raveda89

raveda89

March 2012

joopajoo

By raveda89, Wednesday 28.3.2012

Eipää neljä päivää ja sit espanjaan. +20 astet lämmintä :*aplodit*) pois täält eteläsuomen kylmist ilmoist....joo ja sattusin kattoo et ollaa myös sopivasti su 8.4 takasi suomes iltapäivällä niin päsee millenium 2012 bileisiin.... eipäs aatella sen enmpää niist vaan nautin rauhassa ansaitusta lomasta etelässä *tanssittel**plur*

Ostoksille.

By raveda89, Thursday 22.3.2012

Noniin onhan niitä bileitä ollut sittenkin Turussa aika hyvin. Tammikuussa oli proteuksen keikka ja säde bileet. Sitte oli priimassa jotkut hardstyle bileet. Nyt seuraavaks ois tähäimessä Millenium 2012 8.4 Monkeys klubilla, Turussa ja sen jälkeen whiteout Helsingissä 14.4. Millenium bileisii toi vaatetus on melko selvillä jo. Neon keltaiset rave housut ja saman värinen toppi jossa iso smile :) Sitten pitäis hankkia rastaat jossa klipsi kiinnitykset. Mustat johon lisään sitten itse valkoisia ja neon keltaisia rastoja.
Whiteouttiin ei oo kyllä minkään näköisiä vaatteita vielä :/ Mutta turvaudun siihen, että lähden puolentoista viikon päästä Espanjaan niin löytäisin sieltä jotkut mageet bilevaatteet :) Enkelin siivet on ainut mitä noihin bileisiin olen keksiny joten toivotaan parasta et espanjasta sitten kans löytyisi jotain.
Ois tosi jees jos sais jostain vinkkejä et espanjas ois tosi hyvii vaateliikkeitä.*aplodit**jiihaa*