessä vuoden toiseksi suosituimmaksi kappaleeksi. Myös kappaleen musiikkivideo keräsi Youtubessa nopeasti miljoonia katsojia. Samana vuonna julkaistu "The New daylight" -albumi oli maailmanlaajuinen menestys, ja sisälsi aikaisempien hittien lisäksi "Man on the Run", ja Never Cry Again" -hitit. Albumin lisäksi Dash Berlin on sittemmin julkaissut kaksi "United Destination" -miksausalbumia, ja noussut maailman suurimpien tanssitapahtumien sekä klubien esiintymislavoille.

Vuonna 2010 Dash Berlin nousi DJ Magin top 100 -listalla sijalle 15, joka oli vuoden korkein uuden tulokkaan saavuttama sija. Vuonna 2011 hänen sijoituksensa listalla oli jo huikea 8, eikä hänen nousunsa osoita minkäänlaisia hidastumisen merkkejä.

Lopullinen Summer Sound Festival 2012 line-up paljastetaan 16.03.2012, sitä ennen paljastamme kuitenkin artisteja täällä Facebook-sivustollamme. Seuraa siis meitä!

Huom! Ennakkoliput tulevat myyntiin 23.3.2012, joten merkkaa myös tämä päivä kalenteriisi saman tien ja kerro se myös kavereillesi.

Facebook: http://www.facebook.com/summersoundfestival
SummerSoundFestival

Posts: 67

#9 • • Edited SummerSoundFestival
SUMMER SOUND FESTIVAL 2012 toinen artisti julkaisu: HARDWELL (NL)

SUMMER SOUND FESTIVAL 2012
27 - 29.7.2012
Helsinki

Artisti: HARDWELL (NL)
Info: http://www.djhardwell.com/
Päivä: Perjantai 27.7.2012

Useasti palkittu DJ, lukuisten kansainvälisten klubihittien tuottaja, levy-yhtiön johtaja ja vasta 23-vuotias. Ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvää hollantilaista Hardwellia on kutsuttu lapsineroksi, eikä syyttä. 7-vuotiaasta musiikkia säveltänyt Hardwell aloitti DJ-uransa 13-vuotiaana, ja vuoden kuluttua hän esiintyi jo kaikilla Hollannin suurimmilla klubeilla. Viimeisten kahden vuoden aikana hän on osoittanut kiistattoman lahjakkuutensa myös tuottajana. Vuonna 2009 Steve Angellon ja Laidback Luken “Be”-kappaleen ja Robin S:n “Show me Love”-klassikon yhdistänyt bootleg nousi yhdeksi vuoden suurimmista hiteistä, ja nosti Hardwellin suuren yleisön tietoisuuteen. Tämän jälkeen hänen massiivinen “big room house” -soundinsa on nostanut listoille hitit “Alright 2010”, "Feel so High”, “Molotov”, “Voyage”, “Encoded”, “Cobra” ja viimeisimpänä “Spaceman”, sekä saanut maailman suurimmat DJ:t Armin van Buurenista Tiëstoon, Steve Angellosta Martin Solveigiin ja Dada Lifesta Gareth Emeryyn pyytämään häntä remiksaamaan kappaleitaan. Soolotuotantojensa lisäksi Hardwell dominoi myyntilistoja viime vuonna Tiëston kanssa tuottamallaan “Zero 76”-kappaleella. Omalla levy-yhtiöllään Hardwell on julkaissut lukuisien rajoja rikkovien singlejen lisäksi kaksi erinomaisesti menestynyttä “Revealed”-miksausalbumia, ja lisäksi hänen jo kymmenenteen osaansa ehtinyt “Eclectic Beats”-sarjansa on osa toisensa jälkeen noussut viime vuosien myydyimpien kokoelmien joukkoon. Viime vuonna globaali yleisö osoitti arvostuksensa teknisesti taiturimaista ja aina tyylitajultaan pettämätöntä Hardwellia kohtaan äänestämällä tämän ensimmäistä kertaa DJ Magazinen top 100-listalle, suoraan sijalle 24.

