*MoodforHoop - vannetanssin alkeis-, tek1&2 kurssi*

2 posts, 1 page, 2,584 views

merzu

Posts: 22

#1 • • merzu
Heippa kaikille! *vink*

Syksyllä 2011 alkaa VANNETANSSI alkeis/tek1&2 kurssi hyvässä tilassa Helsingin keskustan tuntumassa! Yksilöllinen ohjaus ja hyvä meininki! Ota itsesi ja kamus messii *pepsodent* Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vannetanssista, eikä pidemmällekkään ehtinyt kyllästy! Osallistujille vanne tarjous hintaan ennen kurssin alkua *vink*

Paikkoja rajoitetusti - ole nopia!

KURSSI ALKAA 4.9 JA PÄÄTTYY 11.12.

PIDETÄÄN AINA KERRAN VIIKOSSA SUNNUNTAINA KLO14-15.00(alkeis)
ja KLO15-16.00(jatko)!!

Paikka:
Katutanssikeskus Saiffa
Lönnrotinkatu 25 A, 2. kerros
Helsinki, Finland

Ottakaa rohkeasti yhteyttä *iloinen*

Ilmoittautuminen&LISÄINFO:
[email protected]
040-4167696

Zekkaa lisää facebookista MoodforHoop

Youtubesta vannetanssi pätkää:
&feature=mfu_in_order&list=UL tai
&feature=mfu_in_order&list=UL

Historia

Tämän päivän vannetanssi on saanut alkunsa Yhdysvalloista 1990-luvun lopulla. Bändi nimeltä The String Cheese Incident alkoi heitellä keikkojen aikana hula-vanteita yleisöön. Suomeen vannetanssi rantautui vuonna 2006 Kati Köykän toimesta, josta se sitten levisi Tampereen kautta Helsinkiin. MoodforHoopin toiminta käynnistyi Helsingissä keväällä 2010.

Keho ja Mieli

Vannetanssissa hooppailijat käyttävät koko kehoaan. Alussa useimmat käyttää isompaa ja raskaampaa vannetta, joka pyörii hitaammin ja on näin ollen helpompi hallita. Lasten leluvanteet ovat kevyitä ja läpimitaltaan liian pieniä jota aikuisen on hankala hallita. Aluksi vannetanssi voi tuntua haastavalta, mutta kehittymistä tapahtuu joka kerta, tämä on hauskaa ja palkitsevaa. Pitempään harrastaneet alkavat löytämään oman Flown. Haasteellisuuden ja näyttävyyden lisäämiseksi he ottavat käyttöön erikokoisia vanteita sekä lisäävät vanteiden määriä. Vannetanssi kehittää koordinaatiokykyä, tasapainoa ja rytmiä - vahvistaa ja kiinteyttää lihaksia sekä parantaa verenkiertoa! Voit polttaa jopa 600kcal tunnissa! Vannetanssi on siis nimensä mukaisesti tanssia vanteen kanssa ja jokainen tekee siitä oman näköisensä.

Kenelle?

Vannetanssi sopii kaikille ikään tai kokoon katsomatta. Laji on helppo aloittaa!