Goa Club Mixtape 1 (special finnish psy mix, mixed by DJ Aegonox)

By goafinland

Goa klubin 2V synttärit lähestyy. Vibrasphere, Prometheus ja Simon B löysivät bileittemme jälkeen heti uudestaan tiensä Suomeen, ja tarkoitus on myös jatkossa toimia suunnannäyttäjänä.

Aura Of Goa (Goa 2Y), PE 18.9., jonka line-upin ensimmäinen osa julkistetaan kohta sisältää mm. 4 ulkomaalaista live esiintyjää, joista kukaan ei ole esiintynyt aikaisemmin Suomessa:

http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=17232



Tämä on Goa klubin ensimmäinen virallinen mixtape. Tällä kertaa teemana on suomalainen psykedeelinen musiikki. Tarkoituksella valitsimme painotuksen perinteisestä suomisoundista poikkeavaksi, ja tavoitteena tuoda esille sellaisia artisteja (ja biisejä), jotka eivät ole olleet esillä kovin paljoa viime aikoina, ja monelle varmasti suht. tuntemattomia. Tosin mukana on muutama tunnettukin hitti. Miksauksessa on edustettuna hyvin monta eri psyken alalajia, monta eri BPM:ää, ja tarkoitus ei oikeastaan ole olla bilemiksaus, vaan läpileikkaus siitä, mitä kaikkea löytyy.

Koska biisit on tehty hyvin erilaisissa ympäristöissä ja eri aikakausilla, toisissa on enemmän dynamiikkaa ja bassoa, ja toisissa vähemmän. Sävy ja dynamiikkaeroja on yritetty hieman korjata, mutta toisinaan äänenlaatu ei ole niin korkeatasoinen kuin mitä ammattimaisesti julkaistuissa ja masteroiduissa nykybiiseissä. Katoimme silti parhaaksi laittaa vanhoja helmiä, kun sisältö on kuitenkin kohdillaan :)

Lisää myöhemmin.

Tracklist

Cini - Morsia
Akrid - Green Corn
Lunar Vegetarian - Upon The Epsilon
Kitkaliitto - Cheetah Bee
Kitkaliitto - Sharp Flowers
Akrid - Connections
Incolumis - Aurora
Highpersonic Whomen - Wormhole
Luminescent - Fields Below
Egosentrifug - Oxygen Corridor
Salakavala - Juhannes
Calamar Audio - Toutain Khaamon
Tripteaser - Heart Brain And Soul
Psydog - Wonderland
Vertical - Plastic Plants
Nebula Meltdown - The Sacrament
Lunar Vegetarian - In Megaman We Trust (2008 Flashman in Acid)
Texas Faggott - Asagao (feat. Kakushin Nishihara)
Lergoi Volacheck - The Re-Dreamer

Cover 2:03:20
244 plays
chill, chill, house, trance, psy, techno, trance, house