30.4. RENEGADE FESTIVAL @ Kaapelitehdas Helsinki - Vappuaatto 2012

37 posts, 2 pages, 25,232 views

RENEGADE

Posts: 684

#1 • • Edited RENEGADE
fbfinal30.4.jpg

* RENEGADE FESTIVAL:
* VAPPUAATTO MA 30.4. HELSINKI KAAPELITEHDAS 19-04
* tickets at the door / advance 38€

tentative timetable Dubstep / electro arena:

19:00 Rico Tubbs
20:15 Bar9
21:15 Feed Me
22:15 Dada Life
23:10 Doctor P
00:00 Porter Robinson
01:00 Bare Noize & Maveric MC
01:45 Flux Pavilion
02:50 16bit
03.40

Visuals by VJ Sellek & Hanks
Hosted by Reefer & SS
Renegade Dancers

Drum & bass / others room:

21:00 Nocomply
21:45 L.a.o.s.
22:15 Muffler & Proteus
23:00 Mord Fustang
00:00 Breakage & Youngman
01:00 LTJ Bukem
02:00 SS
02:30 Grooverider
03:30

*****************************************

* The Biggest EDM event in Finland
* First festival for Renegade, one the leading dance music event in Scandinavia

* DADA LIFE (SE) new addition !!!
* FLUX PAVILION (UK) new addition !!!
* FEED ME (UK) aka SPOR
* PORTER ROBINSON (USA)
* DOCTOR P (UK)
* 16 BIT (UK)
* BARE NOIZE (UK)
* BAR9 (UK)
* MAVERIC MC (UK)
* BREAKAGE (UK)
* LTJ BUKEM (UK)
* GROOVERIDER (UK)
* MORD FUSTANG (EE)
* DJ SS (UK)
* YOUNGMAN (UK)
* MAVERIC MC (UK)

* Residents:
* RICO TUBBS www.facebook.com/ricotubbs
* PROTEUS
* MUFFLER
* REEFER
* L.A.O.S
* +
* VJ Sellek & Hanks (Renegade)
* Hosted by DJ SS (UK)
* Hosted by Mc Reefer
* Renegade Dancers
* NOCOMPLY (Tre)

* INFO:

* RENEGADE FESTIVAL
* From the people who brought you KNIFE PARTY, SKRILLEX, SUB FOCUS and more

* VAPPUAATTO MONDAY 30.4.2012 (next day is holiday)
* KAAPELITEHDAS, HELSINKI
* www.kaapelitehdas.fi
* Doors 19-04
* Age 18+
* 2 stages
* A-licenced bars, food & snacks served

* IMPORTANT NOTICE:

* Renegade is not handling bars & security of this event!

* TICKETS:

* Only 38€ from www.tiketti.fi & www.lippupalvelu.fi and at the door

* www.renegade.fi - join now


* FACEBOOK for more and always updated info:
* https://www.facebook.com/events/329206747089361/
Juhgu

Posts: 7,920

#2 • • Juhgu Virnistelijä
Kaapelitehtaalla ei olekaan ollut pitkään aikaan itselleni kolahtavaa konemusiikkitapahtumaa, joten odotan innolla mitä tästä tulee. :)

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

Lime_

Posts: 401

#3 • • Lime_
Ihan on hyviä nimiä listalla, mutta eniten harmittaa etteivät esiintymässä ole Spor ja Dj Clipz vaan Feed Me ja Redlight. Olisi voinut jopa muuten harkita asiaa..
UkeUke

Posts: 394

#4 • • UkeUke
Mjaaha. On kyllä vähän arseesta ku samalle päivälle bookataan tämä ja Myon & Shane54.. Oishan tuola paljo hyvää mut pendulumin ansiosta varmaa aika täynnäki.
-T-

Posts: 39

#5 • • -T-
Toivottavasti onkin täynnä, niin näitä järjestetään enemmän kuin kerran. Kaapelilla on kumminkin sen verran tilaa, että jos eturivissä on ryysistä niin voi aivan hyvin mennä vähän taaemmaskin tanssimaan.

