Afecto Dj's

5 posts, 1 page, 4,229 views

AfectoDeejays

Posts: 37

#1 • • Edited AfectoDeejays
Afecto DJ's:

PuuhaPhiit
Tiberiuz
Alec Hall
Noste

Sounds:

House // Tech-House // Tribal

Afecto DJ's on uusi DJ-kollektiivi, joka koostuu pitkänlinjan tiskijukista joiden yhteisenä intohimona on house-musiikki. Joukkion mukaansatempaava soundi vie sinut matkalle sielukkaasta house-soundista aina tech-house ja tribaali-rytmeihin.


PuuhaPhiit (Afecto DJ's, Sunday Shout!)

Puuhaphiit alias Mika Petteri Voutilainen aloitti DJ uransa vuonna 2002. Vuodesta 2004 lähtien hänen suurin intohimonsa on ollut housemusiikki sen kaikissa eri muodoissaan. Määrätietoisesti hän kehittää jatkuvasti soittotekniikkaansa ja on asettanut päämääränsä ainoastaan korkealle. Tätänykyä hän on musiikille täysin omistautunut klubi DJ, joka osaa lukea yleisöään ja soittaa mitä tahansa funkymmasta housesta aina bigroom house-soundeihin. Puuhaphiit tuo kokemusta, sekä omaa näkemystä house-musiikista Afecto kollektiiviin


Tiberiuz (Afecto DJ's, Rex Terrazza, Balearic Sunset)

DJ Tiberiuz alias Juho Kokkonen innostui nuorena 2000-luvun alussa elektronisesta musiikista ja ajautui levysoittimien taakse vuonna 2004, jolloin hän aloitti myös järjestämään ystävilleen tapahtumia. Hänen ensimmäinen varsinainen meriitti oli Dreamhall- organisaation järjestämien Open Decks- kilpailuiden ensimmäinen sija vuonna 2008.

Tiberiuksen soundi nojaa tänä päivänä vahvasti houseen, mutta hänen seteissään löytyy elementtejä myös muista genreistä, kuten tech-housesta, teknosta, sekä progressiivisemmista musiikista. Hän haluaa tarjota yleisölleen positiivisia tunnelmia innovatiivisissa ja energisissä dj-seteissään.

Tiberiuz on yksi vuonna 2008 perustetun Club Balearic Sunset organisaation perustajajäseniä sekä klubin residentti. Vuonna 2011 hän perusti dj-kollegansa, Alec Hallin kanssa Rex Terrazza - kesäklubin Bio Rexin terassille. Klubi ollut huikea menestys Helsingin yöelämän perjantai-illoissa.


Alec Hall (Afecto DJ's, Rex Terrazza, Sunday DiscoTheQue)

Alec Hall alias Ivari Retsä teki ensimmäisen dj keikkansa vuonna 2003, ja on siitä lähtien soittanut levyjä Helsingin isoimmissa yökerhoissa. Muutama vuosi myöhemmin hän löysi elektronisen tanssimusiikin ja samalla oman soundinsa. Alec Hall teki ensimmäisen klubi keikkansa vuonna 2009 ja niihin aikoihin hänen ensimmänen klubinsa, Club Madagascar aloitti toimintansa. Alec Hall isännöi sunnuntaisin Sunday DiscoTheQue house-bileitä.

Hän on myös toinen Rex Terrazza kesäklubikonseptin perustajista ja residenteistä.

Alec Hallin oma soundi pitää sisällään groovia, techiä sekä tribaali rytmejä hyvällä balanssilla. Alec Hall on kunnostautunut myös tuottajana ja tehnyt omia näkemyksiään isoista house-hiteistä kuten Modjo - Lady, sekä House Agents - One Week In Ibiza. Tulevaisuudessa on myös odotettavissa miehen omaa tuotantoa.


Noste (Afecto DJ's, Sunday Shout)

Noste alias Jukka Kohonen sai ensikosketuksensa levyjen soittoon jo nuorena miehenä seuraamalla tutun dj:n keikkoja. Siitä innostuneena hän rakensi 90-luvun lopulla kotiinsa studion ja ryhtyi itse pyörittämään levyjä.

Harrastus osoittautui niin mielekkääksi että nopeasti Jukka siirtyi soittamaan levyjä työkseen. Vuodesta 1999 hän on soittanut ammatti-dj:nä ympäri Suomea.

Kaiken muun musiikin ylitse nousi elektroninen ja 2000-luvun alusta Noste sai ensikosketuksensa klubikeikkoihin. Nyttemmin hän on erikoistunut housen eri genreihin, pehmeästä bassolinjasta progressiiviseen nostatukseen. Soittamisen ja kehittymisen tahto on edelleen suuri ja Noste panostaakin teknisen toteutuksen lisäksi yleisönsä viihdyttämiseen.



Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Afecto-DJs/181259058613783?sk=info

Miksaukset ja (tuleva) oma tuotanto






Bookings

[email protected]
AfectoDeejays

Posts: 37

#2 • • Edited AfectoDeejays
Tulevia keikkoja:


09.12.2011 @ Kokomo tikibar & room helsinki
06.01.2012 @ Club Silk, helsinki
29.01.2012 @ Club Silk, helsinki


Menneet keikat:

23.09.2011 @ Kokomo tikibar & room helsinki, Grand Opening!
14.10.2011 @ Kokomo tikibar & room helsinki
11.11.2011 @ Kokomo tikibar & room helsinki
03.12.2011 @ Open decks by Foa, Fiilis on air, kouvola