:: CLUB MINDCORE :: 28.10.2011 @ Helsinki

47 posts, 3 pages, 16,341 views

Bandersnatch

Posts: 13

#27 • • Bandersnatch d^_^b
Mukana ku peräpukama!

--
Music, nothing more, nothing less.

Gabbersparadise

Posts: 372

#30 • • Edited Gabbersparadise MINDCORE // MAYHEM
Ajattelin koettaa onneani kahta kuukautta vaille 18 ikäisenä (olisi ollut sen arvoista), mutta epäilykset iskivät kun näin portsarin joka juuri kyseli isommilta kavereilta papereita.

Noh, tosiaan vain 2 kuukautta kunnes voi ihan hyvällä omatunnolla lähteä tamppaamaan. Ottaen myöskin huomioon järkkääjille aiheutuvan ongelman jos tulee ilmi että bileissä pyörii alaikäsiä.


ENSI KERTAAN

--
I am lightning, the rain transformed

Syntse

Posts: 1,652

#31 • • Syntse Hardstyle/Freeform DJ
Kitoos! Ja onnea Skitzofrenik ja Zerathep olipas hyvät synttärikemut teil!

Hyvä oli meno ja paljon tuttuja jälleen paikalla.

Ja mukava oli myös nähdä että jonkin verran porukkaa oli uskaltautunut jo aikaisin paikalle ja jopa tamppailemaan meikäläisen avaussetin.
SASHA  F

Posts: 1,722

#32 • • Edited SASHA F
Onnea Skitzofrenik ja Zerathep*aplodit*

Oli kyl hyvä meno kinkereis, näytti rankemman tyylinen soundi uppoavan hyvin*pahis*
Nasutin

Posts: 265

#33 • • Nasutin
Njoo tota, mitäs tähän nyt sanois!?! Edelleenki niin pöyristyny illan selkkauksen jälkeen. *ding*

Aivan loistavat kemut kaikinpuolin, siitä taas kerran isot plussat järjestäjille, että jaksatte tehdä meidät onnellisiksi! Artisteille suuret kiitokset, että jaksatte hommaanne jotta me saisimme kuulla ihanaa musiikkia! Minäkin kaikesta vitutuksestani huolimatta jäin loppuun asti ja luojan kiitos siitä. Mun makuun ilta parani loppua kohden olotilan puolesta ja musiikillisesti. *sydän* Illan viimeiset hitaat vietettiin tehokkaasti tanssilattialla jonkinsorttisessa seitsemännessä taivaassa kiitos Rujonicin ja Urimin.... Kunnes tämä yksi sekopää päätti puuttua asioihin.
Uskomatonta paskaa mitä ihmiset kuvittelee voivansa tehä! Toivottavasti asia saatiin selvitettyä edes jotenkuten ja toivon todellakin että tää ilta oli sen henkilön viimeinen työpäivä!

Boikotti tota paikkaa kohden alkaa pikkuhiljaa olla todellisuutta ainakin mun osalta! Kun homma ei toimi, niin se ei vaan toimi vaikka muuten oliskin kiva ja edukas paikka. Huonosti hoidetut asiat ja artistin päälle käyminen takaa varman suosion!!! *eiei* On se kumma että maksetaan sisään ja maksetaan juomat, joita ei saa juoda, tupakkaa ei saa polttaa, sitten ei saa enää musiikkiakaan kuunnella ja työntekijät alkaa mättää jengiä turpaan ni on vähän kumma politiikka hoitaa asioita tällä baarilla!

Ps. Muistakaa että se on meidän asiakkaiden syy kun ollaan tupakoitu sisäpihalla että baari menetti juomaluvat!! Hahahahaa.... *nauru*

--
Nasulle käy joskus niin, että kun Ajattelee Asioita, ne ovat aivan Asiallisia silloin kun ne ovat vielä päässä,
mutta muuttuvat kokonaan kun ne tulevat esiin kaikkien nähtäviin!

Stonewoman

Posts: 204

#34 • • Stonewoman
Onnea munkin puolesta Skitzofrenikille ja Zerathepille!