Mä ainakin käyn hakemassa useamman lipun heti välittömästi kun tulevat myyntiin. Ja olen paikalla kuudelta, ja häivyn vasta neljältä. Näyttää meinaan omasta mielestä aivan älyttömän kovalta kattaukselta :)
ezzy

Posts: 8,060

#6 • • ezzy Droid-pappa
Pliis älkää ahnehtiko liikaa esiintyjiä tonne, jotta hommat menis putkeen. Ihan järjetön lineup jo nyt. Porter Robinson ja Mord Fustang <3

Porter Robinson - Tiësto College Invasion Tour 2011 Mini-Documentary:
tomii

Posts: 3,594

#7 • • tomii kallion herttua
Oho, tämähän kuulostaa hyvältä. Tänne ennemmin kuin katsomaan jotaan teinien örveltämistä keskustassa (joo musta on tulossa vanha *nauru* ).

--
reivaan kunnes kuolen

ezzy

Posts: 8,060

#8 • • ezzy Droid-pappa
Joku varmaan osaa selittää miks Porter Robinson mainostaa tulevansa The Circukseen Facebookissa?
396468_292438117481452_107343989324200_801835_1788487325_n.jpg
RENEGADE

Posts: 684

#9 • • RENEGADE
Keikka on Kaapelilla.
Duukkis

Posts: 627

#10 • • Duukkis dj PoikkiTieteellinen
Täältä saisi ruokaakin koko yön. Pitää siis harkita!
teksturi

Posts: 5

#11 • • teksturi
Kyllä nyt ärsyttää ja todella paljon.... Pendulum peru ja eikä siinä mitään, mutta tämä kaveri 10€ sisään tympii niin älyttömästi ennakkolipun omistajaa varsinkin kun on taloudessa kaksi henkilöä. Eli olen maksanut ennakkolipuista 76€ ja nytkun kaveri 10€ sisään niin pääsisi 48€, mutta eipä siinä vielä kaikki nyt kun kaikki ihmiset ovat tajunneet, että kaksi henkilö kahdella lipulla niin kaikki myyvät lippujaan 20€ kun pääsevät yhdelläkin lipulla. Joten jos ostaisin tässä vaiheessa jonkun lipun hintaan 20€ niin kaksi henkilöä pääsisi kokonaiskustannuksellisesti 30€ sisään.

Olen siis maksanut täyttä tyhjää 46€ !!! Joten panee se nyt vähän vituttamaan. Renegadehan tästä hyötyy, mutta ärsyttää silti.

Jostain onneksi luin, että kaikki eivät tule pääsemään tuolla 10€ sisään eli vain alkuillasta, joten monet lipun myyneet jäävät nuolemaan näppejään jos ovat uskoneet, että voisivat myydän toisen lipun 25€ ja myöhemmin maksaa 10€ ja voittaisivat 15€. Tästä en tiedä kumpi on parempi se, että renegade ei ole tuostakaan jokapaikassa inffonnut eli kusettavat ihmisiä vai olenko vain tyytyväinen, että ihmiset jäävät itkemään ovelle.

Tännekkään renegade ei ole inffonnut mitään.
Tatsi

Posts: 4

#12 • • Tatsi

Replying to 30.4. RENEGADE FESTIVAL @ Kaapelitehdas Helsinki - Vappuaatto 2012:

Kyllä nyt ärsyttää ja todella paljon.... Pendulum peru ja eikä siinä mitään, mutta tämä kaveri 10€ sisään tympii niin älyttömästi ennakkolipun omistajaa varsinkin kun on taloudessa kaksi henkilöä. Eli olen maksanut ennakkolipuista 76€ ja nytkun kaveri 10€ sisään niin pääsisi 48€, mutta eipä siinä vielä kaikki nyt kun kaikki ihmiset ovat tajunneet, että kaksi henkilö kahdella lipulla niin kaikki myyvät lippujaan 20€ kun pääsevät yhdelläkin lipulla. Joten jos ostaisin tässä vaiheessa jonkun lipun hintaan 20€ niin kaksi henkilöä pääsisi kokonaiskustannuksellisesti 30€ sisään.Tätä itsekkin harmittelen. Ei kovin reilu veto useamman ennakkolipun ostaneita kohtaan. Nyt oon ite kipeenä ja pitäs saada liput myytyy, mutta eipä tuota tulosta kun kymmenet ihmiset kaupittelee toista lippuaan pilkkahintaan ku tulee halvemmaks ostaa toinen ovelta..
Horzi

Posts: 646

#15 • • Horzi FINRG Recordings
*känni*
-T-

Posts: 39

#16 • • Edited -T-
Huhhuh, nyt on kyllä aika helvetin ristiriitaiset tunnelmat!

