Poi kurssi, Helsinki

4 posts, 1 page, 3,087 views

merzu

Posts: 22

#1 • • merzu
MoodforPoi-ALKEIS&JATKO KURSSI *iloinen*

KIINNOSTAAKO POIDEN PYÖRITTELY? ENTÄS TULEN KÄSITTELY?

Lokakuussa 2011 alkeis/tek1&2 kurssi hyvässä tilassa Helsingin keskustan tuntumassa! Yksilöllinen ohjaus ja hyvä meininki! Ota itsesi ja kamus messii :) Et tarvitse aikaisempaa kokemusta poiden pyörittelemisestä, eikä pidemmällekkään ehtinyt kyllästy!

Pidimpä tuossa kevään/kesän paussia poi opetuksesta, mutta vuodesta 2008 on tullut ohjattua eritasoisia ryhmiä. Vanhatkin oppilaat on erittäin tervetulleita taas mukaan ja jatketaan teidän kanssa siitä mihin jäätiin viimeksi *vink*

Kurssin viimeisellä kerralla kaikki halukkaat saavat perehtyvät tulen käytön teoriaan ja pääsevät kokeilemaan tulipoita!

Omat välineet kurssille mukaan, näitä voit tilata esim homeofpoilta http://www.homeofpoi.com/ *vink*

Tulipoit voit tilata Tikku-Ukosta http://www.tikku-ukko.com/​poi/poi.html

TAI voit osallistua syyskuussa järjestettävään VANNE(&TULIPOIT)-työpajaan​ jossa voit tehdä itse omat tulipoisi opastuksella. https://www.facebook.com/e​vent.php?eid=1200760314143​57 (jos linkki ei avaudu katso facebookista MoodforHoop sivu ja sieltä tapahtumat.

Tulipoita voi myös lainata mutta silloin täytyy huomioida että jaat ne muiden kanssa.

Kurssi kestää 11 kertaa. Lopullinen alkamispäivä ja kellon aika ilmoitetaan kurssille osallistujille kun kurssi on täynnä. Sen verran osaan sanoa että tunnit tullaan pitämään sunnuntaisin iltapäivällä.

Paikkoja rajoitetusti!

LISÄINFO&ILMOITTAUTUMISET:
[email protected]
040 4167696

Muistathan pistää kurssille ilmoittautuessa yhteystietosi, kiitos :)