*** MYYTY ***

2 posts, 1 page, 1,071 views

Kalle

Posts: 479

#1 • • Edited Kalle Kiusankappale
Myynnissä monipuolinen virtuaalianalogisyntsalegenda Nord Lead 2. Laite taipuu niin keikka- kuin studiokäytössäkin melkeinpä tyyliin kuin tyyliin aina syntsapopista tranceen ja rokkiin (tunnettuja käyttäjiä mm. Depeche Mode, Nine Inch Nails, Astral Projection, KMFDM, The Prodigy ja tuhannet muut).

Intuitiivisen käyttöliittymänsä ansiosta soveltuu loistavasti myös live-käyttöön - kaikki funktiot havainnollisien säätimien takana (yht. 26 potikkaa ja 27 nappia), ei menukikkailua. Monipuolinen syntsa, josta irtoaa kaikkea aina heleistä pädeistä fätteihin bassosoundeihin.

nordlead2_preview.jpg


Ominaisuuksia mm.:

- 16-ääninen, neljä soundia samanaikaisesti
- Kaksi oskillaattoria (aaltomuodot: saha, kantti, sin, pulssi, kohina)
- Kaksi LFO:ta, joissa monipuoliset reititysmahdollisuudet (oskillaatori(t), FM, filtteri, pulssiaallonpituus)
- Hyvänkuuloinen filtteriosasto, jossa viisi eri filtterityyppiä (Low-pass 12 ja 24dB, high-pass 24dB, bandpass ja notch+lowpass)
- FM ja ring modulator
- Neljä erillistä ulostuloa (1/4" plugi), säädettävissä joko mono- tai unison-stereoiksi
- Täydellinen MIDI-implementaatio jossa kaikki namiskat vastaanottavat ja lähettävät MIDI-CC-dataa.
- Kotelo kestävää metallia ja potikoissa hyvä tuntuma. Koskettimisto 4-oktaavinen.
- 18-bittiset DAC-muuntimet, kohinaton ja lämmin yleissoundi.

(täydet infot: http://www.vintagesynth.com/clavia/nord2.php)

Ei lohjenneita koskettimia, kadonneita nappeja tai muita pikkuvikoja. Ainoa kosmeettinen juttu on filtterin cutoff-napin ympärillä kulunut maali, mutta sehän tuo vain katu-uskottavuutta ;-).

Soveltuu loistavasti niille jotka kaipaavat soundiinsa aidon rautavehkeen lämpöä ja särmää, sekä keikkakäyttöön takuuvarmaa peliä sillä soundit ovat kätevästi ohjelmoitavissa ja twiikattavissa jopa lennosta ja laite on mukavan kompakti eikä paina liikoja (6,7kg).
Integroituu tarvittaessa myös muuten softapohjaiseen studioon mukavasti esim. Logicin Remote Control Environmentin avulla tai VST-pohjaisella editorilla (saatavilla erikseen).




Mukaan tulee seuraavat lisävarusteet:

- Clavian oma punainen keikkalaukku. Mitoitettu syntsan mukaan ja istuu siihen millilleen, ei hölskymistä, huonosti istuvia pehmusteita tai muitakaan yleismallisten laukkujen ongelmia. Laukussa näppärä sivutasku, johon saa piuhat mukaan samaan syssyyn. Normaalin olkaremmin ja kantokahvan lisäksi myös todellinen selänpelastajaominaisuus; selkäpuolella reppuolkaimet joilla laukun saa selkään ja olkaimet saa tarvittaessa laukun sisään piiloon kun niille ei ole tarvetta (!). Laukussa todella hyvin viimeistelty fiilis, materiaalit ja tikkaukset laadukkaan oloisia - ei repsota mistään kohtaa.

- RAT Cablesin laadukkaat plugipiuhat (4 kpl). Hyvät liittimet lämpökutistesuojauksella ja jämäkkää "stage proof" -kaapelia.

- MIDI-piuhat (2 kpl). Schulzin kaapelia ja metalliliittimet, kestävät varmasti käyttöä niin keikalla kuin studiossakin.


Kasa kuvia osoitteessa: https://www.dropbox.com/gallery/1673827/1/nordlead2?h=e46ab3


Tästä loistava studio- ja keikkavalmis paketti, ei puuttuvien virtalähteiden, kaapeleiden tai kuljetuslaukkujen metsästystä vaan aitoa "plug and play" -meininkiä. Myyn koska tilankäytöllisistä syistä vaihdoin räkkiversioon ja tämä koskettimellinen joutaa silloin muualle hyvään kotiin.



MYYTY!
Kalle

Posts: 479

#2 • • Kalle Kiusankappale
Myyty!