M:3KPL LED-MODATTUJA TECHNICS SL1210MK2 DJ LEVYSOITTIMIA

5 posts, 1 page, 2,095 views

schiba

Posts: 365

#1 • • Edited schiba
Myydään tarpeettomana 2kpl hyväkuntoisia legendaarisia dj-levysoittimia, jotka kestävät varmasti isältä pojalle! Soittimien valmistus on lopetettu ja näiden hinta tulee varmasti tulevaisuudessa nousemaan entisestään. Silloin kuin soittimia vielä sai kaupasta oli niillä hintaa miltei 1000 euroa kpl, joten tästä hyvät soittimet edullisesti hyvään kotiin.

Soittimet ovat ruuvaamattomia ja ulkoisesti hyväkuntoisia, joka tarkoittaa sitä, että pieniä naarmuja soittimissa on, mutta yleiskunto on hyvä. Soittimia on kuitenkin käsitelty hellästi eivätkä ne ole kokeneet missään käyttöikänsä vaiheessa minkäänasteisia nestevahinkoja tai muutoin kaltoin kohtelua.

2KPL soittimista on led-modattuja eli kaikki soittimen valot on vaihdettu kirkkaasti palaviksi sinisiksi ledeiksi, jolloin valojen käyttöikä on kasvanut myös huomattavasti. Ledit ovat myös ennen kaikkea huomattavasti tyylikkäämmän näköiset kuin alkuperäiset! Valojen vaihtaminen on tehty ammattimaisesti eikä se aiheuta minkäänlaista muutosta soittimien toimintaan verrattuna alkuperäiseen.

Tässä kuvia:
http://www.dropbox.com/gallery/13979690/1/Technics%20led?h=5c798a

Näiden soittimien mukana tulevat myös Ortofon concorde s pro äänirasia dj s neuloilla, jotka sopivat hyvin niin kuunteluunkin, soittamiseen kuin raaputteluunkin. Neulojen kunto on myös hyvä, joten soivat vielä kirkkaasti. Mukana tulevat myös slipmatit kumpaankin soittimeen.

Hintapyynnöksi olen ajatellut 500e kpl, mutta soittimista voi koittaa myös tarjota mikäli on valmis nopeisiin kauppoihin. Soittimet sijaitsevat Forssassa ja voin ne tarvittaessa kuljettaa bensakorvauksia vastaan Etelä-Suomen alueella tai vakuutettu posti-/matkahuoltokuljetus, mutta kulut luonnollisesti lisätään hintaan.

Yhteyttä saa alustavasti sähköpostilla [email protected] ja tarvittaessa voin myös antaa puhelin numeronkin.
schiba

Posts: 365

#2 • • Edited schiba
Noniin!

Ledeillä olevat soittimet olisivat vielä jäljellä. Nyt kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi ja ostaa tästä varmasti uniikit ja tyylikkäät soittimet ja jos jouluvalot on vielä hankkimatta niin nämä ajavat hieman jouluvalojen virkaakin, kiitos kirkkaiden ledien :D

Nyt vielä jouluksi uuteen kotiin, sillä kuljetus onnistuu todennäköisesti torstaina tai perjantaina välille Forssa-Helsinki bensakorvauksia vastaan suoraan kotiovellesi!

HOP HOP!

Tässä vielä kuva ja video näistä jouluvaloista in action :)


http://dl.dropbox.com/u/13979690/Technics/Photo%2018.12.2011%2019.09.32.jpg
http://dl.dropbox.com/u/13979690/Technics/Video%2030.11.2011%2023.11.23.mov

Kannattaa tallentaa video ja kuva koneelle, dropbox kääntää kuvan väärinpäin ja video latautuu sitä kautta julmetun kauan. Oikeaa hiiren nappia klikkaamalla pääset tallentamaan tiedostot ja näkemään hienoa kuvamateriaalia :)
schiba

Posts: 365

#3 • • schiba
Myynnissä myös toinen technics sl1210mk2 pari! Ulkoisesti erittäin hyvässä kunnossa, ei siis juuri naarmuja ja kaikki valot toimivat normaalisti. Pitch on myös ruuvamaton. Mukana itse levysoittimet ilman levymattoja, kansia ja äänirasioita. Hinta: 800e laita sähköpostilla puhelinnumerosi niin soitan mikäli nopeat kaupat kiinnostavat! [email protected]
schiba

Posts: 365

#4 • • schiba
Joulun kunniaksi tiputetaan ledi-soittimien hintaa: Vain tänään 950 euroa! Nopein vie harvinaiset ja tyylikkäät soittimet!