Weirdness feat. Amy Hamblin - Rain Falls On Me [EMM004] 19.7.2011

2 posts, 1 page, 1,741 views

darudevil

Posts: 427

#1 • • darudevil Darude
EMM004-RainFallsOnMe_250x250x72.jpg

EMM004 = Weirdness - Rain Falls On Me

Release date 19.7.2011.

Suomalaisen Weirdnessin 'Rain Falls On Me' on koukukas trance-biisi jossa laulaa Seattlen kasvatti Amy Hamblin. Lisää näkökulmaa, syvyyttä ja erilaisilla tanssilattioilla käytettävyyttä pakettiin tuovat Daruden ja Randy Boyerin energiset ja tunteikkaat remixit.

Weirdness on tuore EnMass Music signaus ja 'Rain Falls On Me' on ensimmäinen julkaisu pitkässä melodisten ja tarttuvien, mutta tyyliltään vaihtelevien tulevien julkaisujen sarjassa. Weirdness ei ole uusi tulokas musanteossa ja klubimaailmassa, sillä hän on tehnyt musiikki likimain siitä asti kun on osannut pitää kiviä tai puukalikoita käsissään ja paukuttaa niitä yhteen. Hän on työskennellyt Daruden kanssa viimeisen 15 vuoden aikana live-muusikkona ja VJ:nä ympäri maailmaa ja tuotantopartnerina studiossa. Pidä silmät ja korvat auki tulevia julkaisuja varten!

Globaali julkaisupäivä on 19. heinäkuuta, 2011.

YouTube samplerit:
Rain Falls On Me (Radio Edit) url=http://bit.ly/RainF-Orig]sample[/url
Rain Falls On Me (Darude Remix) url=http://bit.ly/RainF-D]sample[/url
Rain Falls On Me (Randy Boyer Remix) url=http://bit.ly/RainF-RB]sample[/url

OSTA TÄÄLTÄ: iTunes - Amazon - Audiojelly - Beatport

Surf to http://www.enmassmusic.com/giveaway and sign up to our newsletter so you'll always know first when something new and exciting is happening AND you'll get your hands occasionally on free exclusive downloads, behind the scenes clips, production secrets etc...

PS. Find other EnMass Music fans AND help spread the word here: www.facebook.com/EnMassMusic!

See you in the club,