Tästä tapahtumasta on varmasti monilla paljon sanottavaa, toivottavasti palautetta annetaan, ja toivottavasti ne tullaan antamaan kunhan on vähän ensin mietitty mitä sanotaan.


Ensin plussat:

+ Musiikki
+ Kaverit

Sit miinukset:

- Ovella ilmoitettiin että narikkaan ei saa jättää omia juomia
- Ovella ilmoitettiin että kaikki TYHJÄTKIN pullot on jätettävä ovelle
- Missään ei ilmoitettu että MISSÄ ON MORD FUSTANG (FB:stä löyty tieto kun tulin kotiin, ei lohduttanyt yhtään, mut ilmeisesti ei Renegaden vika, tääkään????)
- Kakkoslava. Aivan käsittämättömän paska mesta. MITÄ HELVETTIÄ?! Ottakaa mallia Whiteoutista.Eli siis, paikalle saavuttiin about ysin aikaan. Ensin vitutti se, ku ovella poke ilmoitti että narikkaan ei saa viedä mitään juomia. Onhan se nyt helvetti, kun kaikissa tapahtumissa aina ennen on onnistunut. Sittenhän se vitutus paheni kun piti jättää tyhjätkin pullot pois.

Kyllä, nämä yhteensä parin kympin menetykset ON PALJON!

Narikka toimi kumminkin hyvin, ja sisään pääsi joutuisasti. Baaritiskiltä sai 4euron veden, mikä tosin ei ollut vesi ja diabeetikkoa snadisti pisti vituttamaan kun siinä "vedessä" on SOKERIA! Eikä vesipulloa saa viedä anniskelualueelta pois, ja anniskelualueelta ei pääse vessaan täyttämään pulloa oikealla vedellä muutoin kuin poistumalla sieltä. Pienoinen ongelma siis.

Sitten kakkoslava. Etukäteen tarkastettu Mord Fustangin soittoaika alkaa lähestymään ja kysäsen pokelta missä kakkoslava on kun en itse keksi missä se voisi olla. Sehän on yläkerrassa, missä Whiteoutissa on narikat. Siis mitä?! Aivan, päälavan ja kakkoslavan välissä on VERHOT. EIKÄ MITÄÄN MUUTA! Huh, onpas kivat saundit. Ja missä Mord Fustang? No, soittoaikatauluissa häntä ei mainita, eikä henkilökunta osaa sanoa kaverin tilanteesta mitään, ei edes infon tytöt joista yksi ilmoitti että hänen broidinsa on niitä Renegaden jätkiä jotka on illan järkännyt. Vaikuttaa hyvältä.

Kaikenkaikki jos paikalla olis ollut samaan aikaan parikymmentä jätkää joita olisi vituttanut yhtä paljon kuin minua vitutti, niin varmasti olisi muutama ruumis tullut.

Kaikkien onneksi Feed Me, Dada Life, Doctor P ja Porter Robinson soittivat niin älyttömän käsittämättömän uskomattoman kovat setit jokainen, että nyt on jalat, kädet, kyljet, vatsat, niska ja selkä paskana ja hikisinä pyykkiin menivät kaikki kuteet (narikassa ollut takki mukaanlukien).


Mutta enpä tiedä, toivottavasti Renegaden seuraava iso tapahtuma ei kuse näin, koska he tuovat suomeen loistavia esiintyjiä. Mutta kyllä nyt oli paljon parantamisen varaa!

(PS. Te "renegaden jätkät": ottakaa ihmeessä yhteyttä koffiinkin, ei pelkästään hartsuun! Ei se oo sattumaa että mm whiteout ja pacifique toimii yhteistyössä koffin kanssa.. Ei lopu vedet kesken ja muutekin paremmat tuotteet :D)EDIT: Niin tosiaan. Kaikki paska aiheutti sellaista vitutusta että ei pystynyt olla loppuun asti, ja häivyimme siis porukalla jo yhden aikaan.
mansila

Posts: 54

#17 • • mansila
Eli kaikin kaikkiaan ainakin meikäläiselle jäi positiiviset muistot, vaikka olihan tapahtumassa omat miinuksensa. Musiikki tarjonta oli hyvää varsinkin Feed me:n, Doctor P:n, ja Bare Noizen osalta, vähän jäi vituttamaan yläkerran ääni. L.a.o.s, muffler ja proteus varsinki olis kiinnostanu kyllä, mut jos saundi on sellasta kuraa ku se yläkerrassa oli niin eihän siinä montaa sekuntia jaksanu kuunnella.

