Sebas [Visions] - The Monday Experience

By Bazooka

Maanantai…

The weekend crashed!

Herätyskello soi! Avaan silmät pikkuhiljaa ja katon kelloa, 07.00. Painan torkkua, 5 min vielä! Parissa sekunnissa oon taas unten mailla. Kello soi taas, 5 min torkkua! Huh-uh että ottaa vastaan nousta ylös! Miten se voi olla niin vaikeeta? En ehdi edes saada unta ennen kuin kello soi taas. No, kai sitä voi yhtä hyvin nousta sängystä. Aurinko paistaa ulkona ja ratikan surina kuuluu voimakkaasti avoimesta partsiovesta. Ryömin suihkun suuntaan, laitan veden valumaan ja niin lämmintä vettä ku iho vaan kestää. Hetken päästä havahdun siitä et vaan jumittelen suihkun alla liikumatta. "Eteenpäin!"

Eilinen laiskuus kostautuu ja joudun silittämään paidan johon kuluu taas vähän ylimääräistä aikaa. Paitaa silitellessä alkaa ajatukset vähitellen kasaantumaan. Fläshäreitä kuluneesta viikonlopusta rupee juolahtaa mieleen. “Oli muuten aikamoinen viikonloppu! Mitä kaikkea sitä tuli tehtyykään?

“Nyt eteenpäin! Rupee olemaan jo kiire...”

Arskat silmille ja autoon. YleX rätisee stereossa ja aamujuontajien jäätävät läpät saa miettimään et en oo ainoo joka on vähän löysällä tuulella näin maanantai-aamuisin. Saavun duuniin hieman myöhässä, melkein kuiskien tervehdin duunikavereita ja ryntään nopeesti omalle työpisteelle istumaan. Laitan tietokoneeseen virrat päälle, otan kahvikupin käteen ja hyökkään kahvikoneen kimppuun. Meen istuu toimistotuoliin, painan selän nojaa päin, laitan nappikuulokkeet korvaan ja tuijottelen näyttöä hetken aikaa. Setin ensimmäinen biisi soimaan.

“Kyllä tämä maanantai on ehkä sittenkin ihan selätettävis”

Päivän loput fiilikset selviää settiä kuunnellessa…

Tracklist

Doesn´t matter on Mondays...

Cover 1:10:02
81 plays
house, house