Mahtavat kemut oli, ei voi muuta sanoa!*hihu* kiitokset vaan järjestäjille ja soittajille!
Hendryk

Posts: 510

#35 • • Hendryk Sen verran, että sapiens
En kyennyt itse paikalle, vaikka hinku oli kova, mutta kommentoisin tuohon Nasutinin kertomaan silti sen verran, että ainakin muutaman Hesarin jutun perusteella Playground on joutunut viittä vaille poliisin silmätikuksi etenkin sen aamubileissä rehottavan villin, avoimen, röyhkeän ja pidäkkeettömän huumemyynnin takia. Saatan siteerata artikkeleita ulkomuistista hieman kärkevästi, mutta pointti niissä jutuissa on kuitenkin ollut se, että tehokkain tapa lopettaa pössyttely ja piikittely Rovaniemen eteläpuolisessa €U:ssa on se, että Playground sulkee ovensa kello 02, eikä aamubileitä järjestetä siellä eikä muuallakaan, ennen kuin aamukymmeneltä kirkkosaleissa. Uskokoon tähän ken uskoo.

Epäilemättä jonkinlainen yli- ja ehkä osumalyöntikin on Mindcoren pippaloissa tapahtunut, mutta kuitenkin supporteeraisin - ja painotan vielä, että ilman ensikäden tietoja - tässä myös ravintolanpitäjää. Mesta on leimattu kuukausi sitten laajasti luetussa Helsingin Sanomissa kokosivun jutun voimin huumeluolaksi, ja varmasti siitä hyvästä taloyhtiö tai kiinteistöjen omistajat tai ketkälie ovat innolla häätämässä sitä kivijalastaan. Kessun röyhyttely on vain hätäinen tekosyy. Voin kuvitella, että siinä on yksityisyrittäjä saanut prässiä monelta suunnalta, ja jos Nasutinin jutun kertoma päällekäyjä on ollut omistajataho, niin hiukanhan se loiventaa ymmärryskynnystä, vaikkei teekään asiakkaan kimppuun käymistä hyväksyttäväksi.

Jos tilanne hienosti sanottuna "eskaloituu", niin tässähän voisi olla konemökämusiikkiväelle tilaisuus näyttää yhteishenkensä ja voimansa: Määrättäköön vain Playground mehulinjalle ja sulkemaan ovensa kahdelta. Ei sen tarvitse estää railakkaasta rytmimusiikista innostunutta aikuistoa kerääntymästä yhteisen hienheittämisen merkeissä Playgroundiin jatkossakin.

--
Härifrån tvättas och linkodes. Och huumori kuivades.

Kolera

Posts: 4,256

#36 • • Edited Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää

Replying to :: CLUB MINDCORE :: 28.10.2011 @ Helsinki:

*loppupuolen "selkkaus"*


Eka mielee tuleva asia olis et ai onks rujo taas ollu auktoriteetin kurituksessa *nauru*

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

Kolera

Posts: 4,256

#38 • • Edited Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää

Replying to :: CLUB MINDCORE :: 28.10.2011 @ Helsinki:


---

---
*loppupuolen "selkkaus"*
---

Eka mielee tuleva asia olis et ai onks rujo taas ollu auktoriteetin kurituksessa *nauru*
---


mä vai? taas? perustele väite



Tuo nyt oli tuommonen täysin kieliposkessa tullut mielikuva "tottakai ne hipin kimppuu käy". Joo eipä mun eka epäkorrekti heittoni.
ja perusteluna on sen minkä muistaisin meidän keskusteluista joskus. Eli pari hassua kertaa kyykytyksessä ollut vuonna kivi ja miekka. etkä ihan se ehkä auktoriteettia kumartavin persoona ole.

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

RujoNic

Posts: 1,161

#40 • • RujoNic Kolina-Produktio | Kovaydin Vastarinta

Replying to :: CLUB MINDCORE :: 28.10.2011 @ Helsinki:

Mun makuun ilta parani loppua kohden olotilan puolesta ja musiikillisesti. *sydän* Illan viimeiset hitaat vietettiin tehokkaasti tanssilattialla jonkinsorttisessa seitsemännessä taivaassa kiitos Rujonicin ja Urimin.... Kunnes tämä yksi sekopää päätti puuttua asioihin.
Uskomatonta paskaa mitä ihmiset kuvittelee voivansa tehä! Toivottavasti asia saatiin selvitettyä edes jotenkuten ja toivon todellakin että tää ilta oli sen henkilön viimeinen työpäivä!



kiitosta itsellesi ja toivon todellakin samaa.