Alakerrassa oli ainaskin omaan mieleen äänentaso juuri sopiva koko illan ja musíikkianti oli kermaa koko illan, ja sen kyllä tuntee tänään jaloissa :D. Porukkaa oli aikalailla sopivasti ja ihmiset oli liikkellä oikeassa mielentilassa, eli mitään suurempaa riidan haastamista en havainnu ja jos jotain tönimistä tuli tanssimisesta johtuen niin ymmärrystä löyty jokaiselta/jokaiselle. Omalta suunnalta joudun kylläkin myöntämään sen, että oma kärsivällisyys oli koetuksella moshpitteihin ja muutamaan otteeseen jouduinkin lähtemään tanssilattialta kun alko vitutuskäyrä nousemaan.
Käyrä kyllä laski samantien kun sai juotua vähän vettä ja se naiskauneus joka käveli ympärillä sai viimeistään jalat taas liikkeelle.

Miinuksia löytyi illan aikana toki ja niistä ensimmäiseksi täytyy mainita, että millä perusteella tanssilattian puolelle saa viedä tuopissa vettä, mut sitten tyhjää pulloa et pääse täyttämään siitä vessasta ennen kun suunttaat tanssimaan?

Sitten se että olin varannu narikaan jätettäväksi yhden smoothien ja pillimehun kotimatkan sokerivajareihin, niin ovella ilmotettiin että sisään ei saa viedä mitään eväitä edes narikkaan. Sinällään ymmärrän tälläsen käytännön, mutta olisko se niin paljon pyydetty kirjottamaan se siihen lippuun? Ja koittakaa tehä sille röökialueelle seuraaviin kemuihin mennessä jotakin kiitos.

Mutta joo otetaan loppuun nyt sitten yhteenveto + vs. -
Plussat:
+ alakerran musiikki
+ äänentaso alakerrassa
+ kaverit
+ yleinen fiilis (välillä tuntu et tanssilattia jatku baaritiskin takapäähän saakka)
+ naiskauneus

Miinukset

- yläkerran ääni???
- röökialueessa ei mitään tolkkua (toisaalta hyvä niin ei tullu poltettua niin paljon)
- narikkaan ei saanu jättää juomia


Seuraavia odotellessa! Bom
anis

Posts: 2,451

#18 • • anis Nainen vailla historiaa.
Joo muakin harmitti suunnattomasti ettei narikkaan voinu jättää omia juomia :/ Kiitokset kuitenkin Proteukselle ja Mufflerille hyvästä setistä.

--
Pidätte minusta vain koska minäkin pidän itsestäni.

Vteich

Posts: 187

#19 • • Vteich
Yläkerta oli kyllä niin taatun paskaa Renegade-tasoa että ei mitään rajaa. Kiitti LTJ Bukemin ja Grooveriderin tuomisesta verholla eroteltuun nurkkaukseen, jossa äänentoisto oli jotain käsittämättömän paskaa. Jep. Miksi edes yrittää, jos tietää ettei hommasta tule mitään? Se päälava oli ihan fine kaikinpuolin, joten olisihan tästä voinut järkätä puhtaasti dubstepiä jonneille -tapahtuman ja olisi varmaan myynyt saman verran silti.
GonzoDJ

Posts: 10

#20 • • GonzoDJ
Pettymys. Sepä jäi tästä festarista päällimäisenä mieleen. Piipahdin paikalla ehkä vain tunnin ajan ja tein omat johtopäätökset. Pokelinjasta en osaa sanoa juuta enkä jaata, kun juomat oli jo paikalle tullessa lopussa. Kuitenkin järjestäjien olisi syytä huomioida, että vappuna kaikilla on aika paljon juomia mukana, ja on ikävää, jos ne pitää kaataa pois.

Sen pitemmittä puheitta listaan plussat ja miinukset.

Plussat:
+ alakerran päälavan soundi oli kohdallaan.
+ anniskelualue oli iso ja sielläkin oli hyvä meininki.

Miinukset:
- se yläkerran lava. Wtf? Kaverin kanssa oltiin aika hämillään, kun päälavan ja ylälavan välissä oli vain verhot. Soundi vuoti läpi. Missään ei myöskään neuvottu, missä lava on.
- pieni oluttölkki 6e. Kylläpä työväkeä vapun kunniaksi riistettiin.
- yleinen teinimeininki. Olo oli kuin yläasteen diskossa.