Lopullinen Summer Sound Festival 2012 line-up paljastetaan 16.03.2012, sitä ennen paljastamme kuitenkin artisteja täällä Facebook-sivustollamme. Seuraa siis meitä!

Huom! Ennakkoliput tulevat myyntiin 23.3.2012, joten merkkaa myös tämä päivä kalenteriisi saman tien ja kerro se myös kavereillesi.
Jokke L

Posts: 1,203

#11 • • Jokke L [GoodMusic]
Hardwell. lol.

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.

SummerSoundFestival

Posts: 67

#12 • • Edited SummerSoundFestival
SUMMER SOUND FESTIVAL 2012 kolmas artisti julkaisu:

ATB (GER), GARETH EMERY (UK), MARKUS SCHULZ (USA)

SUMMER SOUND FESTIVAL 2012
27 - 29.7.2012
Helsinki

Artistit:
ATB (GER)
MARKUS SCHULZ (USA)
GARETH EMERY (UK)


Infot:
http://www.atb-music.com/
http://www.garethemery.com
http://www.markusschulz.com/

ATB (GER)
Päivä: Lauantai 28.7.2012
ATB Vain harva omaa tyyliään edustava kansainvälinen artisti onnistuu vaikuttamaan maailmanlaajuiseen tanssikulttuuriin jatkuvasti yli kymmenen vuoden ajan. Andre Tanneberger eli ATB on yksi näistä artisteista. Parhaiten “9PM (Till I Come)” -singlestään tunnettu ATB on julkaissut jo kunnioitettavat 8 albumia, seitsemän miksausokoelmaa ja neljä DVD:tä, ja on yksi tunnetummista elektronisen tanssimusiikin nimistä. Tästä kertoo myös hänen sijoituksensa DJ Magazinen Top 100 -listalla, se on edelliset kaksi vuotta ollut 11. 90-luvulla Technotronicin ja Haddawayn remiksaamisesta tunnetuksi tullut ATB käytti “9PM (Till I Come)” -hitissään vahingossa löytämäänsä kitarasoundia, joka myöhemmin leimasi hänen koko varhaista tuotantoaan ja jota hän on varioinut myös myöhemmillä levyillään. Sittemmin hän on tullut tunnetuksi melodisen vokaalitrancen taiturina, jolla on taskussaan useita kansainvälisiä menestyssinglejä joita on myyty satojatuhansia kappaleita. Näihin kuuluvat esimerkiksi "I Do not Want to Stop", "Killer" ja "Ecstasy". Viimeisen vuosikymmenen aikana hän on vakiinnuttanut asemansa tanssimusiikin huipulla, tehden yhteistyötä muun muassa Heather Novan, Mobyn, Enigman ja Armin van Buurenin kanssa. http://www.atb-music.com/GARETH EMERY (UK)
Päivä: Sunnuntai 29.7.2012
GARETH EMERY Brittiläinen Gareth Emery on tehnyt edellisten viiden vuoden aikana huikean nousun trancen kansainvälisten supertähtien joukkoon. Paul van Dyk ja Ferry Corsten ovat kumpikin jo vuosia ennustaneet Garethin pian nousevan genrensä huipulle, ja miehen sijoituttua toissavuonna Dj Magin Top 100 -listalla sijalle 7 ei tarvitse enää puhua tulevaisuuden lupauksesta: Gareth Emery on yksi tämän hetken kuumimmista DJ:stä. Viime vuoden aikana Emery esiintyi yli kahdelle miljoonalle ihmiselle yli 40 maassa. Manchesterissa asuva Emery nousi trance-maailman tietoisuuteen ensimmäistä kertaa jo vuonna 2003, GTR -nimellä julkaistun "Mistral" -kappaleen myötä. Myöhemmin urallaan hän on julkaissut useita maailmanlaajuisia superhittejä, kuten "Another You, Another Me", "More Than Anything", "Exposure", "Concrete Angel" sekä Global Gatheringin vuoden 2010 tunnuskappale "Global". Viime vuonna hän työskenteli muun muassa Britney Spearsin materiaalin parissa, ja tällä hetkellä hän valmistelee toisen albuminsa julkaisua. Hän on kasvattanut suosiotaan myös äärimmäisen kuunnelluksi nousseella Gareth Emery Podcastilla, ja hän julkaisee tuotantonsa nykyisin omalla Garuda -levymerkillään. DJ:nä Emery tunnetaan genrerajoja mielellään ylittävänä artistina, joka yhdistelee melodista trancea erityisesti progressiivisiin elementteihin ja technoon. http://www.garethemery.comMARKUS SCHULZ (USA)
Päivä: Lauantai 28.7.2012
MARKUS SCHULZ Viimeisen kymmenen vuoden aikana Yhdysvaltojen tunnetuin DJ Markus Schulz on yhdistänyt trancelle ja progressiiviselle houselle ominaisia elementtejä, ja luonut niistä oman tunnistettavan tyylinsä. Esiintymisillään, Coldharbour-levymerkillään ja kymmenien miljoonien kuuntelijoiden suosion saavuttaneella Global DJ Broadcast -radio-ohjelmallaan hän on henkilökohtaisesti muuttanut Yhdysvaltojen trancekulttuuria enemmin kuin kukaan toinen DJ. Hänen omaperäiset tuotantonsa kuten "First Time", "Fly to Colours", "Perfect" ja "Do You Dream" ovat nousseet myyntilistojen kärkeen ympäri maailmaa kappale toisensa jälkeen, ja hän on julkaissut omalla nimellään jo 3 erinomaisesti menestynyttä albumia. Näiden lisäksi Schulz tunnetaan Dakota -aliaksella julkaisemistaan Toughts Become Things 1 ja 2 -albumeista, joiden progressiivisempi ja deep house -vaikutteisempi musiikki on entisestään laajentanut hänen kuulijakuntaansa. Viime vuosina hän on näiden ansiosta vakiinnuttanut asemansa DJ Magazinen Top 100 -listan kärkikymmenikössä sekä samalla Yhdysvaltojen suurimpana DJ:nä. http://www.markusschulz.com/


Lopullinen Summer Sound Festival 2012 line-up paljastetaan 16.03.2012!!!

Huom! Ennakkoliput tulevat myyntiin 23.3.2012, joten merkkaa myös tämä päivä kalenteriisi saman tien ja kerro se myös kavereillesi.
vel

Posts: 173

#13 • • vel
Vähemmästäkin tulis jo! *iloinen* Emmä kesäkunnosta muuten mutta jos 3pv pitää jaksaa tamppaa niin sitten...
eugina

Posts: 898

#15 • • eugina YleX tt-i *sydän*
Gareth *tanssittel*

--
*nuotti* I can see the light of hope in your eyes *nuotti*

blis

Posts: 8

#16 • • blis
Uskomatonta että Schulz bookattu! nyt muuttu kiinnostus täysin tapahtumaa kohtaan!
Ergilion

Posts: 751

#17 • • Ergilion
noni, hyvä et aikataulu on tollai loppukesästä nii hyvin kerkee vetää dieetin nii voi sit bousailla paidattomana niiku truu alfa bile nyymi

--
We´re going to hell so bring your sunblock!

älex

Posts: 35

#18 • • älex
Schulz! Vihdoin *joo*
Wolverine

Posts: 1,860

#19 • • Wolverine
kesän kovimmat kemut kyl. ei tätä enää voi missaa.
-Alex-

Posts: 706

#20 • • -Alex- Dj
Johan kiksahti *nauru*

Ihan hyvä vaan, menis muuten koko Meripäivät ohi. Mut Hardwellista kyl todella isot propsit. Ajankohtasempaa ja yhtä paljon genreä lyhyessä ajassa eteenpäin vienyttä jätkää on vaikeeta löytää.